Πώς να κάνετε δείτε PPV στο Firestick

Σε αυτό το σεμινάριο, θα μάθετε πώς παρακολουθείτε συμβάντα PPV στο Firestick. Το PPV ή το pay-per-view είναι μια υπηρεσία μετάδοσης που σας επιτρέπει να μεταδίδετε αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο. Είναι μια υπηρεσία πληρωμένης διανομής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Firestick για να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις όπως Wrestlemania, NBA, Super Bowl, NFL κ.λπ. Είναι ένας από τους εύκολους και απλούς τρόπους για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας αθλητικά γεγονότα, μαχητικά αθλήματα κ.λπ. επί.

Το PPV στο Firestick βοηθά κάθε φίλαθλο να απολαμβάνει τους αγώνες της αρένας απευθείας από το σπίτι. Αλλά δεν μπορείτε να μεταδώσετε τα αθλητικά γεγονότα από τη στιγμή που μεταδίδονται. Επιπλέον, αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να μεταδίδετε ορισμένες ιδιωτικές τηλεοπτικές εκπομπές με προσιτές πληρωμές.

 

Πώς να παρακολουθήσετε συμβάντα PPV στο Firestick

Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες ροής και τις εφαρμογές σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση στο PPV στο Firestick. Μερικές από τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν PPV αναφέρονται παρακάτω.

Sling TV

Το Sling TV είναι μια υπηρεσία που συνιστάται ιδιαίτερα για την παρακολούθηση εκδηλώσεων PPV. Μπορείτε να μεταδώσετε διάφορα διάφορα αθλητικά γεγονότα μάχης, συγκεκριμένα MMA, πυγμαχία, πάλη και πολλά άλλα. Σας βοηθά να λάβετε τη λίστα με τις επερχόμενες εκδηλώσεις PPV για αγορά. Η απόκτηση του PPV Sling  n Firestick είναι πολύ προσιτή και κοστίζει περίπου $35 έως $70.

ESPN+

Η υπηρεσία ESPN+ είναι η σωστή επιλογή για τη ροή των αποκλειστικών εκδηλώσεων UFC PPV. Αποκτήστε πρόσβαση σε UFC, UFC Fight Nights και πρωτοποριακές πρωτότυπες παραστάσεις. Απλώς πληρώστε 64,99 $ για να παρακολουθήσετε το UFC χρησιμοποιώντας το ESPN+ στο Firestick και μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα άλλο πρόγραμμα για το ετήσιο πρόγραμμα UFC + στα 85 $. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο ESPN+ UFC PPV .

DAZN

Το DAZN στο Firestick είναι μια εξαιρετική υπηρεσία αθλητικής ροής που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά και αθλητικά γεγονότα κατά παραγγελία. Αυτή η υπηρεσία δεν προσφέρει υπηρεσία PPV. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλαπλούς αποκλειστικούς αγώνες με την προσιτή συνδρομή του. Προσφέρει δύο προγράμματα που κοστίζουν 19,99 $/μήνα ή 99,99 $/έτος.

UFC Fight Pass

Ξεκλειδώστε την τεράστια βιβλιοθήκη του UFC με το UFC Fight Pass. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για να παρακολουθήσετε όλες τις βραδιές αγώνα UFC, τις αποκλειστικές εκπομπές UFC και τους προηγούμενους αγώνες. Οι εκδηλώσεις PPV μπορούν να προσπελαστούν στο UFC με κόστος 9,99 $/μήνα ή 95,99 $/έτος. Απλώς συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας UFC στο Firestick και ξεκινήστε τη ροή UFC PPV.

bt σπορ

Το BT Sport στο Firestick είναι μια εφαρμογή ροής για τη μετάδοση ζωντανού αθλητικού περιεχομένου καθώς και βίντεο κατ’ απαίτηση. Με αυτήν την εφαρμογή, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγνοήσετε τις αγαπημένες σας αθλητικές εκπομπές. Μπορείτε να μεταδώσετε τις καλύτερες στιγμές 360 μοιρών και τις βασικές στιγμές όλων των καλύτερων αγώνων. Μπορείτε να κάνετε ροή βελτιωμένου βίντεο με κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Διατίθεται μηνιαίο πάσο για το BT Sports για 25 £ .

Ώρα προβολής

Μπορείτε να κάνετε ροή PPV χρησιμοποιώντας το Showtime Anytime στο Firestick . Επιπλέον, το Showtime δίνει πρόσβαση σε δημοφιλείς σειρές, ταινίες, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, κωμωδίες και πολλά άλλα. Σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο και ροή βίντεο. Είναι διαθέσιμο στο επίσημο κατάστημα στο Firestick και μπορείτε να το κάνετε streaming δωρεάν με τη συνδρομή του παρόχου τηλεόρασης.

FITE

Μπορείτε να κάνετε ροή μεγάλου αριθμού συμβάντων PPV στο FITE TV. Επιπλέον, μεταδίδει επίσης ζωντανά αθλήματα και 10.000 ώρες ροής περιεχομένου δωρεάν. Προσφέρει διάφορα προγράμματα που περιλαμβάνουν Boxing, Pro Wrestling, Motorsports, MMA, Soccer, Live Music, κ.λπ. Αυτή η υπηρεσία είναι δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Sky Sports

Το Sky Sports είναι μία από τις δημοφιλείς αθλητικές εφαρμογές για τη μετάδοση εκδηλώσεων PPV. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή ποδοσφαίρου, ράγκμπι, MMA, κρίκετ, μπέιζμπολ, πυγμαχίας κ.λπ. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Sky Sports στο Firestick από το Amazon App Store και είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής τηλεόρασης για το Firestick για ροή αθλητικού περιεχομένου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μεταδώσετε τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις παικτών, ιστορίες και πολλά άλλα.

Πώς να παρακολουθήσετε PPV στο Firestick δωρεάν χρησιμοποιώντας το Kodi

Εάν έχετε εγκαταστήσει το Kodi στο Firestick , θα μπορούσατε να αποκτήσετε πολλά αθλητικά πρόσθετα για τη ροή περιεχομένου PPV. Μερικά από τα χρήσιμα πρόσθετα παρατίθενται παρακάτω.

Loop Addon

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη αθλητικών εκδηλώσεων μέσω του Loop Kodi Addon . Προσφέρει αποκλειστικούς αγώνες PPV, highlights και πολλά άλλα. Το Loop Addon είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία και επιτρέπει στους λάτρεις των σπορ να παρακολουθούν διάφορα παιχνίδια όπως πυγμαχία, MMA, NFL, NHL, γκολφ και τοπικούς αγώνες. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για jailbroken Firestick .

Fight Tube

Το Fight Tube είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος ροής PPV στο Firestick μέσω του Kodi. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλά αθλητικά γεγονότα, όπως πυγμαχία, πάλη, ΜΜΑ, Καράτε και πολλά άλλα. Παρακολουθήστε όλες τις αγαπημένες σας ζωντανές εκδηλώσεις PPV στο Fight Tube με το Fight Tube Kodi Addon δωρεάν.

Σταματήστε να αγοράζετε ακριβά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας αθλήματα στο γήπεδο. Φέρτε την ίδια περιπέτεια στο σπίτι σας με τις παραπάνω υπηρεσίες.

FAQ

Πώς να λάβετε Pay Per View στο Firestick;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε PPV στο Firestick χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως Dazn, ESPN+ κ.λπ.

Πώς λειτουργεί το PPV;

Πρέπει να πληρώσετε για κάθε εκπομπή στο συγκεκριμένο κανάλι.

Πώς να παρακολουθήσετε το Showtime PPV δωρεάν;

Μπορείτε να κάνετε ροή PPV δωρεάν χρησιμοποιώντας πρόσθετα Kodi.

Μπορείτε να κάνετε streaming PPV boxing δωρεάν;

Μπορείτε να κάνετε ροή PPV boxing δωρεάν με τα Crackstreams, UFC Streams και YouTube TV.

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές PPV για το Firestick;

Το Showtime, το Hulu, το Sling TV και το FITE είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές PPV για το Firestick.

Πώς να αλλάξετε το όνομα Firestick [Εύκολοι τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: