εγγραφή οθόνης

Πώς να κάνετε εγγραφή οθόνης χρησιμοποιώντας το εργαλείο αποκοπής στα Windows 11

Τα Windows 11 διαθέτουν ένα βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης που ονομάζεται Snipping Tool, το οποίο είναι εξαιρετικό για τη λήψη διαφόρων τύπων στιγμιότυπων οθόνης.

Με το Snipping Tool για Windows 11, μπορείτε να κάνετε λήψη απόσπασμα ελεύθερης μορφής, ορθογώνιο απόσπασμα, Απόσπασμα παραθύρου, Αποσπάσματα πλήρους οθόνης και αποσπάσματα βίντεο. Ενώ το Snipping Tool είναι από καιρό γνωστό ως βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης, λειτουργεί και με την εγγραφή οθόνης.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Snipping Tool μπορεί να εγγράψει την οθόνη του υπολογιστή/φορητού υπολογιστή σας. Έτσι, εάν βασίζεστε σε εφαρμογές τρίτων για την εγγραφή οθόνης, ήρθε η ώρα να τις απορρίψετε και να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο.

Κατεβάστε το Snipping Tool (τελευταία έκδοση) για Windows

Εγγραφή οθόνης στα Windows 11

Η εγγραφή οθονών των Windows 11 είναι εξαιρετικά εύκολη, χάρη στα πολλά ενσωματωμένα εργαλεία που προσφέρει η Microsoft. Πριν από τη δυνατότητα εγγραφής οθόνης του Snipping Tool, τα Windows πρόσφεραν ήδη μια εφαρμογή Xbox Game Bar για την εγγραφή βίντεο παιχνιδιού.

Επιπλέον, τα Windows 11 προσφέρουν ένα ενσωματωμένο εργαλείο που ονομάζεται Clipchamp που προσφέρει λειτουργίες λήψης και εγγραφής οθόνης.

Τέλος πάντων, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε για το λειτουργία εγγραφής οθόνης του εργαλείου αποκοπής.

Πώς να κάνετε εγγραφή οθόνης χρησιμοποιώντας το εργαλείο αποκοπής στα Windows 11;

Το Snipping Tool στα Windows 11 έχει ήδη τη δυνατότητα εγγραφής οθόνης. Απλώς πολλοί χρήστες δεν το γνωρίζουν αυτό.

Μερικοί από εσάς μπορεί ακόμη και να μην παρατηρήσετε το κουμπί «Εγγραφή» στη διεπαφή του εργαλείου Snipping. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για τη χρήση του Εγγραφή βίντεο Snipping Tool στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

1. Για να ξεκινήσετε, πατήστε το Windows Key + S κουμπί στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα ανοίξει την Αναζήτηση των Windows. Απλώς πληκτρολογήστε το Snipping Tool και ανοίξτε το.

Windows Key + S

2. Μπορείτε επίσης να πατήσετε τη Συντόμευση πληκτρολογίου για να εκκινήσετε το Εργαλείο αποκοπής χρησιμότητα.

Εργαλείο αποκοπής

3. Όταν ανοίξει το Snipping Tool, μεταβείτε στο εικονίδιο Record στην επάνω γραμμή εργαλείων.

4. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Νέος κουμπί για να ανοίξετε την επικάλυψη εγγραφής οθόνης.

Νέος

5. Επιλέξτε την περιοχή θέλετε να κάνετε εγγραφή με το εργαλείο Snipping. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό μέρος ή να τραβήξετε βίντεο σε πλήρη οθόνη.

Επιλέξτε την περιοχή

6. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Αρχή κουμπί για να ξεκινήσει η εγγραφή οθόνης. Καθώς το εργαλείο Snipping καταγράφει την οθόνη σας, θα δείτε έναν μετρητή της χρονικής διάρκειας της εγγραφής.

Αρχή

7. Μπορείτε ακόμη και να διακόψετε την εγγραφή. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, μπορείτε να το διαγράψετε και ξεκινήστε ξανά.

8. Εάν θέλετε να διακόψετε την εγγραφή, κάντε κλικ στο Να σταματήσει κουμπί.

9. Για να αποθηκεύσετε την εγγραφή, κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε εικονίδιο στην επάνω γραμμή εργαλείων.

Αποθηκεύσετε

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να εγγράψετε την οθόνη των Windows 11 με το βοηθητικό πρόγραμμα Snipping tool.

Άλλοι τρόποι εγγραφής οθόνης στα Windows 11;

Ενώ το εργαλείο Snipping είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για την εγγραφή της οθόνης των Windows 11, δεν είναι η μόνη επιλογή. Στην πραγματικότητα, το εργαλείο Snipping έχει μερικούς περιορισμούς που δεν έχουν άλλες δωρεάν επιλογές.

Στο Techviral, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες συσκευές εγγραφής οθόνης για Windows. Τα περισσότερα από τα εργαλεία του άρθρου είναι συμβατά με τα πιο πρόσφατα Windows 11.

Επομένως, φροντίστε να περάσετε από αυτήν την ανάρτηση και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός είναι όλα σχετικάπώς να εγγράψετε την οθόνη των Windows 11 με το εργαλείο Snipping χρησιμότητα. Το εργαλείο αποκοπής είναι ένα εξαιρετικό βοηθητικό πρόγραμμα και προσφέρεται δωρεάν. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εγγραφή της οθόνης του υπολογιστή σας με το εργαλείο Snipping.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να αποκτήσετε το Screen Recorder στο Snipping Tool

Πώς να κρύψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11

Πώς να αντιγράψετε κείμενο από στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *