πώς να κάνετε loop ένα τραγούδι στο Spotify (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)

Όταν πρόκειται για ροή μουσικής, καμία εφαρμογή δεν μπορεί να ξεπεράσει το Spotify. Το Spotify είναι αυτή τη στιγμή η υπηρεσία ροής μουσικής με την υψηλότερη βαθμολογία που είναι διαθέσιμη στον Ιστό. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το Spotify είναι μια δωρεάν υπηρεσία ροής μουσικής, αλλά έχει ένα premium πρόγραμμα. Η premium συνδρομή Spotify σάς παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου και αφαιρεί διαφημίσεις. Ωστόσο, οι τακτικοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το Spotify δωρεάν για να ικανοποιήσουν τις μουσικές τους ανάγκες.

Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλές συμβουλές και κόλπα στο Spotify και σήμερα θα συζητήσουμε πώς να κάνετε loop ένα τραγούδι στο Spotify. Μπορείτε να κάνετε loop το αγαπημένο σας τραγούδι στο Spotify για να παίξετε το τραγούδι σε επανάληψη.

Εάν κάνετε επαναφορά του αγαπημένου σας τραγουδιού, δεν θα χρειαστεί να πατήσετε μη αυτόματα το κουμπί πίσω στο Spotify για να επιστρέψετε στο προηγούμενο τραγούδι σας. Είναι αρκετά εύκολο να κάντε βρόχο ένα τραγούδι στο Spotifyκαι μπορείτε να το κάνετε τόσο από την εφαρμογή Spotify για υπολογιστές όσο και από την εφαρμογή για κινητά για συσκευές iPhone και Android.

Βήματα για να επαναφέρετε ένα τραγούδι στο Spotify

Επομένως, αν θέλετε να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι στο Repeat στο Spotify στον υπολογιστή ή το κινητό σας, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε τις μεθόδους για την επανάληψη τραγουδιών τόσο στο Spotify για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά.

Πώς να βρείτε τραγούδι στο Snapchat το 2023 (Όλες οι μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Πώς να επαναφέρετε ένα τραγούδι στο Spotify Mobile

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Spotify για κινητά για να ικανοποιήσετε τις μουσικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα. πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα στο iPhone.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο smartphone σας.

2. Τώρα, παίξτε το τραγούδι που θέλετε να βάλετε σε επανάληψη.

3. Στη συνέχεια, στα χειριστήρια αναπαραγωγής για το Spotify, πατήστε το Επαναλαμβάνω κουμπί. Το κουμπί επανάληψης στο Spotify μοιάζει δύο βέλη που πηγαίνουν σε κύκλο.

4. Πατώντας το κουμπί επανάληψης θα γυρίστε το εικονίδιο πράσινο και βάλτε τη λίστα αναπαραγωγής ή το άλμπουμ σε λειτουργία επανάληψης.

5. Εάν θέλετε να παίξετε το τραγούδι σε επανάληψη, πατήστε ξανά το κουμπί Επανάληψη. Κάνοντας αυτό θα προσθέσετε “1‘ στο εικονίδιο Επανάληψη.

6. Εάν θέλετε να τερματίσετε τον βρόχο, πατήστε ξανά το κουμπί Επανάληψη. Εάν το εικονίδιο επανάληψης παραμείνει πράσινο, αλλά το ‘1’ εξαφανιστεί, το τραγούδι δεν θα παίξει στον βρόχο. Για να απενεργοποιήσετε την επανάληψη για τη λίστα αναπαραγωγής ή το άλμπουμ, πατήστε ξανά το κουμπί Επανάληψη.

Αυτό είναι! Εάν το εικονίδιο Επανάληψη γίνει γκρι, δεν υπάρχει ρύθμιση επανάληψης για Άλμπουμ/Λίστες αναπαραγωγής ή τραγούδια.

Πώς να κάνετε επαναφορά βίντεο Snapchat (Πλήρης οδηγός)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Πώς να επαναφέρετε ένα τραγούδι στο Spotify Desktop

Μπορείτε επίσης να βάλετε τραγούδια σε λειτουργία επανάληψης στο Spotify για το web. Ωστόσο, τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε επαναφορά ενός τραγουδιού στο Spotify για επιτραπέζιο υπολογιστή.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στα Windows ή στο MAC σας. Τα βήματα είναι τα ίδια και για την έκδοση web Spotify.

2. Παίξτε το τραγούδι που θέλετε να βάλετε σε βρόχο. Στη συνέχεια, στο στοιχείο ελέγχου αναπαραγωγής, κάντε κλικ στο κουμπί Επανάληψη δύο φορές. ο κουμπί επανάληψης μοιάζει με δύο κυρτά βέλη που σχηματίζουν έναν κύκλο.

3. Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί Επανάληψη θα προστεθεί ο αριθμητικός αριθμός ‘1’ στο εικονίδιο. Στη συνέχεια, το εικονίδιο θα γίνει πράσινο με ένα μικροσκοπικό ‘1’. Αυτό θα επαναφέρει το αγαπημένο σας τραγούδι.

Πώς να κάνετε Loop ενός βίντεο YouTube (επιτραπέζιος υπολογιστής και κινητό)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εάν θέλετε να επαναφέρετε μια λίστα αναπαραγωγής ή άλμπουμ, κάντε κλικ στο κουμπί Επανάληψη μια φορά αντί για δύο φορές. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Επανάληψη δύο φορές το τραγούδι τίθεται σε επανάληψη και μία φορά το Άλμπουμ/Λίστα αναπαραγωγής σε επανάληψη.

5. Για να τερματίσετε όλες τις επαναλήψεις, πατήστε το κουμπί Επανάληψη δύο φορές. Εάν δεν έχει οριστεί επανάληψη, το Το εικονίδιο επανάληψης θα γίνει γκρι.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε ένα τραγούδι στην επιφάνεια εργασίας του Spotify.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκρύψετε και να αποκρύψετε τραγούδια στο Spotify

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να επαναλάβω ένα podcast με το Spotify;

Οχι! Δεν υπάρχει επιλογή από τώρα να επαναλάβετε ένα podcast με το Spotify. Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να βάλετε τα podcast σε μια ουρά, ώστε να επαναλαμβάνονται όταν τελειώσουν όλα.

loop το αγαπημένο σας τραγούδι στο Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να βάλετε ένα τραγούδι στο Repeat Spotify Web;

Τα βήματα για να βάλετε ένα τραγούδι σε επανάληψη είναι τα ίδια τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές Spotify όσο και για εφαρμογές. Πρώτα, πρέπει να παίξετε το τραγούδι και μετά να κάνετε κλικ στο κουμπί Επανάληψη. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί επανάληψης δύο φορές. θα γίνει πράσινο και θα εμφανίσει ένα μίνι «1». Αυτό σημαίνει ότι το τραγούδι είναι σε επανάληψη.

Πώς μπορώ να επαναλάβω μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify;

Εάν θέλετε να βάλετε ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής τραγουδιού σε επανάληψη, πρέπει να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού και να κάνετε κλικ στο κουμπί Επανάληψη μία φορά. Στη συνέχεια, πατήστε ξανά το κουμπί επανάληψης για να γίνει πράσινο μαζί με το ‘1’. Αυτό υποδηλώνει ότι η λίστα αναπαραγωγής έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία επανάληψης.

Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε; 8 Διορθώσεις για δοκιμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρειάζομαι το Spotify Premium για να επαναλάβω/να επαναλάβω ένα τραγούδι;

Οχι! Χρησιμοποιήσαμε τον δωρεάν λογαριασμό Spotify για να δείξουμε τα βήματα που κοινοποιούνται στο άρθρο. Η δυνατότητα επανάληψης ή επαναφοράς ενός τραγουδιού είναι διαθέσιμη στις premium και δωρεάν εκδόσεις του Spotify.

Έτσι, αυτά τα απλά βήματα θα σας επιτρέψουν να επαναφέρετε ένα τραγούδι στο Spotify για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ατελείωτα τα αγαπημένα σας τραγούδια, τοποθετώντας τα σε ένα βρόχο. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αναπαραγωγή τραγουδιών σε επανάληψη στο Spotify, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *