Πώς να κάνετε μια δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου με όνομα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν έναν ιστότοπο για αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου. Ίσως λάβατε μια ύποπτη κλήση και θέλετε να μάθετε ποιος είναι πριν τους καλέσετε. Ίσως θέλετε να βρείτε έναν παλιό φίλο ή μέλος της οικογένειας. Ή ίσως είστε απλώς περίεργοι για το ποιος σας καλούσε. Επειδή αυτές τις μέρες, τα επαγγελματικά τηλέφωνα έχουν γίνει τόσο φθηνά και κοινά και έτσι οι έμποροι συνεχίζουν να σας καλούν για να πετύχετε τους στόχους τους.

Υπάρχουν πολλές αντίστροφες τοποθεσίες αναζήτησης τηλεφώνου εκεί έξω, αλλά είναι όλες αξιόπιστες; Εξαρτάται. Ορισμένοι ιστότοποι είναι καλύτεροι από άλλους στο να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες. Και ακόμη και οι καλύτεροι ιστότοποι αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα έχουν πληροφορίες για κάθε αριθμό τηλεφώνου.

Είναι αξιόπιστοι;

Αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση τοποθεσίες είναι μια δεκάρα μια ντουζίνα αυτές τις μέρες. Απλώς κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google και θα βρείτε δεκάδες επιλογές. Αλλά είναι πραγματικά αξιόπιστοι αυτοί οι ιστότοποι; Μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε έναν καλούντα;

Η απάντηση, δυστυχώς, είναι λίγο περίπλοκη. Ενώ υπάρχουν μερικές δωρεάν και αξιόπιστες τοποθεσίες αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης εκεί έξω, πολλοί από αυτούς δεν είναι τίποτα άλλο από απάτες. Θα σας υποσχεθούν να σας παράσχουν λεπτομερείς πληροφορίες για έναν καλούντα, αλλά στην πραγματικότητα, θα σας δώσουν απλώς βασικά δεδομένα που θα μπορούσατε να βρείτε εύκολα μόνοι σας. Ακόμη χειρότερα, ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους θα σας χρεώσουν για τις υπηρεσίες τους – παρόλο που στην πραγματικότητα δεν παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες.

Υπάρχουν ορισμένες αξιόπιστες τοποθεσίες αναζήτησης αντίστροφης τηλεφώνου, αλλά θα πρέπει να κάνετε την εργασία σας. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να βρείτε έναν αξιόπιστο ιστότοπο για αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου:

Διαβάστε Online Κριτικές

Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης στο διαδίκτυο, αλλά πώς μπορείτε να ξέρετε ποια να εμπιστευτείτε; Ο καλύτερος τρόπος για να το μάθετε είναι να διαβάσετε online κριτικές. Αυτές οι κριτικές μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για το ποσοστό επιτυχίας ενός συγκεκριμένου ιστότοπου και το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

Οι κριτικές μπορούν επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκρίνετε διαφορετικούς ιστότοπους και να βρείτε αυτόν που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας. Όταν διαβάζετε κριτικές, φροντίστε να δώσετε προσοχή στον αριθμό των θετικών και αρνητικών κριτικών.

Εάν ένας ιστότοπος έχει ως επί το πλείστον θετικές κριτικές, πιθανότατα αξίζει να το δοκιμάσετε. Ωστόσο, εάν ένας ιστότοπος έχει ως επί το πλείστον αρνητικές κριτικές, ίσως θελήσετε να ψάξετε αλλού. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με έναν κατώτερο αριθμό τοποθεσίας αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές όπως μπορείτε να αναζητήσετε αριθμούς τηλεφώνου με όνομα. Διαβάζοντας online κριτικές, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Αναζητήστε έναν ιστότοπο επί πληρωμή

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι τοποθεσιών αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου. Η πιο κοινή είναι η δωρεάν αντίστροφη τηλεφωνική τοποθεσία αναζήτησης. Αυτοί οι ιστότοποι συνήθως υποστηρίζονται από έσοδα από διαφημίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να μην έχουν τα πιο ακριβή ή ενημερωμένα δεδομένα. Επιπλέον, αυτοί οι ιστότοποι απαιτούν συχνά να εισάγετε ένα captcha για να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες, κάτι που μπορεί να είναι χρονοβόρο.

Για αυτούς τους λόγους, είναι γενικά καλύτερο να χρησιμοποιείτε μια επί πληρωμή τοποθεσία αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου. Οι ιστότοποι επί πληρωμή έχουν συνήθως πιο ακριβή και ενημερωμένα δεδομένα και δεν απαιτούν την εισαγωγή captcha. Επιπλέον, πολλοί ιστότοποι επί πληρωμή σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες, όπως το όνομα και τη διεύθυνση του ατόμου που κατέχει τον αριθμό τηλεφώνου. 

Δοκιμάστε μερικούς διαφορετικούς ιστότοπους

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές τοποθεσίες που προσφέρουν υπηρεσίες αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου. Όλα έχουν τις δικές τους βάσεις δεδομένων με αριθμούς τηλεφώνου μαζί με ονόματα, επομένως είναι σημαντικό να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές για να δείτε ποιος έχει τις πιο ακριβείς πληροφορίες. Απλώς εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου στη γραμμή αναζήτησης και περιμένετε τα αποτελέσματα για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες.

Τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν συνήθως το όνομα και τη διεύθυνση του ατόμου που κατέχει τον αριθμό τηλεφώνου και άλλες πληροφορίες, όπως τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα δημόσια αρχεία του. Αν και συνήθως υπάρχει μια μικρή χρέωση που σχετίζεται με αυτές τις υπηρεσίες, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες εάν χρειαστεί να εντοπίσετε έναν καλούντα φάρσας ή κάποιον που σας χρωστάει χρήματα.

Θυμηθείτε: Διατηρήστε τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή

Εάν χρησιμοποιείτε μια δωρεάν τοποθεσία αναζήτησης αντίστροφης τηλεφώνου, φροντίστε να διατηρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή. Αν δεν εμπιστεύεστε τον ιστότοπο, μην δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.

Και να θυμάστε πάντα ότι ακόμη και οι καλύτερες τοποθεσίες για αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου δεν μπορούν να εγγυηθούν την ακρίβεια. Επομένως, εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, είναι πάντα καλύτερο να κάνετε λάθος με προσοχή.

Διαβάστε επίσης:18 διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες για την επόμενη ιστορία σας στο Instagram

8 δημιουργικές «Χρόνια Πολλά» Ιδέες για Ιστορίες Instagram που πρέπει να δοκιμάσετε

Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους στον Firefox

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *