κάρτα Binance

Πώς να κάνετε πληρωμές με την κάρτα Binance

1. Πώς λειτουργεί η κάρτα Binance;
Η Κάρτα Binance υποστηρίζει τη μετατροπή κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο σε fiat νομίσματα, επιτρέποντάς σας να ξοδεύετε τα κρυπτονομικά σας στοιχεία με εμπόρους παγκοσμίως.
Η Binance θα συγκεντρώσει την αξία του Πορτοφολιού Χρηματοδότησης με βάση τις τιμές αγοράς των κρυπτονομισμάτων και των νομισμάτων fiat.
Αυτό το συγκεντρωτικό υπόλοιπο θα εμφανίζεται στο νόμισμα της κάρτας (π.χ. ευρώ). Όταν χρησιμοποιείτε την Κάρτα σας, αυτό το υπόλοιπο του Πορτοφολιού Χρηματοδότησης θα είναι το διαθέσιμο υπόλοιπό σας για ξοδεία.

Μπείτε στην Βinance απο εδώ

Με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2022, το Spot Wallet σας θα ενεργοποιηθεί αυτόματα ως πηγή χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση πληρωμών εκτός από το Πορτοφόλι χρηματοδότησης. Αυτό σημαίνει ότι όταν το υπόλοιπό σας στο Πορτοφόλι Χρηματοδότησης είναι ανεπαρκές για την πληρωμή μιας συναλλαγής, το σύστημα θα χρησιμοποιήσει αυτόματα τα χρήματα από το Spot Wallet σας για να πληρώσει το πλήρες ποσό της συναλλαγής. Μάθετε περισσότερα εδώ .
2. Με ποια σειρά χρησιμοποιεί η κάρτα Binance το κρυπτονόμισμα μου στο Πορτοφόλι Χρηματοδότησης και στο Πορτοφόλι Spot;
Η κάρτα Binance χρησιμοποιεί μια συνολική αξία όλων των επιλεγμένων νομισμάτων κρυπτογράφησης και fiat στο Πορτοφόλι Χρηματοδότησης και στο Πορτοφόλι Spot για να πραγματοποιήσει αγορές με βάση την Προτεραιότητα πληρωμής που έχετε ορίσει στον Πίνακα ελέγχου κάρτας.
Η κάρτα Binance υποστηρίζει επί του παρόντος 14 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των ADA, AVAX, BNB, BTC, BUSD, DOT, ETH, LAZIO, PORTO, SANTOS, SHIB, SXP, USDT και XRP .
Για να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να αναδιατάξετε τα νομίσματα δαπανών σας, μεταβείτε στο [ Πίνακας ελέγχου κάρτας] – [Προτεραιότητα πληρωμής] – [Επεξεργασία]. Το σύστημα θα ακολουθεί την Προτεραιότητα Πληρωμής όταν κάνετε μια αγορά με την κάρτα σας Binance. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να έχετε τουλάχιστον 6 κρυπτονομίσματα στη λίστα Προτεραιότητας Πληρωμής σας και μπορείτε να επιλέξετε έως και 12 κρυπτονομίσματα.
Εάν το υπόλοιπο BNB στο Πορτοφόλι Χρηματοδότησής σας είναι επαρκές, η αγορά θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τη μετατροπή του BNB σε EUR. Εάν το υπόλοιπο είναι ανεπαρκές, το σύστημα θα ελέγξει αυτόματα εάν τα υπόλοιπα BNB και BUSD μπορούν να καλύψουν την αγορά ακολουθώντας τη σειρά των στοιχείων που επιλέξατε.
3. Θα απορριφθεί η πληρωμή μου εάν το υπόλοιπο του κρυπτονομίσματος με προτεραιότητα είναι ανεπαρκές;
Με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2022, το Spot Wallet σας θα ενεργοποιηθεί αυτόματα ως πρόσθετη πηγή χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση πληρωμών. Η συναλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εάν το συγκεντρωτικό υπόλοιπο των επιλεγμένων νομισμάτων στο Πορτοφόλι χρηματοδότησης και στο Spot Wallet ισούται ή είναι μεγαλύτερο από το ποσό που επιχειρεί να χρεώσει ο έμπορος. Η Binance θα χρησιμοποιήσει αυτόματα όλα τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα με τη σειρά που επιλέξατε ή με βάση το υπόλοιπο που απομένει στα Πορτοφόλια για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Spot Wallet σας ως εφεδρικής πηγής χρηματοδότησης εδώ .
4. Λαμβάνω άμεσες ειδοποιήσεις για συναλλαγές;
Ναί. Θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση εντός εφαρμογής για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται.
5. Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω την Binance κάρτα μου;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Binance οπουδήποτε στον κόσμο που δέχεται το δίκτυο που σχετίζεται με την κάρτα σας. Εφόσον η Binance συνεργάζεται με πολλά δίκτυα παγκοσμίως, ελέγξτε τη Συμφωνία κατόχου κάρτας για λεπτομέρειες σχετικά με τα δίκτυα που υποστηρίζει η κάρτα στην περιοχή σας (π.χ. Visa).
6. Η κάρτα μου Binance είναι ανέπαφη;
Ναι, μπορείτε να κάνετε ανέπαφες πληρωμές με τη φυσική σας κάρτα Binance όπου τα τερματικά σημείων πωλήσεων (POS) τις υποστηρίζουν. Για να ενεργοποιήσετε την ανέπαφη πληρωμή στην κάρτα Binance, πρέπει να ολοκληρώσετε την πρώτη συναλλαγή στη φυσική σας κάρτα Binance με Chip & PIN.
Επί του παρόντος, το μέγιστο ποσό ανά ανέπαφη πληρωμή είναι 50 ευρώ σε όλη την Ευρώπη. Για λόγους ασφαλείας, το μέγιστο συσσωρευμένο ποσό ανεπαφικών πληρωμών είναι 150 EUR. Εάν η συναλλαγή που προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε υπερβαίνει το συσσωρευμένο όριο ανεπαφικών ποσών, η συναλλαγή θα απορριφθεί. Για παράδειγμα, έχετε πραγματοποιήσει πολλές ανέπαφες συναλλαγές σήμερα (π.χ. συνολικά 140 ευρώ) και προσπαθείτε να κάνετε μια ανέπαφη συναλλαγή 15 ευρώ. Καθώς το συσσωρευμένο ποσό ανέπαφων θα υπερβαίνει τα 150 ευρώ μετά από αυτήν τη συναλλαγή, θα απορριφθεί. Για να επαναφέρετε το συσσωρευμένο ποσό ανέπαφων, χρησιμοποιήστε Chip & PIN για τη συναλλαγή. Μετά από αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ξανά ανέπαφες πληρωμές.
7. Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη μετρητών από την κάρτα Binance;
Η κάρτα Binance σάς επιτρέπει να κάνετε ανάληψη μετρητών από ATM εντός του ορίου ATM σε περιοχές που υποστηρίζουν αναλήψεις μετρητών. Επισκεφτείτε το πλησιέστερο ΑΤΜ και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για ανάληψη μετρητών. Θα χρειαστείτε το PIN σας για να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Binance σε ένα ΑΤΜ. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να ελέγξετε τα στοιχεία της κάρτας Binance για να δείτε το PIN σας.
8. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κάρτα Binance για να κάνω συναλλαγές στο διαδίκτυο;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εικονική κάρτα Binance για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο διαδίκτυο. Απλώς εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας Binance στη σελίδα πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Θα λάβετε μια ειδοποίηση εντός εφαρμογής ή ένα email από το Binance. Επαληθεύστε την 3D Secure Verification (3DS) σύμφωνα με τις οδηγίες. Αφού λάβετε επιβεβαίωση 3DS, η αγορά σας είναι επιτυχής. Μπορείτε να επιστρέψετε στον ιστότοπο του εμπόρου για να ελέγξετε.
Πώς να επαληθεύσετε τις συναλλαγές με κάρτα Binance με το 3DS;

Πώς να κάνω πληρωμές με την κάρτα Binance
Πώς να κάνω πληρωμές με την κάρτα Binance

Πώς να κάνω πληρωμές με την κάρτα Binance
Πώς να κάνω πληρωμές με την κάρτα Binance


Συχνές Ερωτήσεις
1. Τι συμβαίνει εάν εισάγω λάθος κωδικό πρόσβασης;
Λαμβάνετε 4 προσπάθειες να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μετά από αυτό, ο λογαριασμός σας θα κλειδωθεί προσωρινά για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών για βοήθεια.
2. Τι συμβαίνει εάν πληκτρολογήσω λανθασμένο κωδικό OTP;
Εάν εισαγάγετε λανθασμένο κωδικό OTP, μπορείτε να πατήσετε [Επανάληψη αποστολής] για να λάβετε ένα νέο OTP και να προσπαθήσετε ξανά.
Ωστόσο, πολλές λανθασμένες προσπάθειες OTP ενδέχεται να μπλοκάρουν την κάρτα σας προσωρινά για να σας προστατεύσουν από δόλιες συναλλαγές και απάτες ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing). Εάν συμβεί αυτό, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών για βοήθεια.
3. Δεν έλαβα κανένα email ή ο σύνδεσμος έχει λήξει. Τι πρέπει να κάνω?
Εάν δεν λάβατε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “Επαλήθευση αγοράς” από την Binance ή ο σύνδεσμος έχει λήξει, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη συναλλαγή στον ιστότοπο του εμπόρου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τα σωστά στοιχεία της κάρτας Binance στη σελίδα πληρωμής του εμπόρου.
4. Δεν χρησιμοποίησα την Binance Card μου, αλλά έλαβα ένα email Verify Purchase. Τι πρέπει να κάνω?
Εάν δεν κάνατε ηλεκτρονικές αγορές με την κάρτα σας Binance, αλλά λάβατε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαλήθευσης αγοράς ή ειδοποίηση εντός εφαρμογής, αναφέρετε το αμέσως στην Υποστήριξη πελατών . Μπορεί να υπάρξει μια δόλια συναλλαγή ή η κάρτα σας μπορεί να έχει παραβιαστεί.
5. Γιατί απορρίφθηκε η πληρωμή μου με την κάρτα Binance;
Εάν η πληρωμή με την κάρτα Binance απορρίφθηκε, ελέγξτε εάν:
Εγώ. Έχετε υπερβεί τα ημερήσια όρια συναλλαγών σας:
 • Εικονική κάρτα: 870 EUR
 • Φυσική κάρτα: 8.700 EUR
 • Αναλήψεις από ΑΤΜ: 290 EUR
 • Ποσό ανά ανέπαφη συναλλαγή: 50 EUR σε όλη την Ευρώπη
 • Συσσωρευμένο ποσό ανέπαφων πληρωμών: 150 EUR
Σημείωση: Εάν η συναλλαγή που προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε υπερβαίνει το συσσωρευμένο όριο ανεπαφικών ποσών, η συναλλαγή θα απορριφθεί. Για παράδειγμα, έχετε πραγματοποιήσει πολλές ανέπαφες συναλλαγές σήμερα (συνολικά 140 ευρώ) και προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε μια ανέπαφη συναλλαγή 15 ευρώ. Καθώς το συσσωρευμένο ποσό ανέπαφων θα υπερβαίνει τα 150 ευρώ μετά από αυτήν τη συναλλαγή, θα απορριφθεί.
ii. Το υπόλοιπό σας στο Πορτοφόλι χρηματοδότησης είναι ανεπαρκές (και έχετε απενεργοποιήσει το Spot Wallet ως εφεδρική πηγή χρηματοδότησης).
iii. Η κάρτα σας Binance έχει αποκλειστεί λόγω:
 • Υπέρβαση των λανθασμένων προσπαθειών CVV
Εάν έχετε εισαγάγει λανθασμένα το CVV σε 3 ή περισσότερες περιπτώσεις, η κάρτα σας μπορεί να μπλοκαριστεί. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών για να ξεμπλοκάρετε την κάρτα.
 • Αποκλείστηκε το PIN/CHIP

Μπείτε στην Βinance απο εδώ

Για να ελέγξετε αν έχετε εισαγάγει τον σωστό κωδικό PIN, ανατρέξτε στο Τρόπος ελέγχου των στοιχείων της κάρτας σας Binance για να δείτε το PIN σας.
Αυτό μπορεί να προκληθεί από:
 1. Εσφαλμένη εισαγωγή του PIN τρεις φορές. ή
 2. Συνδυασμός λανθασμένων προσπαθειών CVV και PIN. Σε αυτήν την περίπτωση, το τερματικό (είτε POS/ATM) έχει μπλοκάρει απευθείας το PIN/CHIP, ακόμα κι αν το PIN έχει εισαχθεί σωστά.
 3. Μπορεί επίσης να προκληθεί από το ότι το τερματικό είναι εκτός σύνδεσης ή/και ο Έμπορος να απορρίψει την κάρτα, εφαρμόζοντας επομένως το μπλοκ PIN/CHIP.
Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη πελατών για να ξεμπλοκάρετε την κάρτα.
 • Σας ζητήθηκε να επαληθεύσετε μια συναλλαγή
Ελέγξτε εάν η ομάδα υποστήριξης πελατών σας έχει ζητήσει να επαληθεύσετε μια πληρωμή.
Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν η τράπεζα που εκδίδει την κάρτα σας έχει εντοπίσει μια ασυνήθιστη πληρωμή στον λογαριασμό σας. Εάν εξετάσουν έναν πιθανό κίνδυνο για την κάρτα σας, θα αποκλείσουν προσωρινά τον λογαριασμό σας μέχρι να επαληθεύσετε αυτήν την πληρωμή. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών για να ξεμπλοκάρετε την κάρτα.
iv. Χρησιμοποιείτε την εικονική κάρτα για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή.
Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τη φυσική κάρτα, χρησιμοποιήστε τον αριθμό της φυσικής σας κάρτας για πληρωμές.
v. Δεν έχετε ολοκληρώσει τον έλεγχο ταυτότητας 3-D Secure (3DS).
Εάν δεν μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικές πληρωμές και ο έμπορος ενεργοποιήσει την επαλήθευση 3DS, ελέγξτε εάν έχετε ολοκληρώσει τον έλεγχο ταυτότητας 3DS. Θα πρέπει να λάβετε μια ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής Binance ή μέσω email για να ολοκληρώσετε τον έλεγχο ταυτότητας.
 • Εάν δεν λάβατε καμία ειδοποίηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας με τον λογαριασμό σας Binance.
 • Εάν εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις ή δεν μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικές πληρωμές παρά την ολοκλήρωση του ελέγχου ταυτότητας, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Binance για βοήθεια.
vi. Η κατάσταση της συναλλαγής σας δείχνει “Πληρωμή”.
Εάν η κατάσταση συναλλαγής σας είναι “Πληρωμή”, αυτό σημαίνει ότι η πληρωμή σας είναι επιτυχής και εκκρεμεί επιβεβαίωση εμπόρου. Μπορεί να χρειαστούν έως και 18 ημέρες. Περιμένετε υπομονετικά.
vii. Η κάρτα σας έχει παγώσει.
Για να καταργήσετε το πάγωμα της κάρτας Binance, μεταβείτε στο Πίνακας ελέγχου κάρτας ] και κάντε κλικ στο [Κατάργηση παγώματος] .
viii. Έχετε εισαγάγει λανθασμένα στοιχεία κάρτας για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.
Ελέγξτε ότι τα στοιχεία της κάρτας που καταχωρίσατε είναι σωστά, όπως η διεύθυνση χρέωσης και η ημερομηνία λήξης. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον έμπορο για να δείτε γιατί δεν δέχτηκε την κάρτα σας.
*Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες της κάρτας Binance δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα Binance τόσο για ηλεκτρονικές όσο και για εκτός σύνδεσης συναλλαγές στη Ρωσία με ισχύ από 09/03/2022, 21:00 UTC. Αυτό δεν επηρεάζει τη χρήση της κάρτας εκτός Ρωσίας.
6. Πότε θα επιστραφούν τα χρήματα στο Πορτοφόλι Χρηματοδότησής μου εάν μια συναλλαγή απορριφθεί;
Εάν μια συναλλαγή απορριφθεί μετά την αφαίρεση των χρημάτων από το Πορτοφόλι χρηματοδότησης ή το Spot Wallet, π.χ. λόγω τεχνικών ζητημάτων του τερματικού ATM που είναι εκτός ελέγχου της Binance. Σε αυτήν την περίπτωση, τα χρήματά σας θα επιστραφούν στο Πορτοφόλι Χρηματοδότησής σας (σε ισοδύναμο ευρώ) εντός 2 ωρών.
7. Μπορώ να πληρώσω για προϊόντα και υπηρεσίες σε ξένο νόμισμα;
Η κάρτα σας εκφράζεται σε ευρώ. Εάν κάνετε μια αγορά ή μια ανάληψη από το ATM σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, θα μετατρέψουμε το ποσό της συναλλαγής σε EUR χρησιμοποιώντας τη συναλλαγματική ισοτιμία που έχει ορίσει η Visa την ημέρα που διεκπεραιώνει τη συναλλαγή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το ποσοστό μετατροπής μπορεί να διαφέρει από το ποσοστό μετατροπής την πραγματική ημερομηνία της συναλλαγής. Μπορείτε να ελέγξετε το ποσοστό μετατροπής για κάθε συναλλαγή στα στοιχεία της συναλλαγής.
8. Μπορώ να μεταφέρω χρήματα στην Binance Card από πλατφόρμες τρίτων;
Η κάρτα Binance χρησιμοποιεί μόνο τα χρήματα από τα πορτοφόλια Binance. Δεν μπορείτε να ανανεώσετε την κάρτα Binance από άλλες εξωτερικές πλατφόρμες. Τα κεφάλαια που αποστέλλονται απευθείας από πλατφόρμες τρίτων δεν θα πιστωθούν στο υπόλοιπο της κάρτας σας Binance και ενδέχεται να οδηγήσουν σε απώλεια αυτών των κεφαλαίων.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top