Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Night Terrors Kodi Addon

How Download and Install Night Terrors Kodi Addon

Το πρόσθετο Night Terrors Kodi είναι ένα μοναδικό πρόσθετο Kodi που έχει σχεδιαστεί κυρίως για λάτρεις των θεμάτων τρόμου. Ο Nutty Tony ανέπτυξε το πρόσθετο και κράτησε αυτό το πρόσθετο απλό για τους χρήστες του. Το Night Terrors Addon έχει να κάνει με τη ροή περιεχομένου παραφυσικού, εγκλήματος και τρόμου. Στα μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να βρείτε πολλές τρομακτικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές βασισμένες σε αληθινές ιστορίες. Εκτός από αυτά τα περιεχόμενα, μπορείτε να κάνετε ροή άλλων συνδέσμων πολυμέσων, όπως Εκπομπές 24/7, Blood and Brimstone, Crime TV Shows, Crime Movies, Catch Up, Disaster and Doomsday, Flashback, Genre και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε αυτό το φρικτό πρόσθετο από δύο αποθετήρια που ονομάζονται Illuminati Repository και Supremacy Repository. Χρησιμοποιούμε το αποθετήριο Supremacy για να εγκαταστήσουμε αυτό το πρόσθετο στη συσκευή σας.

Λόγοι για τη ροή του Kodi χρησιμοποιώντας ένα VPN

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ροή στο Kodi Media Player .

Κατά την εγκατάσταση ενός ανεπίσημου πρόσθετου στο Kodi, η συσκευή σας μπορεί να δεχθεί επίθεση από κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να βλάψει μόνιμα τη συσκευή ροής σας. Η χρήση ενός VPN είναι η καλύτερη λύση για την επίλυση αυτού του θέματος. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν νομικά ζητήματα για ροή στο Kodi. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκρύψετε την ταυτότητά σας από κυβερνητικούς διακομιστές και χάκερ. Εάν το πρόσθετό σας έχει γεωγραφικούς περιορισμούς, η χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει να κάνετε ροή οπουδήποτε στον κόσμο ξεμπλοκάροντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Το VPN σάς βοηθά να περιηγείστε πιο γρήγορα. Επίσης, με ένα VPN, μπορείτε να κάνετε streaming ένα βίντεο χωρίς καμία έλλειψη και να το κατεβάσετε χωρίς ταλαιπωρία.

Υπάρχουν πολλά καλύτερα VPN για το Kodi όπως το IPVanish VPN, το NordVPN και το ExpressVPN. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη ενός VPN στις συσκευές που υποστηρίζονται από το Kodi.

[WooZoneProducts asin=”amz-B07X3R1S7S”][/WooZoneProducts]

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Night Terrors στο Kodi

Για να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το Night Terrors Kodi Addon στη συσκευή σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Ενεργοποίηση άγνωστων πηγών

Για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Kodi τρίτου κατασκευαστή στην εφαρμογή Kodi σας, πρώτα, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις Εφαρμογές από την επιλογή Άγνωστη πηγή . Για να ενεργοποιήσετε άγνωστες πηγές στο Kodi , μεταβείτε στη σελίδα Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις συστήματος. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Πρόσθετα και ενεργοποιήστε τις Εφαρμογές από Άγνωστη Πηγή .

Εγκαταστήστε το Supremacy Repository

Βήμα 1 : Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi στη συσκευή σας. Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις, το οποίο βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Βήμα 2 : Από τη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση αρχείων .

Βήμα 3 : Πατήστε την επιλογή Προσθήκη πηγής .

Βήμα 4 : Στη σελίδα διαλόγου Προσθήκη πηγής, πατήστε την επιλογή « <Καμία> » και κάντε κλικ στο OK .

Βήμα 5 : Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του αποθετηρίου http://supremacy.org.uk/zip/repo/ και πατήστε OK .

Βήμα 6 : Εισαγάγετε το όνομα του αποθετηρίου Supremacy και κάντε κλικ στο OK .

Βήμα 7 : Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που έχετε εισαγάγει στο πλαίσιο διαλόγου είναι σωστά και κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Βήμα 8: Επιστρέψτε στο κύριο μενού και κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα , η οποία βρίσκεται στην αριστερή κάθετη γραμμή μενού.

Βήμα 9 : Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος εγκατάστασης του πρόσθετου πακέτου στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Βήμα 10: Στη σελίδα Εγκατάσταση πακέτων Addon, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση από αρχείο Zip .

Βήμα 11 : Επιλέξτε το όνομα χώρου αποθήκευσης Supremacy στο αναδυόμενο πλαίσιο.

Βήμα 12 : Κάντε κλικ στον κατάλογο του Zip File repository.supremacy-2.5 .

Βήμα 13 : Κάντε κλικ στο κατάλληλο αποθετήριο αρχείο Zip repository.supremacy-2.5.zip .

Βήμα 14: Η εγκατάσταση του αποθετηρίου Supremacy έχει ξεκινήσει. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα εμφανιστεί μια αναδυόμενη ειδοποίηση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

[WooZoneProducts asin=”amz-B09BJFP67H”][/WooZoneProducts]

Πώς να αποκτήσετε το πρόσθετο Night Terrors στο Kodi

Βήμα 1 : Πατήστε την επιλογή Εγκατάσταση από το αποθετήριο .

Βήμα 2: Στη σελίδα Install from Repository, επιλέξτε το αποθετήριο Supremacy .

Βήμα 3 : Πατήστε την επιλογή Πρόσθετα βίντεο .

Βήμα 4 : Κάντε κλικ στο όνομα του πρόσθετου Night Terrors .

Βήμα 5 : Πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο στη συσκευή σας. Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το πρόσθετο στη συσκευή σας.

Τώρα εγκαταστήσατε με επιτυχία το πρόσθετο Night Terrors Kodi. Μπορείτε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας ταινίες τρόμου στη συσκευή σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να λάβετε αυτό το πρόσθετο από το αποθετήριο Illuminati.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για Night Terrors Kodi Addon

Το πρόσθετο Night Terrors Kodi είναι ένα εξειδικευμένο πρόσθετο για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου και αυτό το πρόσθετο περιλαμβάνεται στα καλύτερα πρόσθετα ντοκιμαντέρ ή πραγματικών στοιχείων. Όπως αυτό το πρόσθετο, υπάρχουν πολλά πρόσθετα που είναι εξειδικευμένα σε διάφορα περιεχόμενα. Εδώ λοιπόν προσφέρουμε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες ως εναλλακτική λύση για το Night Terrors Addon.

Προσθήκη αυτόματης ζώνης χτυπημάτων

Το Strikes Auto Zone Addon είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές για το Night Terrors Kodi Addon. Επειδή εστιάζει τους οπαδούς των αγώνων, όπως το Night Terrors Το Kodi Addon εστιάζει στους λάτρεις των ταινιών τρόμου. Από αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να μεταδώσετε διάφορα αγωνιστικά γεγονότα από διαφορετικά πεδία. Επίσης, αυτό το πρόσθετο προσφέρει λίστες αναπαραγωγής από το YouTube και μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το Rocks Repository.

Serial Killers Lite Addon

Το πρόσθετο Serial Killers Lite περιλαμβάνεται στο πρόσθετο Serial Killer Kodi. Το πρόσθετο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές Serial killer στο Kodi Media player σας. Έτσι, μπορείτε να το θεωρήσετε ως εναλλακτική για το Night Terrors Addon. Το πρόσθετο δεν θα υποστηρίζει το RealDebrid. Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρόσθετο από το Illuminati Repository.

Addon σκηνής εγκλήματος

Το πρόσθετο Crime Scene έχει αναπτυχθεί για λάτρεις των πραγματικών ντοκιμαντέρ εγκλήματος. Σε αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές πραγματικού εγκλήματος, αλλά με το Night Terrors Addon μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο παραφυσικού, εγκλήματος και τρόμου. Έτσι θα είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση για το Night Terrors Kodi Addon. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το doon από το RockCrusher Repository.

Εάν είστε ένας πραγματικός τέρας του παραφυσικού ή αληθινού εγκλήματος περιεχομένου, τότε το πρόσθετο Night Terrors είναι το απαραίτητο πρόσθετο στη βιβλιοθήκη Kodi σας . Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο στη συσκευή Kodi σας. Το πρόσθετο Night Terrors σάς προσφέρει τεράστιους συνδέσμους ροής από διάφορες χώρες.

FAQ

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Night Terrors Addon στο Kodi;

Ναι, μπορείτε να λάβετε το πρόσθετο Night Terrors στο Kodi Media Player.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το Night Terrors Addon;

Μπορείτε να κάνετε λήψη του πρόσθετου από το αποθετήριο Supremacy στο Kodi.

Είναι το Night Terrors Addon ασφαλές στη χρήση;

Καθώς το πρόσθετο δεν είναι διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο, δεν είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση του.

Πώς να εγκαταστήσετε το Ultimate IPTV Kodi Addon(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4924

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: