Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα σας στο Google Hangouts πριν κλείσουν

Εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε ότι η Google πρόκειται να κλείσει το Hangouts τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Τώρα που το Google Hangouts μετράει τις τελευταίες του μέρες, έχει αναγκάσει τους χρήστες να μεταβούν σε εναλλακτικές λύσεις Hangouts .

Παρόλο που υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις hangouts διαθέσιμες στον ιστό, εάν σκοπεύετε να μεταβείτε σε διαφορετική πλατφόρμα, συνιστάται να κάνετε λήψη και αποθήκευση όλων των δεδομένων σας στο Google Hangouts με ασφάλεια τοπικά.

F&U PAH-9016 9000 BTU(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μετεγκατάσταση δεδομένων Google Hangouts

Παρόλο που οι πιθανότητες απώλειας δεδομένων Hangouts είναι σχετικά λιγότερες επειδή η Google δήλωσε ότι μετέφερε τα δεδομένα των χρηστών στο Google Chats από το Hangouts , η διαδικασία ενδέχεται να αποτύχει.

Η Google δήλωσε ότι “ορισμένες συνομιλίες ή τμήματα συνομιλιών δεν θα μετεγκατασταθούν αυτόματα από το Hangouts στο Chat”. Εάν η διαδικασία μετεγκατάστασης αποτύχει, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Google σχετικά με αυτό το ζήτημα. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι αν ελέγχετε σπάνια τα email σας, μπορεί να χάσετε το μήνυμα από την Google και να χάσετε τα δεδομένα σας.

Επομένως, παρόλο που η Google μετεγκαθιστά τα δεδομένα σας στη συνομιλία Google, συνιστάται η λήψη και αποθήκευση των δεδομένων σας στο Hangouts τοπικά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε χρόνια συζητήσεων.

Τι είναι ένα κατεστραμμένο αρχείο και πώς μπορώ να το διορθώσω;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για τη λήψη των δεδομένων σας στο Google Hangouts προτού τερματιστεί

Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε λήψη των δεδομένων σας στο Google Hangouts προτού τερματιστεί, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη δεδομένων Google Hangouts .

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επισκεφτείτε τη σελίδα Αρχειοθέτησης Google .

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση επιλογής όλων στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας Αρχειοθέτησης Google. Αυτό θα καταργήσει την επιλογή όλων των υπηρεσιών της Google.

 

3. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε μόνο Hangouts .

 

4. Μόλις κατεβείτε, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα .

F&U PAH-1218 12000 BTU(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε Εξαγωγή Μια φορά στη Συχνότητα και επιλέξτε Τύπος & μέγεθος αρχείου . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία εξαγωγής .

 

6. Τώρα, πρέπει να περιμένετε έως ότου η Google δημιουργήσει ένα αρχείο εξαγωγής που περιέχει τα δεδομένα σας στο Hangouts.

 

Αυτό είναι! Τώρα η Google θα δημιουργήσει ένα αρχείο εξαγωγής και θα σας στείλει ένα email. Πρέπει να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο στο email και να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη δίπλα στο αρχείο εξαγωγής.

Πώς να απενεργοποιήσετε την τηλεμετρία στα Windows 11 (Πλήρης οδηγός)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λάβετε υπόψη ότι η Google ενδέχεται να χρειαστεί μερικές ώρες ή και ημέρες για να δημιουργήσει ένα αρχείο εξαγωγής. Λοιπόν, κατεβάστε τα δεδομένα του Google Hangouts πριν να είναι πολύ αργά.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης των δεδομένων σας στο Google Hangouts πριν κλείσουν. Θα πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου εξαγωγής σε ασφαλές μέρος, εάν θέλετε να αποφύγετε την απώλεια σημαντικών δεδομένων. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με τη λήψη δεδομένων Google Hangouts , ενημερώστε μας στα σχόλια.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4952

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: