Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα των Χαρτών Google το 2022

Εάν βασίζεστε στην εφαρμογή Χάρτες Google στο Android σας για πλοήγηση και εύρεση σημείων επίσκεψης, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων σας. Ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων των Χαρτών Google είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά αν εξαρτάστε υπερβολικά από την εφαρμογή.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τρίτων για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των Χαρτών Google. Η Google σάς παρέχει την επιλογή να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων των Χαρτών Google με απλά βήματα.

Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να χρησιμοποιήσετε μια νέα υπηρεσία χαρτών, θα πρέπει να κάνετε λήψη των δεδομένων των Χαρτών Google. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη λήψη των δεδομένων σας στους Χάρτες Google με απλά βήματα. Ας αρχίσουμε.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για λήψη των δεδομένων των Χαρτών Google, αλλά συνιστάται η χρήση υπολογιστή. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση Ιστού των Χαρτών Google για να πραγματοποιήσετε λήψη των δεδομένων σας και η πρόσβαση στην έκδοση ιστού από κινητό μπορεί να είναι δύσκολη.

Λήψη των δεδομένων σας στους Χάρτες Google

Ανοίξτε τον αγαπημένο σας ιστότοπο και επισκεφτείτε τον ιστότοπο των Χαρτών Google . Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google που είναι συνδεδεμένος με τους Χάρτες Google.
Τώρα κάντε κλικ στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
Κάντε κλικ στην επιλογή Τα δεδομένα σας στους Χάρτες από το μενού που εμφανίζεται.
Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Η δραστηριότητά μου της Google. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Λήψη δεδομένων χαρτών .
Επιλέξτε την οθόνη δεδομένων σας, επιλέξτε όλα τα αρχεία και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο βήμα .
Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού για Μέθοδος παράδοσης και επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε με το αρχείο εξαγωγής. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο Εξαγωγή στη συσκευή σας, επιλέξτεΑποστολή συνδέσμου λήψης μέσω email .
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή Εξαγωγή μία φορά  στη Συχνότητα .

Στη συνέχεια, επιλέξτε τη μορφή .zip στον Τύπο αρχείου . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία εξαγωγής .
Τώρα, θα δείτε μια οθόνη όπως η παρακάτω. Αυτό επιβεβαιώνει ότι η εξαγωγή δεδομένων των Χαρτών Google βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τώρα, μετά από λίγες ώρες ή ημέρες, η Google θα σας στείλει τα δεδομένα των Χαρτών Google στη διεύθυνση email σας. Πρέπει να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο που παρέχεται στη διεύθυνση email για να πραγματοποιήσετε λήψη των δεδομένων εξαγωγής σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα των Χαρτών Google με απλά βήματα.

Επομένως, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη λήψη των δεδομένων σας στους Χάρτες Google . Εάν σκοπεύετε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χαρτών, είναι καλύτερο να εξαγάγετε τα δεδομένα των Χαρτών Google και να τα εισαγάγετε στη νέα υπηρεσία/εφαρμογή.

Λήψη Χαρτών Google για υπολογιστή

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google

Πώς να διορθώσετε τους Χάρτες Google που δεν λειτουργούν

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5306

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *