Πώς να καθαρίσετε την ουρά Spotify

Πώς να καθαρίσετε την ουρά Spotify

Το Spotify έχει πολλά τραγούδια, καλλιτέχνες και podcast για να διαλέξετε, αλλά ίσως θέλετε μια αλλαγή στη διάθεση ή μόλις βρήκατε ένα τραγούδι που δεν σας αρέσει.

Γι’ αυτό θα πρέπει να διαχειριστείτε την ουρά Spotify. Η ουρά Spotify είναι μια λίστα με τραγούδια και podcast που έχουν προγραμματιστεί για αναπαραγωγή στη συνέχεια. Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία στην ουρά σας, αλλά, το πιο σημαντικό, μπορείτε να καθαρίσετε την ουρά του Spotify για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε από την αρχή με μια νέα λίστα αντικειμένων για αναπαραγωγή.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να καθαρίσετε την ουρά Spotify, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πώς να δείτε τα τραγούδια στην ουρά Spotify

Πώς να διαγράψετε την εικόνα της ουράς Spotify 1

Πώς να καθαρίσετε την ουρά Spotify σε υπολογιστή ή Mac

Μπορείτε εύκολα να διαγράψετε όλα τα προγραμματισμένα τραγούδια ή podcast στην ουρά του Spotify χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για υπολογιστές ή το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού. Τα βήματα είναι τα ίδια και για τους δύο πελάτες Spotify, επομένως για να καθαρίσετε την ουρά Spotify σε υπολογιστή ή Mac, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify ή web player και συνδεθείτε.
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ουράς στην κάτω δεξιά γωνία. Το εικονίδιο έχει τρεις οριζόντιες γραμμές, με μια μεγαλύτερη γραμμή στο επάνω μέρος.
Πώς να καθαρίσετε την εικόνα 2 του Spotify Queue
 1. Για να αφαιρέσετε ένα μεμονωμένο στοιχείο από την ουρά, πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες δίπλα στο στοιχείο και πατήστε Αφαίρεση από την ουρά. Αυτό θα αφήσει ανέπαφα τα άλλα στοιχεία.
Πώς να διαγράψετε την εικόνα της ουράς Spotify 3
 1. Για να διαγράψετε όλα τα στοιχεία από την ουρά Spotify, πατήστε το Σαφή Ουρά κουμπί.
Πώς να διαγράψετε την εικόνα της ουράς Spotify 4
 1. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας εάν χρησιμοποιείτε το web player—πατήστε Ναί στο αναδυόμενο πλαίσιο για επιβεβαίωση.
Πώς να καθαρίσετε την εικόνα της ουράς Spotify 5

Αφού διαγράψετε ολόκληρη την ουρά Spotify, δεν μπορείτε να επιστρέψετε — θα χρειαστεί να προσθέσετε ξανά τα στοιχεία ή να προσθέσετε νέα. Αυτό δεν θα επηρεάσει τις λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει προηγουμένως, επομένως μπορείτε πάντα να ανοίγετε τη λίστα αναπαραγωγής σας και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή της για να επαναφέρετε αυτά τα στοιχεία στην ουρά σας.

Πώς να καθαρίσετε την ουρά Spotify στο Android

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε την ουρά Spotify εάν ​​προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά σε συσκευές Android, iPhone ή iPad. Η διεπαφή είναι πολύ παρόμοια σε όλες τις πλατφόρμες και τα βήματα για την εκκαθάριση της ουράς είναι τα ίδια.

Όπως και οι εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή και οι εφαρμογές ιστού Spotify, μπορείτε να αφαιρέσετε μεμονωμένα στοιχεία από την ουρά σας ή να διαγράψετε ολόκληρη την ουρά Spotify με μία κίνηση. Για να καθαρίσετε την ουρά Spotify σε Android, iPhone ή iPad, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify και συνδεθείτε.
 2. Παίξτε ένα τραγούδι ή ένα podcast, βεβαιωθείτε ότι το εξώφυλλο του άλμπουμ και τα χειριστήρια αναπαραγωγής είναι ορατά στην οθόνη.
 3. Πατήστε το εικονίδιο ουράς στην κάτω δεξιά γωνία (το εικονίδιο με τρεις οριζόντιες γραμμές).
Πώς να διαγράψετε την εικόνα της ουράς Spotify 6
 1. Πατήστε το κύκλο εικονίδιο δίπλα σε κάθε τραγούδι ή podcast που θέλετε να καταργήσετε για να τα επιλέξετε.
Πώς να διαγράψετε την εικόνα της ουράς Spotify 7
 1. Όταν είστε έτοιμοι να τα διαγράψετε από την ουρά σας, πατήστε το Αφαιρώ κουμπί στην κάτω αριστερή γωνία.
Πώς να καθαρίσετε την εικόνα της ουράς Spotify 8
 1. Για να διαγράψετε όλα τα στοιχεία από την ουρά σας, πατήστε Καθαρίστε την ουρά στην επάνω δεξιά γωνία και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να διαγραφούν τα στοιχεία.
Πώς να καθαρίσετε την εικόνα της ουράς Spotify 9

Όπως συμβαίνει με τους χρήστες PC και Mac, η κατάργηση στοιχείων από την ουρά του Spotify δεν είναι αναστρέψιμη. Θα χρειαστεί να ξεκινήσετε ξανά την αναπαραγωγή περιεχομένου στο Spotify για να επαναφέρετε τα στοιχεία στην ουρά σας.

Διαχείριση της ουράς Spotify

Η εκκαθάριση της ουράς Spotify είναι ένας απλός τρόπος για να αλλάξετε αυτό που ακούτε—απλώς διαγράψτε τα στοιχεία και ξεκινήστε την αναπαραγωγή νέων. Δεν πρόκειται για μόνιμη αλλαγή, καθώς το Spotify έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των πραγμάτων που θέλετε να ακούσετε όταν θέλετε να τα ακούσετε.

Θέλετε να διασκεδάσετε με το Spotify; Μπορείτε να μεταβείτε στη λειτουργία καραόκε του Spotify για να τραγουδήσετε μαζί με τους φίλους σας. Εάν ανησυχείτε για το κόστος, θα μπορούσατε να σκεφτείτε το Spotify Duo, μια συνδρομή για δύο άτομα για να το κάνετε πιο προσιτό (ή να μεταβείτε στο δωρεάν πρόγραμμα του Spotify).

Διαβάστε επίσης :Τα podcast του Spotify δεν λειτουργούν;

Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *