Πώς να κρύψετε την τελευταία εμφάνιση στο Truecaller για Android το 2022

Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Messenger, το Telegram κ.λπ., ίσως γνωρίζετε καλά τη λειτουργία κατάστασης «Τελευταία επίσκεψη». Το WhatsApp εισήγαγε για πρώτη φορά τη λειτουργία, δίνοντας τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε το άτομο στο οποίο πρόκειται να στείλετε μήνυμα άνοιξε για τελευταία φορά την εφαρμογή.

Η ίδια λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη στην εφαρμογή TrueCaller για Android, αλλά διατίθεται με διαφορετικό όνομα. Η δυνατότητα τελευταίας εμφάνισης του TrueCaller ονομάζεται « Διαθεσιμότητα » και σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε εάν το άτομο που πρόκειται να καλέσετε είναι απασχολημένο ή όχι.

Apple iPhone 11 Smartphone 64 GB κόκκινο 4G(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ομοίως, οποιοσδήποτε στο Truecaller με τον αριθμό σας μπορεί να δει πότε ήσασταν για τελευταία φορά ενεργός στην εφαρμογή. Εκτός από το να ενημερώνει τους χρήστες πότε είδατε την εφαρμογή για τελευταία φορά, το Truecaller υποδεικνύει επίσης εάν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία ή εάν πραγματοποιείτε τηλεφωνική κλήση με άλλους χρήστες.

Αν και η λειτουργία είναι εύχρηστη, μερικές φορές φαίνεται σαν μια εισβολή στο απόρρητό μας. Δεδομένου ότι το TrueCaller εκτελείται συνεχώς στο παρασκήνιο, η λειτουργία Last Seen θα μπορούσε να αποκαλύψει τα μοτίβα χρήσης του smartphone σας σε άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Το Chrome για iPhone λαμβάνει νέες δυνατότητες με την τελευταία ενημέρωση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την απόκρυψη της τελευταίας εμφάνισης στο Truecaller για Android

Επομένως, εάν είστε κάποιος που νοιάζεται για το απόρρητο, ίσως θέλετε να κρύψετε την τελευταία φορά που είδατε στο Truecaller . Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την απενεργοποίηση της κατάστασης που είδατε τελευταία στην εφαρμογή Truecaller για Android. Ας τσεκάρουμε.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε την εφαρμογή Truecaller .

 

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Truecaller, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

 

3. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις .

 

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε την επιλογή Κέντρο απορρήτου.

 

Οι χρήστες των Windows 11 πήραν το Windows Spotlight στην τελευταία έκδοση 22000.739(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στη σελίδα Γενικά, πατήστε στο διακόπτη εναλλαγής πίσω από τη Διαθεσιμότητα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κατάσταση διαθεσιμότητας (Τελευταία επίσκεψη, σε κλήση ή αθόρυβη λειτουργία).

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αποκρύψετε την Κατάσταση Διαθεσιμότητας (Τελευταία Εμφάνιση) στην εφαρμογή Truecaller για Android.

 

Η δυνατότητα διαθεσιμότητας είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να αποκρύψετε το τελευταίο που εμφανίστηκε στο Truecaller . Έτσι, μπορείτε να κρύψετε την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στην εφαρμογή Truecaller για Android. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με τη δυνατότητα διαθεσιμότητας του Truecaller, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Οι αποδόσεις που διέρρευσαν το Samsung Galaxy Buds 2 Pro έδωσαν πλήρη εμφάνιση σε 3D(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian