Πώς να κρύψετε την τελευταία εμφάνιση στο Truecaller για Android το 2022

Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Messenger, το Telegram κ.λπ., ίσως γνωρίζετε καλά τη λειτουργία κατάστασης «Τελευταία επίσκεψη». Το WhatsApp εισήγαγε για πρώτη φορά τη λειτουργία, δίνοντας τη δυνατότητα να γνωρίζετε πότε το άτομο στο οποίο πρόκειται να στείλετε μήνυμα άνοιξε για τελευταία φορά την εφαρμογή.

Η ίδια λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη στην εφαρμογή TrueCaller για Android, αλλά διατίθεται με διαφορετικό όνομα. Η δυνατότητα τελευταίας εμφάνισης του TrueCaller ονομάζεται « Διαθεσιμότητα » και σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε εάν το άτομο που πρόκειται να καλέσετε είναι απασχολημένο ή όχι.

Ομοίως, οποιοσδήποτε στο Truecaller με τον αριθμό σας μπορεί να δει πότε ήσασταν για τελευταία φορά ενεργός στην εφαρμογή. Εκτός από το να ενημερώνει τους χρήστες πότε είδατε την εφαρμογή για τελευταία φορά, το Truecaller υποδεικνύει επίσης εάν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία ή εάν πραγματοποιείτε τηλεφωνική κλήση με άλλους χρήστες.

Αν και η λειτουργία είναι εύχρηστη, μερικές φορές φαίνεται σαν μια εισβολή στο απόρρητό μας. Δεδομένου ότι το TrueCaller εκτελείται συνεχώς στο παρασκήνιο, η λειτουργία Last Seen θα μπορούσε να αποκαλύψει τα μοτίβα χρήσης του smartphone σας σε άλλους χρήστες της εφαρμογής.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber
Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Truecaller

Πώς να χρησιμοποιήσετε το TrueCaller σε υπολογιστή

Βήματα για την απόκρυψη της τελευταίας εμφάνισης στο Truecaller για Android

Επομένως, εάν είστε κάποιος που νοιάζεται για το απόρρητο, ίσως θέλετε να κρύψετε την τελευταία φορά που είδατε στο Truecaller . Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την απενεργοποίηση της κατάστασης που είδατε τελευταία στην εφαρμογή Truecaller για Android. Ας τσεκάρουμε.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε την εφαρμογή Truecaller .

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Truecaller, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις .

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε την επιλογή Κέντρο απορρήτου.

5. Στη σελίδα Γενικά, πατήστε στο διακόπτη εναλλαγής πίσω από τη Διαθεσιμότητα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κατάσταση διαθεσιμότητας (Τελευταία επίσκεψη, σε κλήση ή αθόρυβη λειτουργία).

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αποκρύψετε την Κατάσταση Διαθεσιμότητας (Τελευταία Εμφάνιση) στην εφαρμογή Truecaller για Android.

Η δυνατότητα διαθεσιμότητας είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να αποκρύψετε το τελευταίο που εμφανίστηκε στο Truecaller . Έτσι, μπορείτε να κρύψετε την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στην εφαρμογή Truecaller για Android. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με τη δυνατότητα διαθεσιμότητας του Truecaller, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Το Truecaller επαναφέρει την εγγραφή κλήσεων για χρήστες Android και iOS

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *