Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Funimation στην τηλεόραση

Το Funimation είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής anime που είναι διαθέσιμες παγκοσμίως. Η εφαρμογή Funimation για Android και iPhone είναι συμβατή με την ενσωματωμένη υποστήριξη Cast. Με αυτό, μπορείτε να μεταδώσετε οποιοδήποτε βίντεο anime από το smartphone σας στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας το Chromecast. Μετά τη συγχώνευση μεταξύ Funimation και Crunchyroll, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο anime χρησιμοποιώντας μία εφαρμογή. Ας δούμε πώς να μεταφέρετε το Chromecast την εφαρμογή Funimation και τον ιστότοπο στην τηλεόραση.

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Funimation στην τηλεόραση [Smarttphone]

Κατεβάστε την εφαρμογή Funimation από το Google Play Store ή το App Store στο smartphone Android ή στο iPhone σας, αντίστοιχα. Στη συνέχεια, συνδέστε το smartphone και το Chromecast στην ίδια σύνδεση WiFi.

1: Ανοίξτε την εφαρμογή Funimation στο smartphone σας.

2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο Cast στην εφαρμογή.

3: Τώρα, επιλέξτε το όνομα της συσκευής Chromecast από τη λίστα συσκευών.

4: Όταν η σύνδεση είναι επιτυχής, θα δείτε την οθόνη του smartphone Android ή iOS στην τηλεόρασή σας.

5: Μετά από αυτό, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε βίντεο anime και παίξτε το στο smartphone σας. Θα εμφανιστεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας Chromecast.

6: Για να σταματήσετε τη μετάδοση, θα πρέπει να πατήσετε ξανά το εικονίδιο Cast και να επιλέξετε Διακοπή μετάδοσης ή Αποσύνδεση .

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Funimation στην τηλεόραση [PC]

Μπορείτε να μεταδώσετε τα βίντεο anime Funimation από έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό του. Για να μεταδώσετε έναν ιστότοπο από τον υπολογιστή σας, πρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome. Και συνδέστε τον υπολογιστή σας και το Chromecast στην ίδια σύνδεση WiFi.

1: Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

2: Μεταβείτε στον ιστότοπο Funimation ( https://www.funimation.com ).

3: Πατήστε το κουμπί Είσοδος και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

4: Τώρα, παίξτε οποιοδήποτε βίντεο στον ιστότοπο Funimation.

5: Κάντε δεξί κλικ στην οθόνη αναπαραγωγής και πατήστε την επιλογή Cast .

6: Επιλέξτε τη συσκευή Chromecast .

7: Μετά από αυτό, το βίντεο από τον ιστότοπο Funimation θα εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας.

Funimation Συγχώνευση Crunchyroll

Την 1η Μαρτίου 2022, ανακοινώθηκε η συγχώνευση μεταξύ Funimation και Crunchyroll. Με αυτή τη συγχώνευση, όλο το περιεχόμενο anime από την πλατφόρμα Funimation θα μετακινηθεί στην πλατφόρμα Crunchyroll. Όλοι οι επερχόμενοι τίτλοι anime θα κυκλοφορήσουν μόνο στο Crunchyroll. Μόνο τα νέα επεισόδια της υπάρχουσας σειράς anime θα κυκλοφορήσουν στο Funimation. Με αυτό, το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο Funimation είναι ελάχιστο. Σας προτείνουμε να μεταβείτε στο Crunchyroll για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο των anime. Μπορείτε επίσης να κάνετε Chromecast την εφαρμογή Crunchyroll στην τηλεόραση.

Πώς να μεταδώσετε το Crunchyroll στο Chromecast(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές ερωτήσεις

1. Το Funimation κλείνει;

Ναι, από τώρα, το Funimation λειτουργεί με ελάχιστο περιεχόμενο anime. Όμως, αργά ή γρήγορα, η πλατφόρμα θα κλείσει τις υπηρεσίες της.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4988

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: