Πώς να μεταφέρετε το περιεχόμενο της εφαρμογής Chromecast Fox Sports στην τηλεόραση

Το Fox Sports είναι ο μοναδικός προορισμός για να παρακολουθήσετε όλα τα αθλητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των NBA, NHL, MLB, PGA, NHL, EPL και άλλων. Απλώς απαιτείται η συνδρομή του παρόχου τηλεόρασης για τη ροή ολόκληρου του περιεχομένου χωρίς κανένα κόστος. Εάν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Fox Sports σε Android ή iPhone, θα έχετε το πλεονέκτημα να μεταδώσετε το αθλητικό περιεχόμενο στην τηλεόραση μέσω μιας συσκευής Chromecast.

Πράγματα που χρειάζεστε :

Μια συσκευή Chromecast ή μια ενσωματωμένη τηλεόραση Chromecast.

Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Fox Sports στο Android ή το iPhone σας.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome σε Windows ή Mac.

Σταθερή σύνδεση WiFi.

Chromecast Fox Sports με χρήση Android και iPhone

Πριν από τη μετάδοση της εφαρμογής Fox Sports, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή μετάδοσης και το Chromecast είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο.

#1. Συνδέστε το Chromecast στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας.

#2. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και επιλέξτε την κατάλληλη πηγή εισόδου.

#3. Συνδέστε το Chromecast σε μια σταθερή σύνδεση WiFi με τη βοήθεια της εφαρμογής Google Home.

#4. Εκκινήστε την εφαρμογή Fox Sports στο Android ή το iPhone σας. Εάν δεν το έχετε εγκαταστήσει, αποκτήστε το από το Play Store και το App Store .

#5. Πατήστε το εικονίδιο Cast που μπορείτε να δείτε στην επάνω δεξιά γωνία.

Σημείωση – Το εικονίδιο μετάδοσης δεν θα εμφανιστεί εάν οι συσκευές είναι συνδεδεμένες σε διαφορετικά δίκτυα.

#6. Επιλέξτε το όνομα του Chromecast και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα.

#7. Το λογότυπο Fox Sports θα εμφανιστεί στην τηλεόρασή σας. Τώρα, παίξτε το περιεχόμενο και παρακολουθήστε το στην τηλεόραση.

Chromecast Fox Sports με χρήση Windows & Mac

Όπως και η προηγούμενη μέθοδος, ο εγκατεστημένος υπολογιστής του προγράμματος περιήγησης Chrome και η συσκευή Chromecast πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi.

#1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στα Windows ή το Mac σας και βεβαιωθείτε ότι εκτελείται με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό (Εικονίδιο με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία → ΒοήθειαΣχετικά με το Google Chrome ).

#2. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Fox Sports ( https://www.foxsports.com/ ) και πατήστε την επιλογή Είσοδος στο αριστερό παράθυρο μενού.

#3. Επιλέξτε την επιλογή Είσοδος παρόχου τηλεόρασης .

#4. Επιλέξτε τον πάροχο τηλεόρασής σας και εισαγάγετε τα απαραίτητα διαπιστευτήρια σύνδεσης (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης).

#5. Αφού συνδεθείτε, παίξτε τα μέσα που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης Chrome.

#6. Επιλέξτε την επιλογή Cast .

#7. Πατήστε στο όνομα του Chromecast σας.

#8. Το πρόγραμμα περιήγησης θα εμφανίζεται στην τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη με το Chromecast, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου Fox Sports.

Υπηρεσίες ροής στο Chromecast Fox Sports

Εκτός από την αποκλειστική εφαρμογή Fox Sports, μπορείτε επίσης να μεταδώσετε το Fox Sports χρησιμοποιώντας διάφορες υπηρεσίες ροής. Αυτές οι υπηρεσίες απαιτούν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή για τη ροή του Fox Sports και άλλων δημοφιλών καναλιών.

Μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι

fuboTV

Sling TV

Hulu + Ζωντανή τηλεόραση

YouTube TV

Vidgo

Αντιμετώπιση προβλημάτων Η εφαρμογή Fox Sports δεν λειτουργεί με το Chromecast

Χωρίς εικονίδιο μετάδοσης στην εφαρμογή Fox Sports – Το εικονίδιο μετάδοσης στην εφαρμογή Fox Sports δεν θα εμφανιστεί εάν οι συσκευές είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

Το Fox Sports συνεχίζει να αποθηκεύει προσωρινά στο Chromecast – Η εφαρμογή Fox Sports απαιτεί ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο για την αναπαραγωγή ζωντανών αγώνων. Εάν έχετε κακή σύνδεση στο διαδίκτυο, η αντιστοίχιση θα αρχίσει να αποθηκεύεται στην προσωρινή μνήμη κατά τη μετάδοση.

Άλλες γενικές λύσεις

Επανεκκινήστε το Chromecast και θα διορθώσει τα προσωρινά προβλήματα στη συσκευή.

Ενημερώστε την εφαρμογή Fox Sports που είναι εγκατεστημένη στο smartphone σας. Ενώ χρησιμοποιείτε Windows και Mac, ενημερώστε το υλικολογισμικό του προγράμματος περιήγησης Chrome στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Ενημερώστε το Chromecast στην πιο πρόσφατη έκδοση χρησιμοποιώντας το Google Home.

FAQ

Πόσο κοστίζει η εφαρμογή Fox Sports;

Το περιεχόμενο πολυμέσων στην εφαρμογή Fox Sports είναι εντελώς δωρεάν για ροή με μια ενεργή συνδρομή παρόχου τηλεόρασης.

Είναι δυνατόν να παρακολουθήσετε το Fox Sports χωρίς πάροχο τηλεόρασης;

Ναί. Μπορείτε να κάνετε ροή Fox Sports χωρίς πάροχο τηλεόρασης μέσω υπηρεσιών ροής όπως το YouTube TV, το Sling TV, το Hulu και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης:Fox Sports στο Apple TV

 Fox Sports στο Roku

Fox Sports σε LG Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *