Πώς να μετατρέψετε MP4 σε MKV στα Windows 11 (Καλύτεροι μετατροπείς MP4)

Πριν από λίγες μέρες, μοιραστήκαμε έναν οδηγό που συζητούσε τους καλύτερους τρόπους μετατροπής αρχείων MKV σε MP4. Μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, πολλοί χρήστες μας ρώτησαν σχετικά με τη μετατροπή βίντεο MP4 σε MKV.

Τα MKV και MP4 είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς μορφές βίντεο, αλλά τα αρχεία MKV παρέχουν καλύτερη ποιότητα σε βίντεο υψηλής ποιότητας από την τυπική μορφή αρχείου MP4. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες θέλουν να μετατρέψουν τα βίντεό τους MKV σε μορφή MP4.

Έτσι, εάν είστε χρήστης των Windows που αναζητά τρόπους μετατροπής βίντεο MP4 σε MKV, έχετε φτάσει στη σωστή ιστοσελίδα. Είναι αρκετά εύκολο να μετατρέψετε βίντεο MP4 σε MKV στα Windows , αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε εργαλεία μετατροπής βίντεο τρίτων.

Πώς να μετατρέψετε βίντεο MKV σε μορφή MP4 (Ταχύτερος μετατροπέας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μετατροπή βίντεο MP4 σε MKV στα Windows 11

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους και εύκολους τρόπους μετατροπής βίντεο MP4 σε μορφή MKV. Οι μέθοδοι θα είναι πολύ εύκολες. ακολουθήστε τα όπως αναφέραμε παρακάτω. Ας αρχίσουμε.

1) Μετατρέψτε τα βίντεο MP4 σε MKV χρησιμοποιώντας το Avidemux

Λοιπόν, το Avidemux είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για να μετατρέψετε βίντεο. Το εργαλείο ανοιχτού κώδικα δεν είναι συμβατό με κάθε μορφή αρχείου, αλλά υποστηρίζει MP4 και MKV. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να μετατρέψετε MP4 σε MKV . Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Avidemux στον υπολογιστή σας με Windows 11. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το εργαλείο στον υπολογιστή σας με Windows 11.

 

2. Πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε το βίντεο MP4 που θέλετε να μετατρέψετε.

3. Στη Μορφή εξόδου, επιλέξτε MKV muxer .

 

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο μενού Αρχείο στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε « Αποθήκευση ». Τώρα επιλέξτε τη θέση αποθήκευσης για να μετατρέψετε το βίντεο.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Avidemux για να μετατρέψετε τα βίντεό σας MP4 σε μορφή αρχείου MKV.

2) Μετατρέψτε τα βίντεο MP4 σε MKV χρησιμοποιώντας το Format Factory

Το Format Factory είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν εργαλείο μετατροπής βίντεο για Windows που μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας MP4 σε MKV. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Format Factory για να μετατρέψετε τα βίντεό σας.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του Format Factory στον υπολογιστή σας με Windows 11. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το εργαλείο.

 

2. Στη συνέχεια, στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στην επιλογή MKV , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

 

3. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη αρχείων και επιλέξτε το αρχείο MP4 που θέλετε να μετατρέψετε. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

4. Τώρα, στην κύρια σελίδα του Format factory, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα ξεκινήσει τη μετατροπή βίντεο στον υπολογιστή σας με Windows 11.

3) Χρησιμοποιήστε άλλους μετατροπείς βίντεο

Όπως το Avidemux and Format Factory, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους μετατροπείς βίντεο για να μετατρέψετε τα βίντεό σας MP4 σε MKV. Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες λογισμικό μετατροπέα βίντεο που είναι διαθέσιμο για Windows. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε μορφή MKV.

Οι μετατροπείς βίντεο για Windows 11 δεν περιορίζονται στη μετατροπή βίντεο MP4 σε MKV . μπορούν να μετατρέψουν τα βίντεό σας MP4 σε άλλες μορφές όπως MOV, AVI και άλλα.

Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4) Χρησιμοποιήστε Online Video Converters

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακούς μετατροπείς βίντεο για να μετατρέψετε τα βίντεό σας MP4 σε βίντεο MKV, εάν έχετε απεριόριστο internet υψηλής ταχύτητας. Η ταχύτητα μετατροπής αρχείων των διαδικτυακών μετατροπέων βίντεο είναι συνήθως πολύ γρήγορη και μπορούν να μετατρέψουν τα βίντεό σας MP4 σε διάφορες μορφές.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς μετατροπείς βίντεο . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε μετατροπέα βίντεο που αναφέρεται σε αυτόν τον οδηγό για να μετατρέψετε τα βίντεό σας MP4 σε MKV.

Μπορείτε να βασιστείτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις δωρεάν μεθόδους για να μετατρέψετε τα αρχεία MP4 σε μορφή MKV. Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους μετατροπής βίντεο MP4 σε μορφή MKV.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: