Πώς να μετατρέψετε το έγχρωμο PDF σε μαύρο. Λευκό στα Windows (2 Μέθοδοι)

Ας το παραδεχτούμε, όλοι ασχολούμαστε με αρχεία PDF καθημερινά. Σήμερα, οι υπηρεσίες ιστού και οι εφαρμογές σάς στέλνουν αναφορές χρέωσης σε μορφή PDF. Και ο λόγος πίσω από αυτό είναι απλός – το PDF είναι μια εξαιρετικά ασφαλής μορφή αρχείου και η ασφάλειά του μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με την προστασία του με κωδικό πρόσβασης.

Εάν η εργασία σας περιλαμβάνει αποστολή και λήψη αρχείων PDF, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να μετατρέψετε έγχρωμα αρχεία PDF σε ασπρόμαυρα. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι πίσω από τη μετατροπή ενός έγχρωμου PDF σε ασπρόμαυρο. Για παράδειγμα, εάν δεν έχετε έγχρωμο εκτυπωτή, η μετατροπή του PDF σε ασπρόμαυρο μπορεί να μειώσει το μέγεθός του.

Ομοίως, η αφαίρεση χρώματος από ένα αρχείο PDF είναι μια καλή επιλογή εάν το μέγεθος είναι πιο σημαντικό από το χρώμα – για παράδειγμα όταν χρειάζεται να τοποθετήσετε ένα email. Επομένως, διαβάστε τον σωστό οδηγό εάν ενδιαφέρεστε να μετατρέψετε το έγχρωμο PDF σας σε ασπρόμαυρο.

Πλήρες Σετ Κάμερας Οπισθοπορείας με Έγχρωμο TFT μόνιτορ HD-CCD4(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτερες μέθοδοι για τη μετατροπή έγχρωμου PDF σε ασπρόμαυρο στα Windows

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές καλύτερες και εύκολες μεθόδους για να κάνετε ένα PDF ασπρόμαυρο σε υπολογιστή. Έχουμε μοιραστεί δύο μεθόδους. μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που βρίσκετε εύκολο. Ας αρχίσουμε.

1) Μετατρέψτε το έγχρωμο PDF σε ασπρόμαυρο μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome για να μετατρέψετε το έγχρωμο PDF σας σε ασπρόμαυρο. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Σύρετε και αποθέστε το έγχρωμο αρχείο PDF στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Διαφορετικά, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο PDF και επιλέξτε Άνοιγμα με > Google Chrome .

 

2. Όταν ανοίξει το αρχείο PDF στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Στο παράθυρο εκτύπωσης, επιλέξτε « Εκτύπωση Microsoft σε PDF » στο αναπτυσσόμενο μενού Προορισμός .

Πώς να κάνετε μια εικόνα ασπρόμαυρη στο GIMP(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Τώρα κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Χρώμα και επιλέξτε Ασπρόμαυρο .

 

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση .

 

6. Στο πλαίσιο διαλόγου Αποθήκευση ως, επιλέξτε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το ασπρόμαυρο αρχείο PDF και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μετατρέψετε το έγχρωμο PDF σε ασπρόμαυρο στα Windows 11.

2) Μετατρέψτε το έγχρωμο PDF σε ασπρόμαυρο μέσω εργαλείου Web

Λοιπόν, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία web για να μετατρέψετε τα αρχεία PDF σας. Το Sejda είναι ένα εργαλείο web που σας επιτρέπει να μετατρέψετε έγχρωμο PDF σε κλίμακα του γκρι. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο web.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα .

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Μεταφόρτωση αρχείων PDF και επιλέξτε το έγχρωμο αρχείο PDF.

 

3. Τώρα, στη μετατροπή κειμένου και εικόνας , επιλέξτε Κλίμακα του γκρι .

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή PDF σε κλίμακα του γκρι .

Εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Μετά τη μετατροπή, κατεβάστε το αρχείο PDF .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που βασίζεται στον ιστό Sejda για να μετατρέψετε το έγχρωμο PDF σας σε ασπρόμαυρο.

 

Έτσι, αυτές είναι οι δύο καλύτερες μέθοδοι για να μετατρέψετε το έγχρωμο PDF σε ασπρόμαυρο στα Windows. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα PDF σε ασπρόμαυρο στα Windows.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian