Πώς να μετατρέψετε βίντεο MKV σε μορφή MP4 (Ταχύτερος μετατροπέας)

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων είναι διαθέσιμες για υπολογιστές με Windows 10. Οι εφαρμογές Media Player όπως το VLC Media Player, το GOM Player κ.λπ., μπορούν να χειριστούν εύκολα όλους τους τύπους αρχείων πολυμέσων. Ωστόσο, μερικές φορές χρειάζεται να μετατρέψουμε μια μορφή αρχείου πολυμέσων σε άλλη.

Πιστόλι μασάζ για βαθιές, διεισδυτικές μαλάξεις με 4 κεφαλές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίγες μορφές αρχείων βίντεο όπως το MKV ενδέχεται να μην λειτουργούν στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο της επιλογής σας. Ακόμα κι αν το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων σας υποστηρίζει μορφή αρχείου MKV, θα αντιμετωπίσετε συγκεκριμένα προβλήματα όπως απουσία ήχου, καθυστερήσεις βίντεο κ.λπ., κατά την παρακολούθηση του βίντεο. Για να αντιμετωπίσετε τέτοια πράγματα, είναι πάντα καλύτερο να μετατρέπετε τα βίντεο MKV σε κάτι πιο εύχρηστο, όπως το MP4.

Βήματα για τη μετατροπή βίντεο MKV σε μορφή MP4

 

Στα Windows 10, είναι σχετικά εύκολο να μετατρέψετε ένα βίντεο MKV σε MP4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο μετατροπής βίντεο για να μετατρέψετε το βίντεο σε μορφή MP4. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό εργασίας για τη μετατροπή βίντεο MKV σε MP4 .

Τι είναι μια τηλεόραση υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) 4K;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρήση του Avidemux για Windows 10

Για να μετατρέψουμε βίντεο MKV σε MP4, θα χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Avidemux. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Avidemux είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα για επεξεργασία βίντεο και διακωδικοποίηση αρχείων πολυμέσων.

Σε σύγκριση με άλλους μετατροπείς βίντεο, το Avidemux είναι αρκετά γρήγορο. Το εργαλείο μπορεί να μετατρέψει τα βίντεο MKV σας σε MP4 μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, χρησιμοποιεί re-muxing αντί για εκ νέου κωδικοποίηση για τη μετατροπή βίντεο, έτσι ώστε να υπάρχει σχεδόν μηδενική απώλεια ποιότητας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Avidemux για να μετατρέψετε το MKV σε MP4.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Avidemux στον υπολογιστή σας με Windows 10.

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε το εργαλείο στον υπολογιστή σας.

10 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε το αρχείο MKV που θέλετε να μετατρέψετε.

4. Τώρα, στο ‘Output Format’ επιλέξτε την επιλογή ‘MP4 Muxer’ .

 

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Αρχείο» και επιλέξτε «Αποθήκευση» .

 

6. Επιλέξτε τη θέση όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο εξόδου.

7. Μόλις ολοκληρωθεί, το αρχείο βίντεο θα μετατραπεί αμέσως. Χρειάζονται λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα για να μετατραπούν 150+ λεπτά βίντεο MKV σε μορφή MP4 στον υπολογιστή μου.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο MKV σε MP4 με απλά βήματα.

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11 το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιήστε άλλους μετατροπείς MKV

 

Λοιπόν, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιο γρήγορη επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους μετατροπείς MKV για υπολογιστή για να μετατρέψετε τα αρχεία βίντεο MKV σας σε μορφή MP4.

Στα Windows 10, έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τους μετατροπείς MKV. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή μετατροπέα MKV στον υπολογιστή σας για να μετατρέψετε τα βίντεο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συσκευές αναπαραγωγής MKV για Windows 10 για να απολαύσετε τα αρχεία MKV χωρίς μετατροπή.

Fire TV Stick 4K Max, Wi-Fi 6, con telecomando vocale Alexa (con comandi per la TV)

Το πιο ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων μας, με 40% περισσότερη ισχύ από το Fire TV Stick 4K - Οι εφαρμογές ξεκινούν πιο γρήγορα και η πλοήγηση είναι πιο ομαλή.
Υποστήριξη για τελευταίας γενιάς Wi-Fi 6 - Απολαύστε ομαλότερη αναπαραγωγή ροής σε πολλές συσκευές Wi-Fi 6.
Απολαύστε τον κινηματογράφο στο σπίτι σας - Εξαιρετικές εικόνες σε ποιότητα 4K Ultra HD, με υποστήριξη για Dolby Vision, HDR, HDR10 + και το καθηλωτικό Dolby Ήχος Atmos.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 64,99

Buy Now

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τη μετατροπή βίντεο MKV σε MP4 σε χρόνο μηδέν. Άλλοι μετατροπείς βίντεο είναι διαθέσιμοι για Windows, αλλά το Avidemux φαίνεται να είναι ο ταχύτερος. Βασίζεται σε μια διαφορετική τεχνική για τη μετατροπή των βίντεό σας MKV σε MP4. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian