Πώς να μοιραστείτε τη δημοσίευση Instagram στο Snapchat Story (Όλες οι μέθοδοι)

Το Instagram και το Snapchat είναι και τα δύο πολύ δημοφιλή στους νέους. Οι εθισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνεχίζουν να κάνουν κύλιση στις ροές τους όλη την ώρα είναι πιθανό να χρησιμοποιούν και τις δύο αυτές εφαρμογές στο Android και στο iPhone τους.

Ενώ το Instagram και το Snapchat μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές εταιρείες, μοιράζονται πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Και οι δύο εφαρμογές επιτρέπουν δωρεάν κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο με φίλους με φίλτρα.

Και ακόμη και ορισμένοι χρήστες μοιράζονται τις ίδιες φωτογραφίες και βίντεο και στις δύο εφαρμογές. Εάν χρησιμοποιείτε και τις δύο εφαρμογές, ίσως σκεφτήκατε να μοιραστείτε την ανάρτησή σας στο Instagram στο Snapchat Story. Λοιπόν, τώρα το ερώτημα είναι, “Μπορώ να μοιραστώ τις αναρτήσεις του Instagram στο Snapchat;”

Δεδομένου ότι και οι δύο εφαρμογές ανήκουν σε διαφορετικές εταιρείες, δεν έχουν καμία ενσωματωμένη επιλογή ενσωμάτωσης. Ωστόσο, μερικές λύσεις εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να μοιραστείτε την ανάρτησή σας στο Instagram στο Snapchat Story.

Οι καλύτεροι τρόποι για να μοιράζεστε αναρτήσεις Instagram στο Snapchat Story

Επομένως, εάν θέλετε να μοιραστείτε την ανάρτησή σας στο Instagram με το Snapchat Story, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω είναι μερικά απλά βήματα για να κοινοποιήστε τις αναρτήσεις του Instagram στο Snapchat Story. Ας αρχίσουμε.

Πώς να μοιραστείτε τις αναρτήσεις του Instagram στο Snapchat Story;

Επί του παρόντος, καμία ενσωματωμένη επιλογή ενσωμάτωσης δεν είναι διαθέσιμη σε καμία από τις εφαρμογές. Για να μοιραστείτε τις αναρτήσεις σας στο Instagram στο Snapchat Story, πρέπει να κάνετε μη αυτόματη κοινή χρήση του Σύνδεσμος ανάρτησης Instagram στο Snapchat Story. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική το 2023 (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

2. Τώρα πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στην οθόνη του προφίλ σας, βρείτε και πατήστε την ανάρτηση θέλετε να κάνετε κοινή χρήση στο Snapchat Story.

4. Όταν ανοίξει η ανάρτηση, πατήστε στο Στείλετε κουμπί.

5. Στο μενού Αποστολή, πατήστε ‘Αντιγραφή συνδέσμου‘.

Πώς να κάνετε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram; (Συνεργασίες Instagram)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας και καταγράψτε ένα στιγμιότυπο ή επιλέξτε ένα από το ρολό της κάμερας.

7. Πατήστε το Επισύναψη εικονιδίου (Κλιπ).όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

8. Τώρα επικολλήστε το σύνδεσμο έχετε αντιγράψει στο παρελθόν. Αυτό θα φέρει τη δημοσίευση στο Instagram από τη λίστα.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. Μόλις ληφθεί, πατήστε το Προσάρτηση στο Snap κουμπί στο κάτω μέρος.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να μοιράζεσαι ανάρτηση Instagram στο Snapchat Story.

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης της ανάρτησης στο Instagram και μοιραστείτε το στο Snapchat

Μερικές φορές η επιλογή “Επισύναψη στο Snap” ενδέχεται να μην λειτουργεί, ειδικά εάν το απόρρητο της ανάρτησης είναι ιδιωτικό. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να στιγματίσετε την ανάρτησή σας στο Instagram και να την μοιραστείτε στο Snapchat Story.

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε την ανάρτηση Instagram στο Snapchat Story.

1. Ανοίξτε την ανάρτηση στο Instagram που θέλετε να μοιραστείτε με το Snapchat Story.

2. Τώρα, τραβήξτε το στιγμιότυπο οθόνης της εικόνας.

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε το Εικονίδιο γκαλερί δίπλα στο εικονίδιο Κλείστρου κάμερας.

4. Μεταβείτε στο Φιλμ φωτογραφικής μηχανήςκαι επιλέξτε το Στιγμιότυπο οθόνης της ανάρτησης στο Instagram που έχετε ήδη κάνει.

5. Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε προσθέστε κείμενο, αυτοκόλλητα ή φίλτρα στο Snap σας. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Επόμενο κουμπί για να στείλετε το Snap στο Snapchat Story σας.

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κοινοποιήσετε τις αναρτήσεις του Instagram σε φίλους του Snapchat;

Τα βήματα για να μοιραστείτε την ανάρτηση στο Instagram με φίλους του Snapchat δεν διαφέρουν. Αντί να αντιγράψετε τον σύνδεσμο ανάρτησης στην εφαρμογή Instagram, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μενού κοινής χρήσης του Instagram για να μοιραστείτε την ανάρτηση στην εφαρμογή Snapchat.

Επιλέγοντας την εφαρμογή Snapchat στο μενού Κοινή χρήση θα σας επιτρέψει να στείλετε την ανάρτηση στους φίλους σας στο Snapchat μέσω μηνύματος.

Πώς να μοιραστείτε τροχούς στο Snapchat Story;

Τα βήματα για να κοινοποιήστε καρούλια Instagram στις ιστορίες Snapchat είναι τα ίδια. Αρχικά, αντιγράψτε τον σύνδεσμο Instagram Reel και μοιραστείτε τον στο Snapchat (Επισύναψη συνδέσμου).

Ο σύνδεσμος κυλίνδρων Instagram θα κοινοποιηθεί στο Snapchat Story σας. Όποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμο θα ανακατευθυνθεί στην εφαρμογή Instagram για να δει το βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αντιγράψετε κείμενο από ανάρτηση στο Instagram

Ενώ δεν υπάρχει άμεσος τρόπος κοινοποιήστε τις αναρτήσεις του Instagram σε ιστορίες Snapchat, αυτές οι λύσεις θα σας βοηθήσουν. Η κοινή χρήση των αναρτήσεων Instagram απευθείας στις ιστορίες του Snapchat θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και να ενημερώσετε τους φίλους σας στο Snapchat για τον λογαριασμό σας στο Instagram. Επομένως, φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *