Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία στους Χάρτες Google

Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία στους Χάρτες Google

Οι Χάρτες Google είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή πλοήγησης διαθέσιμη για smartphone Android. Η εφαρμογή πλοήγησης είναι ενσωματωμένη σε συσκευές Android και σας παρέχει αναλυτικές οδηγίες και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Έχουμε μοιραστεί πολλούς οδηγούς στους Χάρτες Google, όπως τον έλεγχο του δείκτη ποιότητας αέρα, την εκτίμηση των χρεώσεων διοδίων και πολλά άλλα. Σήμερα, θα συζητήσουμε την κοινή χρήση ζωντανών τοποθεσιών στους Χάρτες Google.

Η Κοινή χρήση τοποθεσίας γίνεται πιο σημαντική αυτές τις μέρες και πολλές εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, όπως το WhatsApp, το Telegram και το Snapchat, έχουν ήδη προσθέσει αυτήν τη δυνατότητα. Οι Χάρτες Google διαθέτουν επίσης μια δυνατότητα ζωντανής κοινής χρήσης τοποθεσίας που σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας με ένα άτομο που έχει Λογαριασμό Google.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την κοινή χρήση ζωντανής τοποθεσίας στους Χάρτες Google

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Χάρτες Google στη συσκευή σας Android για πλοήγηση, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε ζωντανή τοποθεσία με φίλους μέσω των Χαρτών Google.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google στο smartphone Android.

 

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

 

3. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε Κοινή χρήση τοποθεσίας .

Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας σε συσκευή Android (2 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση τοποθεσίας στην οθόνη Κοινή χρήση τοποθεσίας.

 

5. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί (-) ή (+) πίσω από την ώρα για να προσαρμόσετε τη διάρκεια κοινής χρήσης τοποθεσίας .

 

6. Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε την επαφή με την οποία θέλετε να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση .

 

7. Τώρα, οι Χάρτες Google θα σας ζητήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στη φυσική σας δραστηριότητα. Πατήστε στο κουμπί Να επιτρέπεται για να εκχωρήσετε άδεια.

 

8. Αυτό θα μοιραστεί τη ζωντανή τοποθεσία σας με τον επιλεγμένο χρήστη Google. Για να διακόψετε την κοινή χρήση τοποθεσίας, πατήστε στο κουμπί Διακοπή .

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Χάρτες Google στο Android σας για να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας.

Πώς να παρακολουθείτε τη συσκευή Android και να την βρείτε στους Χάρτες Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ζητήσετε την τοποθεσία κάποιου;

Εάν θέλετε να ελέγξετε την τοποθεσία του φίλου σας στους Χάρτες Google, πρέπει να του ζητήσετε να μοιραστεί την τοποθεσία του μέσω των Χαρτών Google. Για αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τους Χάρτες Google και πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας.
Στη συνέχεια, πατήστε στην Κοινή χρήση τοποθεσίας.
Τώρα πατήστε στην επαφή που είχε μοιραστεί την τοποθεσία σας μαζί σας στο παρελθόν.
Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Αίτημα.
Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά το κουμπί Αίτημα.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο κοινής χρήσης ζωντανών τοποθεσιών των Χαρτών Google στο smartphone Android. Όπως και οι Χάρτες Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WhatsApp για να μοιραστείτε ζωντανές τοποθεσίες με τους φίλους σας. 

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy