Πώς να παρακολουθήσετε Acorn TV στο Roku

Πώς να προσθέσετε και να παρακολουθήσετε Acorn TV στο Roku

Το Acorn TV είναι μια συνδρομητική υπηρεσία επί πληρωμή που αποτελείται κυρίως από τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ διαφορετικών ειδών. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει περιεχόμενο από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Μεξικό, την Ισπανία, την Ιρλανδία και τη Νέα Ζηλανδία. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία μόνο στις χώρες που αναφέρονται παραπάνω. Τα βίντεο στην εφαρμογή Acorn TV μπορούν να μεταδοθούν σε ποιότητα έως και 720p. Οι χρήστες του Roku μπορούν να εγκαταστήσουν απευθείας την εφαρμογή Acorn TV από το Roku Channel Store. Πρέπει να λάβετε συνδρομή πριν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Acorn TV στο Roku. Το Acorn TV περιλαμβάνει δύο προγράμματα συνδρομής – Μηνιαία (6,99 $/μήνα) ή Ετήσια (69,99 $/έτος).

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Acorn TV στην περιοχή σας, χρησιμοποιήστε premium υπηρεσίες VPN όπως το NordVPN για να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Πώς να εγκαταστήσετε το Acorn TV στο Roku

1. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη με Roku ή την τηλεόραση Roku και συνδέστε την σε ένα ισχυρό δίκτυο WiFi.

2. Στην αρχική οθόνη, αναζητήστε την επιλογή Κανάλια ροής και επιλέξτε την.

3. Πατήστε Αναζήτηση καναλιών και πληκτρολογήστε Acorn TV χρησιμοποιώντας το εικονικό πληκτρολόγιο.

4. Εντοπίστε και πατήστε την εφαρμογή Acorn TV από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

5. Στη σελίδα περιγραφής της εφαρμογής, πατήστε το κουμπί +Προσθήκη καναλιού για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο Roku .

6. Μετά την εγκατάσταση, κάντε κλικ στην επιλογή Μετάβαση στο κανάλι για να εκκινήσετε την εφαρμογή στο Roku και πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

7. Μόλις συνδεθείτε, παίξτε οποιοδήποτε περιεχόμενο στην εφαρμογή Acorn TV και παρακολουθήστε το στην τηλεόραση Roku ή στην τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη με το Roku.

Εναλλακτικός τρόπος λήψης του Acorn TV στο Roku

#1. Από ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στην ιστοσελίδα σύνδεσης Roku και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

#2. Πατήστε τη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε Acorn TV .

#3. Κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες που εμφανίζεται κάτω από την εφαρμογή Acorn TV .

#4. Πατήστε το κουμπί +Προσθήκη καναλιού στη σελίδα πληροφοριών της εφαρμογής.

#5. Τώρα, η εφαρμογή Acorn TV θα εγκατασταθεί αυτόματα στην τηλεόρασή σας Roku εντός 24 ωρών.

#6. Για να προσθέσετε αμέσως την εφαρμογή Acorn TV, ενημερώστε το Roku στην πιο πρόσφατη έκδοση.

#7. Ανοίξτε την εφαρμογή Acorn TV στην τηλεόραση Roku και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να κάνετε ροή βίντεο.

Πώς να κάνετε streaming TV Acorn στο Roku

#1. Εκκινήστε την εφαρμογή Acorn TV στο Roku.

#2. Στην αρχική οθόνη, θα βρείτε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.

#3. Για να μάθετε για το πρόγραμμα των παραστάσεων, μεταβείτε στην καρτέλα Χρονοδιάγραμμα .

#4. Για να μεταδώσετε τα τελευταία επεισόδια μιας τηλεοπτικής σειράς, πατήστε την καρτέλα Νέα & Προτεινόμενα στη γραμμή μενού.

#5. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο κάνοντας κλικ στην επιλογή Αναζήτηση .

#6. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε στη Λίστα παρακολούθησης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό αργότερα την κατάλληλη στιγμή. Για να το κάνετε, επιλέξτε οποιοδήποτε βίντεο και πατήστε το κουμπί Προσθήκη στη λίστα παρακολούθησης .

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Acorn TV

Μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Acorn TV συζητούνται παρακάτω.

BBC iPlayer

Το BBC iPlayer είναι μια δωρεάν εφαρμογή ροής που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περιεχόμενο βίντεο από όλα τα κανάλια του BBC. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να έχετε λογαριασμό BBC. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει ταινίες, αθλήματα, δράματα, ντοκιμαντέρ κ.λπ. Μπορείτε να κάνετε λήψη του BBC iPlayer από το Roku Channel Store. Το BBC iPlayer είναι προσβάσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι χρήστες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να χρησιμοποιούν VPN στο Roku για να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

ITV Hub (ITVX)

Το ITV Hub (ITVX) είναι μια υπηρεσία ροής freemium που διατίθεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περιλαμβάνει περιεχόμενο από όλα τα κανάλια ITV όπως τα ITVBe, ITV4, CITV, ITV3 και ITV2. Τα βίντεο σε αυτήν την εφαρμογή μπορούν να μεταδοθούν δωρεάν με διαφημίσεις. Για ροή χωρίς διαφημίσεις, πρέπει να λαμβάνετε μηνιαία (5,99 £) ή ετήσια (59,99 £) συνδρομή. Μπορείτε να κάνετε λήψη του ITVX στο Roku από το Roku Channel Store. Το ITV Hub είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Acorn TV.

Amazon Prime Video

Το Amazon Prime Video είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ροής που προσφέρει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, Amazon Originals και πολλά άλλα σε ποιότητα HD. Μερικά βίντεο στο Amazon Prime μπορούν να προβληθούν σε ποιότητα 4K. Μπορείτε να βρείτε άφθονο περιεχόμενο στη Βρετανία στο Amazon Prime Video. Είναι μια premium υπηρεσία που κοστίζει 8,99 $ το μήνα. Όπως και άλλες εφαρμογές, το Amazon Prime Video μπορεί να εγκατασταθεί στο Roku από το Roku Channel Store.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Είναι το Acorn TV δωρεάν στο Roku;

Όχι. Το Acorn TV δεν είναι δωρεάν στο Roku. Αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Acorn TV και να μεταδώσετε δωρεάν την υπηρεσία Acorn TV.

2. Γιατί το Acorn TV δεν λειτουργεί στο Roku;

Εάν η συνδρομή στο Acorn TV έχει λήξει, δεν μπορείτε να κάνετε ροή βίντεο στην εφαρμογή. Ελέγξτε τη συνδρομή και ανανεώστε την για να παρακολουθήσετε βίντεο στο Roku.