Πώς να παρακολουθήσετε το 2022 AI Day Event της Tesla στο Διαδίκτυο

Όπως και πέρυσι, η Tesla πρόκειται να φιλοξενήσει την εκδήλωση την Ημέρα AI, η οποία θα είναι ζωντανή σε λίγες μόνο ώρες. Εξάλλου, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει νέα έργα και να αποκαλύψει τα νέα αποτελέσματα δοκιμών της σε αυτή την εκδήλωση.

Όλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αυτήν την προσωπική εκδήλωση, επειδή η εταιρεία έχει στείλει προσκλήσεις μόνο σε δημοσιογράφους, τεχνικούς και μηχανικούς ρομποτικής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Ακόμη και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το συμβάν με την άνεσή σας και με εύκολο τρόπο, γι’ αυτό ακολουθήστε το παρακάτω άρθρο για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το γεγονός.

 

Tesla 2022 AI Day Event: What To Expect & Timings

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Tesla στο Palo Alto της Καλιφόρνια και ταυτόχρονα θα μεταδοθεί ζωντανά για όλους εκεί έξω.

Θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά αυτήν τη ροή μόνο στον επίσημο ιστότοπο της Tesla αλλά στον υποκατάλογο των ζωντανών ροών, για τον οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε .

Ημέρα AI 2022 ζωντανή μετάδοση στις 6:15 μ.μ. PT →

— Tesla (@Tesla) 30 Σεπτεμβρίου 2022

Και η ώρα έναρξης της ζωντανής ροής αυτής της εκδήλωσης είναι 9:15 μ.μ. ET / 6:15 μ.μ.

Εξάλλου, η εταιρεία επίσημα δεν έχει αποκαλύψει τι πρόκειται να δούμε σε αυτή την εκδήλωση, αλλά οι πολλοί κάτοχοι προσκλήσεων αποκαλύπτουν ότι είναι πιθανό να δούμε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη.

Και επίσης, θα μπορούσαμε να δούμε ένα πρωτότυπο του Optimus , το οποίο είναι το ανθρωποειδές ρομπότ της Tesla που παρουσίασε πέρυσι, και περιμένουμε επίσης κάτι νέο στο Full Self-Driving , στο Dojo SuperComputer και πολλά άλλα .

Καθώς η Tesla επεκτείνει το τμήμα ρομποτικής της, ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε επίσης στον λογαριασμό του στο Twitter ότι αυτή η εκδήλωση θα είναι επίσης μια ευκαιρία στρατολόγησης για μηχανικούς τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικής. Το tweet αναφέρει επίσης ότι «θα είναι εξαιρετικά τεχνικά».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy