Πώς να παρακολουθήσετε το 2023 US Open Online

Το US Open επιστρέφει στο USTA Billie Jean King National Tennis Center στη Νέα Υόρκη για την 143η έκδοσή του. Εκατοντάδες παίκτες θα το αποσπάσουν για το τρόπαιο του πρωταθλήματος και ένα μερίδιο από το πορτοφόλι των 65 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ως λάτρης του τένις, δεν θέλετε να χάσετε το τελευταίο τουρνουά τένις Grand Slam του 2023. Αυτή η ανάρτηση καλύπτει το πρόγραμμα του τουρνουά και τις πλατφόρμες ροής για να παρακολουθήσετε το US Open στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να παρακολουθήσετε το Wimbledon 2023 στο διαδίκτυο

Πρόγραμμα τουρνουά US Open 2023

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν από τις 22 έως τις 25 Αυγούστου, ενώ η κύρια κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί μια σύνοψη του προγράμματος τουρνουά US Open 2023.

Ημερομηνία
Εκδήλωση
22-25 Αυγούστου Προκριματικοί αγώνες
28-29 Αυγούστου 1ος γύρος απλού ανδρών & γυναικών
30-31 Αυγούστου 2ος γύρος ατομικού ανδρών & γυναικών

Διπλό Ανδρών & Γυναικών 1ος Γύρος

1-2 Σεπτεμβρίου 3ος γύρος απλού ανδρών & γυναικών

Διπλό Ανδρών & Γυναικών 2ος Γύρος

3-4 Σεπτεμβρίου Γύρος 16 ανδρών και γυναικών

Διπλό Ανδρών & Γυναικών 3ος Γύρος

5 Σεπτεμβρίου Προημιτελικοί Ανδρών & Γυναικών

Προημιτελικοί διπλού ανδρών & γυναικών

6 Σεπτεμβρίου Προημιτελικοί Ανδρών & Γυναικών

Προημιτελικοί διπλών γυναικών

7 Σεπτεμβρίου Ημιτελικοί διπλών ανδρών

Ημιτελικοί διπλού αναπηρικού αμαξιδίου ανδρών & γυναικών

8 Σεπτεμβρίου Τελικός Διπλού Ανδρών (ή Τελικός Μικτού Διπλού)

Ημιτελικοί διπλών γυναικών

9 Σεπτεμβρίου Τελικός μεικτού διπλού (ή τελικός διπλών ανδρών)

Τελικός διπλού αναπηρικού αμαξιδίου ανδρών & γυναικών

10 Σεπτεμβρίου Τελικός ατομικού αμαξιδίου ανδρών & γυναικών

Τελικός Τετράκλινο Ατομικό αμαξίδιο

Πού να παρακολουθήσετε το 2023 US Open Online

Το ESPN είναι ο εγχώριος πάροχος μετάδοσης του τουρνουά US Open στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις ΗΠΑ. Το δίκτυο θα μεταδίδει όλους τους αγώνες και τα γήπεδα μέσω ESPN, ESPN2 και της εφαρμογής ESPN.

Το ABC θα παρέχει επίσης μια μονοήμερη ζωντανή κάλυψη όλων των αγώνων της μέσης Κυριακής (3 Σεπτεμβρίου) στις ΗΠΑ Εάν δεν έχετε καλωδιακή τηλεόραση, μπορείτε να παρακολουθήσετε το US Open σε πλατφόρμες ψηφιακής ροής που προσφέρουν αυτά τα κανάλια.

Ολοκλήρωση αγοράς την ιστοσελίδα US Open για πλατφόρμες για τη ζωντανή μετάδοση του τουρνουά εντός και εκτός των ΗΠΑ

Και τα τρία κανάλια (ESPN, ESPN2 και ABC) που μεταδίδουν τους αγώνες του US Open του 2023 είναι διαθέσιμα στο YouTube TV. Μπορείτε να απολαύσετε το YouTube TV δωρεάν για 14 ημέρες, αν είναι η πρώτη φορά που εγγράφεστε στην υπηρεσία ροής. Διαφορετικά, πρέπει να αγοράσετε το μηνιαίο πρόγραμμα των 72,99 $ για να παρακολουθήσετε το US Open στο διαδίκτυο στο YouTube TV.

Η συμμετοχή σε μια ομάδα οικογένειας YouTube TV είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία ροής.

Το YouTube TV λειτουργεί σε κινητές συσκευές, υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων ροής όπως Apple TV, Fire TV Stick κ.λπ. Δείτε όλα τα Συσκευές που υποστηρίζονται από YouTube TV και τις απαιτήσεις του συστήματός τους.

Το ESPN θα μεταδίδει τη ζωντανή ροή του US Open μέσω των πλατφορμών του χωρίς καλώδια—ESPNplus.com και της εφαρμογής ESPN. Χρειάζεστε μια συνδρομή ESPN+ (9,99 $/μήνα ή 99,99 $/έτος) για να παρακολουθήσετε το τουρνουά σε αυτές τις πλατφόρμες.

Μόλις εγγραφείτε, εγκαταστήστε το Εφαρμογή ESPN στη συσκευή σας ή επισκεφτείτε το ESPNplus.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να παρακολουθήσετε το US Open στο διαδίκτυο.

Το fuboTV είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ισπανία. Ωστόσο, τα κανάλια (ESPN, ESPN2 και ABC) που παρέχουν ζωντανή κάλυψη του US Open είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα κανάλια χρησιμοποιώντας ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) εκτός του βασικού προγράμματος του fuboTV των ΗΠΑ, κοστίζει 74,99 $/μήνα και περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για τους συνδρομητές για πρώτη φορά.

Το πακέτο DIRECTV Stream “Entertainment” των 74,99 $/μήνα προσφέρει τόσο ESPN όσο και ESPN2 στη σειρά καναλιών του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το US Open 2023 online στο DIRECTV Stream οπουδήποτε στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας συμβατά smartphone, προγράμματα περιήγησης και συσκευές ροής.

Η αγορά της συνδρομής Orange του Sling TV (40$/μήνα) σάς παρέχει πρόσβαση χωρίς καλώδιο σε όλους τους αγώνες του US Open. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο, α Συσκευή που υποστηρίζεται από σφεντόνακαι ένα VPN εάν διαμένετε εκτός των ΗΠΑ

Συντονιστείτε στο ESPN ή στο ESPN2 για να παρακολουθήσετε ζωντανές δράσεις από το Εθνικό Κέντρο Τένις USTA Billie Jean King στη συσκευή ροής σας.

Το Stan Sport υπερηφανεύεται ως το σπίτι του Grand Slam Tennis στην Αυστραλία. Χρειάζεστε μια βασική συνδρομή Stan (από 10 $/μήνα) και το πρόσθετο Sport 15 $/μήνα για να παρακολουθείτε αγώνες του US Open στην πλατφόρμα.

Η Stan προσφέρει στους συνδρομητές για πρώτη φορά μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για τα βασικά της προγράμματα, αλλά πρέπει να αγοράσετε το πρόσθετο Sport.

Το TSN είναι ο επίσημος συνεργάτης εκπομπής του US Open στον Καναδά. Αποκτήστε το μηνιαίο πρόγραμμα 19,99 $ TSN για να παρακολουθήσετε το US Open στο διαδίκτυο στο κινητό σας ή στις συσκευές ροής. Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά το τουρνουά μέσω του ιστότοπου TSN ή της εφαρμογής για κινητά.

Το TSN παρέχει κάλυψη και σχολιασμό μόνο στα αγγλικά του US Open. Εγγραφή σε Réseau Des Sports (RDS) αν προτιμάτε μια γαλλική μετάδοση του πρωταθλήματος τένις.

Τα προγράμματα Live TV του Hulu προσφέρουν κανάλια ABC και ESPN όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το US Open. Το βασικό πρόγραμμα Hulu Live TV υποστηρίζεται από διαφημίσεις και κοστίζει 69,99 $ μηνιαίως. Αγοράστε το πρόγραμμα 82,99 $/μήνα για μια εμπειρία ροής χωρίς διαφημίσεις. Και τα δύο σχέδια συνοδεύονται από ESPN+ και Disney+ ως μπόνους.

Υπάρχει ένας φθηνότερος τρόπος για να παρακολουθήσετε το US Open 2023 στο Hulu. Εγγραφείτε στο τυπικό πρόγραμμα 7,99 $/μήνα και προσθέστε το πρόσθετο ESPN+ (9,99 $/μήνα) στη συνδρομή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το US Open και άλλα ζωντανά προγράμματα ESPN+ στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο Hulu χωρίς πρόγραμμα ζωντανής τηλεόρασης.

Το Eurosport είναι η καλύτερη πλατφόρμα για να παρακολουθήσετε τουρνουά τένις Grand Slam (Australian Open, Wimbledon, French Open και US Open) στην Ευρώπη. Χρειάζεστε μηνιαίο πάσο Eurosport και α υποστηριζόμενη συσκευή για να παρακολουθήσετε το US Open online χωρίς καλώδιο.

Η τιμή του Μηνιαίο πάσο Eurosport θα εξαρτηθεί από την περιοχή ή τη χώρα σας. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Eurosport Player ή επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα Eurosport για να εγγραφείτε λογαριασμό και να εγγραφείτε στην υπηρεσία ροής.

Παρακολουθήστε το US Open 2023 χωρίς καλώδιο

Εάν χάσετε έναν αγώνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανακεφαλαίωση στο blog του τουρνουά—Ζωντανά στο US Open. Στο ιστολόγιο θα βρείτε επίσης φωτογραφίες από τα παρασκήνια, συνεντεύξεις παικτών και νέα για τουρνουά.

Διαβάστε επίσης:

Η Microsoft αποκάλυψε το «Νέο Bing» που υποστηρίζεται από το ChatGPT του Open AI

Πώς να παρακολουθήσετε το French Open 

Πώς να παρακολουθήσετε ανώνυμα την κατάσταση του Whatsapp

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4598

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: