Πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο Android το 2022

Λοιπόν, οι συσκευές Android διαθέτουν επιλογές συνδεσιμότητας GPS για υπηρεσίες τοποθεσίας. Το smartphone σας παρακολουθεί την τοποθεσία σας για διάφορους λόγους. Με τις υπηρεσίες τοποθεσίας, μπορείτε να παρακολουθείτε διαδρομές ταξιδιού, να παρακολουθείτε χαμένες συσκευές κ.λπ.

Οι εφαρμογές χρησιμοποιούν επίσης όχι μόνο αυτό, αλλά και τη λειτουργία GPS για να σας προσφέρουν υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας. Ακόμη και μεγάλες εταιρείες όπως η Google, η Tinder, το Facebook, η Uber, η Swiggy κ.λπ., βασίζονται στο GPS για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να παραποιήσετε την τοποθεσία σας GPS. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να κάνετε check in κάπου χωρίς να πάτε εκεί. ή επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο συγκεκριμένης τοποθεσίας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας .

 

Βήματα για να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια μέθοδο εργασίας που θα σας βοηθήσει να παραποιήσετε τοποθεσίες GPS σε συσκευές Android. Για την Ψεύτικη τοποθεσία GPS στο Android, θα χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή που ονομάζεται “Fake GPS Location – GPS JoyStick”. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Fake GPS Location – GPS JoyStick στο Android σας.

 

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου και .

 

3. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής.

 

4. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή «Ορισμός τοποθεσίας» . Τώρα πατήστε στην επιλογή «Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξετε τον χάρτη» .

5. Τώρα, επιλέξτε την τοποθεσία στο χάρτη και τοποθετήστε το δείκτη. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί “Έναρξη “.

Πώς να μετατρέψετε το MBR σε GPT στα Windows 11

6. Πρέπει να ενεργοποιήσετε την τοποθεσία GPS τώρα .

 

7. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να παραχωρήσετε άδεια για να τραβήξετε πάνω από άλλες εφαρμογές . Χορήγηση άδειας.

 

8. Τώρα, πρέπει να ενεργοποιήσετε την “Προσεγόμενη τοποθεσία”.

 

9. Για να ενεργοποιήσετε την εικονική τοποθεσία, μεταβείτε στην επιλογή Προγραμματιστής και , στη συνέχεια, πατήστε “Επιλογή εφαρμογής εικονικής τοποθεσίας”. Στη συνέχεια, επιλέξτε  “GPS Joystick” ως εικονική εφαρμογή τοποθεσίας.

 

10. Μόλις ολοκληρωθεί, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει ότι εκτελείται η υπηρεσία Mock location.

 

11. Για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές, ανοίξτε τους χάρτες Google και ελέγξτε την τρέχουσα τοποθεσία. Θα πρέπει να δείτε τη νέα τοποθεσία εκεί.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS σε μια συσκευή Android.

Άλλες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραποιήσετε την τοποθεσία GPS στο Android

Όπως αυτή που παραθέσαμε, πολλές άλλες εφαρμογές spoofer τοποθεσίας GPS είναι διαθέσιμες για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιες εφαρμογές για να παραποιήσετε το GPS εν κινήσει. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

1. Fake GPS Go Location Spoofer

 

Το Fake GPS Go Location Spoofer είναι μια εφαρμογή αλλαγής τοποθεσίας που σας επιτρέπει να παραποιείτε τις συντεταγμένες GPS εν κινήσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αντικαταστήσετε την τρέχουσα εγγύτητά σας για να κοροϊδέψετε τους φίλους σας.

Το Fake GPS Go Location Spoofer είναι μια εξαιρετική εφαρμογή, ειδικά αν θέλετε να προσθέσετε Geotag σε ψεύτικες τοποθεσίες στις φωτογραφίες σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play Store.

2. Fake GPS Location Professional

 

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας για Android , θα πρέπει να δοκιμάσετε το Fake GPS Location Professional. Η εφαρμογή έχει μια αρκετά καθαρή διεπαφή χρήστη και έχει ό,τι χρειάζεστε για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας.

Ενώ η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Android σας και να κάνετε μερικές αλλαγές εκεί για να λειτουργήσει. Η οθόνη εγκατάστασης του Fake GPS Location Professional θα σας καθοδηγήσει για το πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία GPS.

3. Ψεύτικο GPS

 

Το Fake GPS είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ελαφριές εφαρμογές πλαστογράφησης τοποθεσίας GPS στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής και είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Η εφαρμογή σάς παρέχει δύο λειτουργίες για να παραποιήσετε το GPS σας: η πρώτη είναι με μη αυτόματο ορισμό συντεταγμένων και η δεύτερη εισάγοντας το όνομα της τοποθεσίας. Ωστόσο, για να λειτουργήσει η εφαρμογή, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις προγραμματιστή.

TunnelBear Alternatives: Οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN το 2022

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας GPS. Όλες οι εφαρμογές ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν.

Λοιπόν, αυτό το άρθρο είναι για το πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να βασιστείτε στην κοινόχρηστη μέθοδο ή να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για να κοροϊδέψετε την τοποθεσία σας GPS στο Android.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian