Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2022

Το Reddit είναι ο καλύτερος ιστότοπος συγκέντρωσης ειδήσεων κοινωνικής δικτύωσης, αξιολόγησης περιεχομένου και συζήτησης που είναι διαθέσιμος στον Ιστό και προσφέρει μια εξαιρετική δυνατότητα απορρήτου που ονομάζεται « Ανώνυμη περιήγηση ».

Η ανώνυμη περιήγηση είναι μια εξαιρετική δυνατότητα απορρήτου, ειδικά για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Reddit χωρίς να αποκαλύπτουν το όνομα χρήστη και τα στοιχεία του λογαριασμού τους. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Anonymous στο Reddit, η περιήγησή σας γίνεται εντελώς ιδιωτική και είναι ακριβώς σαν να έχετε έναν ξεχωριστό λογαριασμό που κανείς δεν γνωρίζει.

Το πράγμα που θα κάνετε στην ανώνυμη λειτουργία στο Reddit θα παραμείνει κρυφό και θα αφαιρεθεί μόλις μεταβείτε στην κανονική λειτουργία περιήγησης. Ως εκ τούτου, εάν είστε χρήστης του Reddit και εξακολουθείτε να μην γνωρίζετε για αυτήν τη νέα λειτουργία απορρήτου, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της λειτουργίας ανώνυμης περιήγησης στο Reddit . Ας αρχίσουμε.

Ανώνυμη λειτουργία περιήγησης στην εφαρμογή Reddit Android

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Reddit Android, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στη συσκευή σας Android.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στο μενού λογαριασμού που εμφανίζεται, πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο όνομα χρήστη σας .

4. Το μενού λογαριασμών θα εμφανιστεί από κάτω. επιλέξτε ” Ανώνυμη περιήγηση

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα στο smartphone Android σας.

Πώς να βγείτε από τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης;

Εάν θέλετε να αποχωρήσετε από τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, πρέπει να πατήσετε το avatar του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται στη συνέχεια, πατήστε στο « Αποχώρηση ανώνυμης περιήγησης »

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αφήσετε την ανώνυμη λειτουργία περιήγησης στην εφαρμογή Reddit για Android. Δεν μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στην ανώνυμη λειτουργία περιήγησης.

Πώς να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα στην επιφάνεια εργασίας;

Λοιπόν, η web έκδοση του Reddit δεν έχει καμία ανώνυμη λειτουργία περιήγησης. Ως εκ τούτου, πρέπει να αναζητήσετε άλλους τρόπους για να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ιδιωτικού παραθύρου οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού για να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης Chrome, πρέπει να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες και να επιλέξετε Νέο παράθυρο ανώνυμης περιήγησης .

Αυτό θα ανοίξει την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome. Μην συνδέεστε σε κανέναν λογαριασμό Reddit. περιηγηθείτε στον ιστότοπο χωρίς να συνδεθείτε.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Ανώνυμη περιήγηση εάν δεν θέλετε να παρακολουθείται η δραστηριότητα περιήγησής σας.

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγκαταστήσετε το Reddit Addon στο Kodi(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να περιηγηθείτε σε μια παλιά έκδοση ενός ιστότοπου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit (PC & Mobile)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *