Πώς να προωθήσετε εικόνες με λεζάντες στο WhatsApp

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp, προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Στην εφαρμογή, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και άλλους τύπους αρχείων, να στέλνετε πληρωμές και πολλά άλλα.

Μπορεί να γνωρίζετε για τη λειτουργία λεζάντας εικόνας εάν είστε ενεργός χρήστης του WhatsApp. Όπως και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το WhatsApp σάς επιτρέπει να προσθέτετε υπότιτλους στις εικόνες που στέλνετε στους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες με λεζάντες τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές συνομιλίες.

Η δυνατότητα δημιουργίας λεζάντας στις εικόνες είναι εξαιρετική, αλλά όταν προσπαθείτε να προωθήσετε μια εικόνα με λεζάντες, το WhatsApp αφαιρεί αυτόματα το κείμενο και προωθεί μόνο την εικόνα. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει, ειδικά αν πρόκειται να προωθήσετε την εικόνα μόνο για τη λεζάντα.

Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα Web WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την προώθηση εικόνων με λεζάντες στο WhatsApp

Ωστόσο, το καλό είναι ότι μια λύση σάς επιτρέπει να προωθήσετε μια εικόνα στο WhatsApp με τη λεζάντα . Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να προωθήσετε τις εικόνες WhatsApp με τη λεζάντα τους στο Android.

Προώθηση εικόνων WhatsApp με υπότιτλους στο Android

Εάν διαθέτετε smartphone Android, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προωθήσετε εικόνες WhatsApp με λεζάντες. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Το Twitter κυκλοφόρησε την εναλλαγή υπότιτλων για iOS & Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο Android σας και μεταβείτε στην εικόνα με τη λεζάντα που θέλετε να προωθήσετε.

2. Πατήστε παρατεταμένα την εικόνα για να την επιλέξετε. Αφού επιλέξετε, πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε στο Κοινή χρήση .

Πώς να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη μετάφραση και τους υπότιτλους για βίντεο YouTube(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στο μενού Κοινή χρήση, πατήστε στην εφαρμογή WhatsApp .

 

5. Επιλέξτε την επαφή με την οποία θέλετε να μοιραστείτε την εικόνα με λεζάντες. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το πράσινο κουμπί αποστολής στην κάτω δεξιά γωνία.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προωθήσετε εικόνες WhatsApp με λεζάντες στο Android.

Προώθηση εικόνων WhatsApp με λεζάντες στο iPhone

Εάν έχετε iPhone, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προωθήσετε εικόνες WhatsApp με λεζάντες σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Ανοίξτε το WhatsApp και κρατήστε πατημένο το κείμενο της λεζάντας . Αυτό θα επιλέξει το κείμενο της λεζάντας. πατήστε στην επιλογή Αντιγραφή .
Μόλις αντιγραφεί, πατήστε παρατεταμένα την εικόνα που θέλετε να προωθήσετε και πατήστε στην επιλογή Προώθηση .

Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android (6 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Προώθηση και επιλέξτε την εφαρμογή WhatsApp . Τώρα, επιλέξτε το άτομο στο οποίο θέλετε να προωθήσετε την εικόνα με λεζάντες.
Τώρα το WhatsApp θα σας ζητήσει να προσθέσετε μια λεζάντα στην εικόνα . Απλώς επικολλήστε το κείμενο που έχετε αντιγράψει στο πρώτο βήμα και πατήστε το κουμπί Αποστολή.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προωθήσετε τις εικόνες WhatsApp με τους υπότιτλους τους στο iPhone σας.

Οφέλη του μάρκετινγκ βίντεο για την επιχείρησή σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεν μπορείτε να προωθήσετε πολλές εικόνες με λεζάντες στο WhatsApp για Android. Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα εύκολα βήματα για την προώθηση εικόνων WhatsApp με λεζάντες.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *