Πώς να προσαρμόσετε τις φωτογραφίες εξωφύλλου της λίστας αναπαραγωγής Spotify

Όταν δημιουργείτε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify , συνήθως βλέπετε μια προεπιλεγμένη εικόνα εξωφύλλου. Αυτό είναι συνήθως μια συλλογή από εξώφυλλο άλμπουμ για τα τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής ή ένα μόνο εξώφυλλο άλμπουμ. Αν και αυτό μπορεί να είναι καλό για ορισμένες λίστες αναπαραγωγής, μπορεί να θέλετε κάτι που είναι πιο εύκολο να το αναγνωρίσουν άλλοι.

Μπορείτε να επιλέξετε μια νέα εικόνα από τον υπολογιστή σας ή σε μια κινητή συσκευή, έχετε την επιλογή να τραβήξετε μια φωτογραφία με την κάμερά σας. Αυτό σας επιτρέπει να εμφανίσετε ό,τι εξώφυλλο θέλετε. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε ένα εξώφυλλο λίστας αναπαραγωγής Spotify.

Συμβουλές για μια εικόνα λίστας αναπαραγωγής Spotify

Όταν επιλέγετε μια φωτογραφία ή μια εικόνα για ένα εξώφυλλο λίστας αναπαραγωγής, το Spotify έχει πρόσβαση σε αυτήν την εικόνα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία, ότι δεν περιέχει ακατάλληλες εικόνες όπως γυμνό και επίσης δεν εμφανίζει προσωπικές πληροφορίες.

Προς το παρόν, μπορείτε να αλλάξετε μόνο το εξώφυλλο για μια λίστα αναπαραγωγής που δημιουργείτε εσείς ή αυτήν που βλέπετε όταν είστε συνδεδεμένοι στο Shazam . Εάν ένας φίλος μοιράζεται μια λίστα αναπαραγωγής μαζί σας ή τη βρείτε στην καρτέλα Αρχική σελίδα, δεν μπορείτε να αλλάξετε το εξώφυλλο.

Λάβετε υπόψη ότι τα εξώφυλλα των playlist είναι τετράγωνα και πρέπει να έχουν μέγεθος κάτω από 10 MB. Έχοντας αυτό υπόψη, προσπαθήστε να επιλέξετε ή να περικόψετε μια εικόνα σε ίσες διαστάσεις όπως 300 επί 300 ή 400 επί 400 pixel. Επιπλέον, εάν αποθηκεύσετε την εικόνα ως JPG , πιθανότατα θα έχει μικρότερο μέγεθος αρχείου.

Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, δεν χρειάζεστε λογαριασμό Spotify Premium για να αλλάξετε μια εικόνα εξωφύλλου playlist.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : 12 καλύτερες εφαρμογές για να προσαρμόσετε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Αλλάξτε ένα εξώφυλλο λίστας αναπαραγωγής στο Web Player

Αν σας αρέσει να ακούτε μελωδίες με το Spotify web player , η αλλαγή ενός εξωφύλλου λίστας αναπαραγωγής εκεί είναι εύκολη.

Επισκεφτείτε το Spotify , συνδεθείτε και επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής στα αριστερά.
Όταν η λίστα αναπαραγωγής εμφανιστεί στα δεξιά, επιλέξτε τις τρεις τελείες για να προβάλετε Περισσότερες επιλογές.
Επιλέξτε Επεξεργασία λεπτομερειών.

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από το τρέχον εξώφυλλο και επιλέξτε το. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις τρεις τελείες και να επιλέξετε Αλλαγή φωτογραφίας ή Κατάργηση φωτογραφίας αν προτιμάτε.

Όταν ανοίξει το παράθυρο περιήγησης, μεταβείτε στη θέση της φωτογραφίας ή της εικόνας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε το και επιλέξτε Άνοιγμα.
Στη συνέχεια, θα δείτε την εμφάνιση της εικόνας σας. Επιλέξτε Αποθήκευση για να το κάνετε το νέο εξώφυλλο της λίστας αναπαραγωγής.

Αλλάξτε ένα κάλυμμα λίστας αναπαραγωγής στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας

Ίσως έχετε την έκδοση για υπολογιστές του Spotify σε Windows ή Mac. Μπορείτε να προσαρμόσετε ένα εξώφυλλο λίστας αναπαραγωγής το ίδιο εύκολα όπως στον ιστό.

Ανοίξτε την εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε εάν χρειάζεται.
Επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής στα αριστερά.
Όταν εμφανιστεί στα δεξιά, επιλέξτε τις τρεις τελείες για Περισσότερες επιλογές.
Επιλέξτε Επεξεργασία λεπτομερειών.

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την τρέχουσα εικόνα και επιλέξτε την. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τις τρεις τελείες και να επιλέξετε Αλλαγή φωτογραφίας ή Αφαίρεση φωτογραφίας εάν δεν θέλετε καθόλου εξώφυλλο.

Στο παράθυρο περιήγησης που ανοίγει, εντοπίστε τη φωτογραφία ή την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε την και επιλέξτε Άνοιγμα.
Όταν εμφανιστεί η νέα εικόνα, επιλέξτε Αποθήκευση για να την κάνετε το νέο εξώφυλλο.

Αλλάξτε ένα κάλυμμα λίστας αναπαραγωγής στην εφαρμογή για κινητά

Με την εφαρμογή Spotify σε Android ή iPhone, μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας ή να χρησιμοποιήσετε την κάμερα της συσκευής σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Αυτό σας δίνει περισσότερες επιλογές από ό,τι στον ιστό ή στην επιφάνεια εργασίας σας.

Μεταβείτε στην καρτέλα Η βιβλιοθήκη σας και επιλέξτε τη λίστα αναπαραγωγής. Επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην οθόνη της λίστας αναπαραγωγής και επιλέξτε Επεξεργασία λίστας αναπαραγωγής σε Android ή Επεξεργασία στο iPhone.

Είτε επιλέξτε Αλλαγή εικόνας είτε απλώς πατήστε την τρέχουσα εικόνα εξωφύλλου στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια, κάντε ένα από τα παρακάτω.

Χρησιμοποιήστε μια φωτογραφία από τη συσκευή σας

Επιλέξτε Επιλογή φωτογραφίας στο Android ή Επιλέξτε Από βιβλιοθήκη στο iPhone.
Εντοπίστε και επιλέξτε τη φωτογραφία. Στη συνέχεια, σύρετε προαιρετικά για να προσαρμόσετε την εικόνα στο πλαίσιο.
Επιλέξτε Χρήση φωτογραφίας στο Android ή Επιλέξτε στο iPhone.
Όταν δείτε την εμφάνιση της νέας σας εικόνας εξωφύλλου, πατήστε Αποθήκευση για να τη διατηρήσετε.

Τραβήξτε μια φωτογραφία με την κάμερά σας

Επιλέξτε Λήψη φωτογραφίας και τραβήξτε τη φωτογραφία όπως θα κάνατε συνήθως με τη φωτογραφική μηχανή σας.
Στο Android, πατήστε το σημάδι επιλογής.
Προαιρετικά σύρετε τη φωτογραφία για να την προσαρμόσετε στο πλαίσιο.
Επιλέξτε Χρήση φωτογραφίας είτε σε Android είτε σε iPhone.
Όταν δείτε το νέο εξώφυλλό σας, πατήστε Αποθήκευση.

Είτε θέλετε το χαμογελαστό πρόσωπο του παιδιού σας, την ουρά του σκύλου σας ή απλά αυτή την προσωπική πινελιά για να βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής σας στο Spotify πιο γρήγορα, μπορείτε να ανταλλάξετε το εξώφυλλο εύκολα.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *