Πώς να προσθέσετε Emojis με κείμενο στα Έγγραφα Google

Αν ρωτήσουμε οποιονδήποτε για την καλύτερη εναλλακτική λύση του Microsoft Word για Windows, πιθανότατα θα πει Έγγραφα Google. Τα Έγγραφα Google είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές κειμένου που κυκλοφορούν. Ο διαδικτυακός επεξεργαστής κειμένου παρέχεται δωρεάν από την Google και οποιοσδήποτε διαθέτει Λογαριασμό Google μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε ότι η Google πρόσθεσε αντιδράσεις emoji στα Έγγραφα Google τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Η λειτουργία κυκλοφόρησε μετά από δοκιμή και οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό Google μπορεί να χρησιμοποιήσει δωρεάν την κρυφή λειτουργία emoji των Εγγράφων Google.

Μιλάμε για τις αντιδράσεις emoji του Google Docs γιατί τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συντόμευση πληκτρολογίου για την προσθήκη emoji στα Έγγραφα Google κατά τη σύνταξη. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να αντιγράφουν και να επικολλούν τα emoji από άλλα μέρη.

Η κατάσταση WhatsApp θα είναι ορατή στις λίστες συνομιλιών, Emoji Reaction για την κατάσταση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσθέστε emojis με κείμενο στα Έγγραφα Google

Οι αντιδράσεις emoji στα Έγγραφα Google είναι λιγότερο αναμενόμενες, αλλά είναι πολύ χρήσιμες καθώς τα emoji σας βοηθούν να εκφραστείτε καλύτερα. Επομένως, εάν θέλετε να μάθετε πώς να προσθέτετε emoji με κείμενο στα Έγγραφα Google , ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία επέκταση του Chrome ή να συνδέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή Ιστού στα Έγγραφά σας Google για να χρησιμοποιήσετε τα emoji. Για να προσθέσετε emoji με Κείμενο στα Έγγραφα Google, πρέπει να ανοίξετε τα Έγγραφα Google και να πληκτρολογήσετε ” @ ” ακολουθούμενο από το όνομα του emoji που θέλετε να προσθέσετε

Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα WhatsApp με οποιοδήποτε Emoji(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Για παράδειγμα, πληκτρολογώντας @smile στα Έγγραφα Google θα προστεθεί αυτόματα το emoji χαμόγελου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα @angry, @wink και ούτω καθεξής.

 

Τα Έγγραφα Google υποστηρίζουν μια ποικιλία emoji. Μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα emoji ενώ γράφετε στα Έγγραφα Google πληκτρολογώντας ” @: “. Αυτό θα ανοίξει το εργαλείο επιλογής emoji.

 

Για να επεκτείνετε περαιτέρω το εργαλείο επιλογής emoji , πατήστε στο μπροστινό βέλος δίπλα στο Emoji. Τώρα μπορείτε να δείτε ολόκληρα τα χαμόγελα και τα συναισθήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ γράφετε στα Έγγραφα Google.

Το WhatsApp παρουσιάζει νέα δυνατότητα για να προσθέσει οποιοδήποτε Emoji ως αντίδραση μηνύματος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τρόπος προσθήκης ετικετών σε άτομα, σύνδεσης εγγράφων, δημιουργίας λιστών κ.λπ. στα Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google σάς επιτρέπουν επίσης να προσθέτετε ετικέτες σε άτομα, να συνδέετε έγγραφα, να δημιουργείτε λίστες κ.λπ., με απλά βήματα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα, πληκτρολογήστε @ στα Έγγραφα Google. Αυτό θα ανοίξει το μενού των Εγγράφων Google . πρέπει να επιλέξετε την επαφή που θέλετε να προσθέσετε ετικέτα.

 

Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε πρόχειρα email, λίστες ελέγχου, αριθμημένες λίστες κ.λπ., από το ίδιο μενού « @ » των Εγγράφων Google.

Πώς να εκτυπώσετε σε φάκελο χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποιος μπορεί να προσθέσει emojis με κείμενο στα Έγγραφα Google;

Η δυνατότητα προσθήκης emoji με κείμενο στα Έγγραφα Google διατίθεται σιγά σιγά σε όλους τους χρήστες. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή emoji στο μενού ‘ @: ‘, θα πρέπει να περιμένετε μερικές ακόμη ημέρες ή εβδομάδες για την πλήρη διάθεσή της. Σύμφωνα με τις ενημερώσεις του Workspace της Google, τα emoji των Εγγράφων Google θα είναι διαθέσιμα για

Όλοι οι χρήστες του Google Workspace.
Legacy G Suite Basic και Business Customers.
Κάθε χρήστης με Λογαριασμό Google.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο προσθήκης Emoji με κείμενο στα Έγγραφα Google. Αυτή είναι μια συναρπαστική και χρήσιμη προσθήκη. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προσθήκη emoji με κείμενο στα Έγγραφα Google, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *