Πώς να προσθέσετε μουσική σε αναρτήσεις στο Instagram (2 Μέθοδοι)

Καθώς εισήχθη ως πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, το Instagram προετοιμάζεται τώρα για τα βίντεο. Το Instagram δεν θεωρείται πλέον εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, καθώς σας επιτρέπει να μοιράζεστε και μικρότερες μορφές βίντεο.

Το Instagram διαθέτει επίσης μια λειτουργία τύπου TikTok γνωστή ως Reels. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες σύντομων βίντεο στους κυλίνδρους του Instagram. Μιλάμε για το Instagram γιατί η εταιρεία δοκιμάζει τώρα τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής στις αναρτήσεις τροφοδοσίας.

Πώς να διορθώσετε τα βίντεο στο Instagram (9 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ναι, το διάβασες σωστά! Τώρα μπορείτε να προσθέσετε μουσική στις αναρτήσεις Instagram στον λογαριασμό σας. Επομένως, αν σας ενδιαφέρει να προσθέσετε μουσική στη δημοσίευση ροής Instagram , πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό που κοινοποιείται παρακάτω.

Λάβετε υπόψη ότι το Instagram δοκιμάζει τη νέα λειτουργία στην Ινδία, τη Βραζιλία και την Τουρκία . Ωστόσο, η λειτουργία διατίθεται αργά μόνο σε επιλεγμένους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μία από τις αναφερόμενες περιοχές, ενδέχεται να μην βρείτε τη δυνατότητα αμέσως.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2 Μέθοδοι για να προσθέσετε μουσική σε αναρτήσεις στο Instagram

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη νέα δυνατότητα στο Instagram σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που έχουμε αναφέρει σε αυτό το άρθρο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1) Προσθέστε μουσική απευθείας στο Instagram

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Instagram στη συσκευή σας Android/iOS. Τώρα πατήστε στο εικονίδιο (+) για να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση στο Instagram.

 

2. Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να μοιραστείτε. Αφού επιλέξετε τα φίλτρα και επεξεργαστείτε την εικόνα, θα δείτε μια νέα επιλογή Προσθήκη μουσικής .

 

3. Πατήστε στην επιλογή Προσθήκη μουσικής για να βρείτε όλα τα δημοφιλή τραγούδια. Απλώς επιλέξτε ένα τραγούδι και επιλέξτε το τμήμα ενός τραγουδιού που θέλετε να συμπεριλάβετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε και να δείτε το Instagram χωρίς λογαριασμό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εάν δεν σας ενδιαφέρουν τα επιμελημένα τραγούδια, μπορείτε να επιλέξετε την καρτέλα Αναζήτηση για να ανακαλύψετε νέα μουσική για χρήση στην ανάρτησή σας στο Instagram.

 

5. Τέλος, κοινοποιήστε την εικόνα στη ροή σας στο Instagram . Η ανάρτηση θα εμφανιστεί στη ροή του ακόλουθου σας με τη μουσική. Ναι, μπορούν να κάνουν σίγαση της μουσικής πατώντας το εικονίδιο του ηχείου στο κάτω μέρος της οθόνης.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε μουσική στην ανάρτησή σας στο Instagram.

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Χρήση VN Editor

Λοιπόν, το VN Editor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας και δημιουργίας βίντεο HD με όλες τις επαγγελματικές δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε βίντεο με μουσική.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε τα βίντεό σας απευθείας στο Instagram, Snapchat, Musically, TikTok κ.λπ.

Πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, να δημιουργήσετε ένα νέο έργο, να επιλέξετε τις εικόνες και να προσθέσετε τη μουσική της επιλογής σας. Μόλις τελειώσετε, αποθηκεύστε την εικόνα στη Γκαλερί σας ή μοιραστείτε την απευθείας στο Instagram.

VN Editor για Android & iOS

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να προσθέσετε μουσική στις αναρτήσεις στο Instagram. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *