Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2022

Το Facebook είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για την επικοινωνία με άλλους, και έχει επίσης τις εφαρμογές του για κινητά. Με την εφαρμογή Facebook για κινητά, μπορείτε να μείνετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να παίξετε άμεσα παιχνίδια, να παρακολουθήσετε βίντεο και ακόμη και να πουλήσετε τα προϊόντα σας.

Ενώ η εφαρμογή Facebook παρέχει αμέτρητες δυνατότητες, ένα χαρακτηριστικό που συχνά παραμελείται είναι η δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών στο προφίλ. Ναι, μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές μουσικές στο προφίλ σας στο Facebook και να καρφιτσώσετε μία που θέλετε να κάνετε ορατή στο βιογραφικό σας στο Facebook.

Μόλις προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας, ορίζεται ως δημόσιο από προεπιλογή. Όποιος μπορεί να δει το βιογραφικό σας στο Facebook μπορεί να δει τα τραγούδια που έχετε προσθέσει ή καρφιτσώσει στο προφίλ σας. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

JBL GO2 Μαύρο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με την προσθήκη, το καρφίτσωμα και την αφαίρεση της μουσικής στο προφίλ σας στο Facebook. Τα βήματα θα είναι απλά. ακολουθήστε τα όπως αναφέρεται παρακάτω. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

RAZER Huntsman Mini Clicky Optical Switch(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1) Πώς να προσθέσετε μουσική ή τραγούδι στο προφίλ του Facebook

Θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Facebook για Android για να προσθέσουμε μουσική στο προφίλ μας στο Facebook με αυτήν τη μέθοδο. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

 

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη σελίδα προφίλ Facebook και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο πεδίο «Τι έχετε στο μυαλό σας» .

 

3. Θα δείτε μια γραμμή εργαλείων ακριβώς κάτω από το πεδίο Τι είναι στο μυαλό σας. Πρέπει να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά και να επιλέξετε την επιλογή Μουσική .

 

4. Στη σελίδα Μουσική, πατήστε στο εικονίδιο (+) όπως φαίνεται παρακάτω.

 

5. Τώρα, αναζητήστε το τραγούδι ή τη μουσική που θέλετε να προσθέσετε στο προφίλ σας. Μόλις βρείτε τη μουσική, πατήστε το τραγούδι ή το κουμπί Προσθήκη .

Αυτό είναι! Μπορείτε να προσθέσετε πολλά τραγούδια στο προφίλ σας ακολουθώντας τα ίδια βήματα. Τελείωσες.

H96 MAX RK3318 Android 9.0 4GB/64GB 4K TV Box 2.4G/5G Wifi LAN Bluetooth(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Πώς να καρφιτσώσετε μουσική και τραγούδια στο προφίλ του Facebook

Εάν έχετε προσθέσει πολλά τραγούδια στο προφίλ σας αλλά θέλετε να εμφανίσετε το αγαπημένο σας στην κορυφή, πρέπει να το καρφιτσώσετε. Η ενότητα βιογραφικού του προφίλ σας θα σας εμφανίζει την καρφιτσωμένη μουσική μόνο όταν καρφιτσώνετε μουσική. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

 

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη σελίδα προφίλ Facebook και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο πεδίο «Τι έχετε στο μυαλό σας» .

 

3. Θα δείτε μια γραμμή εργαλείων ακριβώς κάτω από το πεδίο Τι είναι στο μυαλό σας. Πρέπει να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά και να επιλέξετε την επιλογή Μουσική .

 

4. Τώρα θα δείτε όλη τη μουσική που έχετε προσθέσει. Απλώς πατήστε στις τρεις τελείες δίπλα στο όνομα της μουσικής.

 

5. Επιλέξτε την επιλογή Καρφίτσωμα στο προφίλ από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να καρφιτσώσετε την αγαπημένη σας μουσική στο προφίλ σας στο Facebook.

Πώς να δείτε παλιές ιστορίες στο Facebook [Απλός οδηγός](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Πώς να διαγράψετε μια μουσική ή ένα τραγούδι από το προφίλ

Το Facebook σάς επιτρέπει ακόμη και να διαγράψετε ένα τραγούδι από το προφίλ σας με απλά βήματα. Επομένως, εάν θέλετε να διαγράψετε ένα τραγούδι από το προφίλ σας στο Facebook, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη σελίδα προφίλ Facebook και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο πεδίο «Τι έχετε στο μυαλό σας» .

 

3. Τώρα, κάτω από το πεδίο What’s on your mind, θα δείτε μια γραμμή εργαλείων. Πρέπει να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά και να επιλέξετε την επιλογή Μουσική .

 

4. Τώρα θα δείτε όλη τη μουσική που έχετε προσθέσει. Απλώς πατήστε στις τρεις τελείες δίπλα από το όνομα της μουσικής ή του τραγουδιού.

 

5. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Διαγραφή τραγουδιού από το προφίλ .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να διαγράψετε μουσική από το προφίλ σας στο Facebook.

Η δυνατότητα προσθήκης μουσικής στο προφίλ σας είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που παρέχεται από το Facebook. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Λοιπόν, αυτό αφορά το πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook με απλά βήματα.

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: