Πώς να προσθέσετε συντόμευση Google Password Manager στο Android

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης τρίτου μέρους για να διαχειριστείτε τον αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασής σας χρησιμοποιώντας μια συσκευή Android. Το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome σάς παρέχει πρόσβαση σε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που είναι απλός στη χρήση και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ισχυρούς και μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης για όλους τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας.

Όταν χρησιμοποιείτε το Google Password Manager, οι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται στον Λογαριασμό σας Google. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασής σας από οποιαδήποτε συσκευή πραγματοποιώντας είσοδο στον Λογαριασμό σας Google. Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλούς οδηγούς για το Google Password Manager. Και σήμερα, θα συζητήσουμε το Google Password Manager για Android.

Ενώ ο Google Password Manager είναι ενσωματωμένος σε όλα τα smartphone Android, δεν είναι εύκολη η πρόσβαση. Πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του τηλεφώνου σας ή το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για πρόσβαση στη διαχείριση κωδικών πρόσβασης. Μπορείτε να προσθέσετε μια συντόμευση Google Password Manager στην αρχική σας οθόνη για να διευκολύνετε τη διαδικασία.

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών των Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσθήκη συντόμευσης Google Password Manager στο Android

Ναι, στο Android, έχετε την επιλογή να προσθέσετε μια συντόμευση Google Password Manager στην αρχική οθόνη σας με απλά βήματα.

Εάν προσθέσετε τη συντόμευση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης με ένα μόνο πάτημα. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την προσθήκη συντόμευσης Google Password Manager στην αρχική οθόνη του Android .

1. Τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων στη συσκευή σας Android και πατήστε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια .

 

3. Στην οθόνη Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια, πατήστε Διαχείριση κωδικών πρόσβασης .

Ιμάντας Αποσκευών με Κλειδαριά 3 Ψηφίων – Luggage Strap Cross Belt With Password Lock OEM(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το « Google » κάτω από τις Άλλες υπηρεσίες.

 

5. Αυτό θα ανοίξει το Google Password Manager στο τηλέφωνό σας. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

 

6. Στις ρυθμίσεις του Password Manager, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στη συντόμευση Προσθήκη στην αρχική οθόνη σας .

 

7. Στην προτροπή επιβεβαίωσης της Προσθήκης στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Προσθήκη .

 

8. Τώρα, μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Android σας. Θα βρείτε τη συντόμευση Google Password Manager . Πατήστε πάνω του για να αποκτήσετε πρόσβαση στον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Password Manager στο Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε τη συντόμευση Google Password Manager στην αρχική οθόνη του Android.

 

Επομένως, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την προσθήκη της συντόμευσης Google Password Manager στην αρχική οθόνη του Android σας . Η συντόμευση θα παρέχει άμεση πρόσβαση στη Διαχείριση κωδικών πρόσβασης, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5028

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d