Πώς να ρυθμίσετε ένα Amazon Echo Dot

Η σειρά έξυπνων ηχείων Echo της Amazon είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην αγορά, με τη σειρά ηχείων Nest. (Συγγνώμη, HomePod. Δεν μετράτε.) Το Echo Dot είναι η πιο προσιτή επιλογή εισαγωγικού επιπέδου με μόλις 50 $.

Αυτές οι συσκευές είναι εύκολο να ρυθμιστούν και να λειτουργήσουν φιλικές προς το χρήστη. Μπορείτε να κάνετε πολλά με ένα Amazon Echo Dot, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης αντικειμένων σε μια λίστα αγορών, της ροής της αγαπημένης σας μουσικής και του ελέγχου του έξυπνου σπιτιού σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Alexa για υπολογιστή το 2023

Πώς να ρυθμίσετε ένα Amazon Echo Dot

Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά της εφαρμογής Alexa είναι ότι παραλαμβάνει αυτόματα συμβατές συσκευές και σας ζητά να τις προσθέσετε. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί πιο απρόσκοπτα όταν πρόκειται για συσκευή με επωνυμία Alexa.

Εάν το Echo Dot είναι ολοκαίνουργιο, θα πρέπει να εισέλθει σε λειτουργία ρύθμισης λίγο μετά την ενεργοποίησή του.

Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa και επιλέξτε την καρτέλα Συσκευές στο κάτω μέρος.

Εάν το Echo Dot βρίσκεται σε λειτουργία ρύθμισης, η εφαρμογή Alexa θα σας προτρέψει ότι είναι έτοιμη για ρύθμιση. Πατήστε Συνέχεια .

Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση. Για το Echo Dot που χρησιμοποιείται σε αυτό το παράδειγμα, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί φυσικής ενέργειας στη συσκευή στη συνέχεια. Πατήστε Συνέχεια ξανά.

Το Echo Dot θα αναζητήσει Wi-Fi. Επιλέξτε το δίκτυο της επιλογής σας για να συνδέσετε τη συσκευή. Εάν έχετε ήδη ρυθμίσεις συσκευών Echo, θα συνδεθεί αυτόματα στο αποθηκευμένο σας δίκτυο Wi-Fi. Αφού συνδεθεί, πατήστε Συνέχεια .

Στη συνέχεια, επιλέξτε μια γλώσσα για χρήση της Alexa. Πατήστε Αγγλικά και μετά πατήστε Συνέχεια.

Επιλέξτε το δωμάτιο στο οποίο θα βρίσκεται το Echo Dot και πατήστε Συνέχεια.

Επιλέξτε ή εισαγάγετε μια διεύθυνση σπιτιού για το Echo Dot.

Η εφαρμογή Alexa θα σας παρουσιάσει ένα βίντεο που δείχνει τις δυνατότητες της συσκευής. Μετά από αυτό, επιλέξτε Let’s Go για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα σας Echo Dot.

Το Echo Dot που χρησιμοποιείται σε αυτό το παράδειγμα είναι μοντέλο δεύτερης γενιάς, αλλά η διαδικασία είναι παρόμοια για τα Echo Dots τρίτης γενιάς.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή σας Alexa

Αφού ρυθμίσετε το Echo Dot, θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητές του για να επωφεληθείτε πλήρως από όλα όσα έχει να προσφέρει ο έξυπνος βοηθός.

Προσθήκη αντικειμένων σε μια λίστα αγορών

Το Echo Dot είναι μια εξαιρετική συσκευή για να κρατήσετε στην κουζίνα σας. Μόλις παρατηρήσετε ότι δεν έχετε κάτι, απλώς πείτε: «Γεια σου Alexa, πρόσθεσε γάλα στη λίστα αγορών μου». Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα από την εφαρμογή Alexa οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Ρύθμιση συναγερμού

Εάν χρησιμοποιείτε το Echo Dot στην κρεβατοκάμαρά σας, κάνει ένα υπέροχο ξυπνητήρι.

Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa και επιλέξτε την καρτέλα Συσκευές .

Επιλέξτε Echo & Alexa > Echo Dot.

Πατήστε Προσθήκη συναγερμού > Προσθήκη συναγερμού .

Επιλέξτε την ώρα που θέλετε να χτυπήσει το ξυπνητήρι, τις συσκευές που θέλετε να ενεργοποιήσει το ξυπνητήρι, την ημερομηνία ή τις ημερομηνίες και τον ήχο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθήκευση.

Αυτοί οι συναγερμοί είναι εξαιρετικά εργαλεία για να ξυπνάτε έγκαιρα ή να παρακολουθείτε υπενθυμίσεις. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι απλώς ζητώντας από την Alexa να δημιουργήσει ένα ξυπνητήρι σε μια δεδομένη στιγμή.

Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες Alexa

Η Alexa έχει περισσότερες από 100.000 διαφορετικές δεξιότητες για την εκτέλεση σχεδόν κάθε είδους εργασίας που μπορεί να φανταστεί κανείς. Ορισμένα είναι παιχνίδια, ενώ άλλα όπως το Sleep Sounds μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πιο γρήγορα. Υπάρχουν ακόμη και ιατρικές δεξιότητες για να βοηθήσετε στη διάγνωση ασθένειας ή να συνδεθείτε με έναν γιατρό για θεραπεία.

Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa. Πατήστε Περισσότερα κάτω δεξιά.

Επιλέξτε Δεξιότητες και παιχνίδια.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες Δεξιότητες και να επιλέξετε αυτές που θέλετε να προσθέσετε. Οι δεξιότητες χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες για να κάνουν την αναζήτηση πιο εύκολη.

Χρησιμοποιήστε τις υπενθυμίσεις Alexa

Μπορείτε να ρυθμίσετε συγκεκριμένες Υπενθυμίσεις που χρησιμοποιούν τις δυνατότητες της Alexa. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να σας υπενθυμίσει να ξεκινήσετε να ξεπαγώνετε το δείπνο όταν επιστρέψετε στο σπίτι. Η δεξιότητα χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας και άλλες λειτουργίες για να εκτελέσει την εργασία που έχει ανατεθεί.

Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa. Πατήστε Περισσότερα κάτω δεξιά. Επιλέξτε Υπενθυμίσεις.

Επιλέξτε Προσθήκη υπενθύμισης.

Εισαγάγετε τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας, του αριθμού των φορών που θα πρέπει να επαναληφθεί, της συσκευής που χρησιμοποιείται και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθήκευση.

Καλέστε τους φίλους και την οικογένεια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Alexa για να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις σε φίλους και συγγενείς. Η Alexa το κάνει αυτό μέσω της λίστας επαφών σας στο τηλέφωνό σας. Είναι εύκολο να το ρυθμίσετε και ένας τρόπος να είστε hands-free.

Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa. Επιλέξτε την καρτέλα Επικοινωνία .

Επιλέξτε το εικονίδιο Κλήση . Μπορεί να σας ζητήσει άδεια πρόσβασης στις επαφές σας.

Μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε συσκευή Echo μέσα στο σπίτι σας ή μπορείτε να καλέσετε φίλους και συγγενείς μέσω της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την Alexa να πραγματοποιήσει μια κλήση λέγοντας, “Hey Alexa, καλέστε _____.”

Μπορείτε να εκτελέσετε σχεδόν όλες τις εργασίες Alexa μέσω φωνητικών εντολών καθώς και εντός της εφαρμογής. Αφού ρυθμίσετε το Echo Dot, μάθετε να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητες του. Αυτός ο έξυπνος βοηθός είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία σε ένα έξυπνο σπίτι.

Πώς να κάνετε αγορές με την Alexa για όλες τις αγορές σας

10 καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις VPN Chrome για ξεμπλοκάρισμα ιστοτόπων

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *