Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στο Snapchat

Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στο Snapchat (Φωτογραφίες και βίντεο)

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει τόσες πολλές εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο, το Snapchat εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εκατομμύρια χρήστες. Το Snapchat ενημερώνεται επίσης συνεχώς για να διασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν βρίσκουν λόγους να αλλάζουν εφαρμογές.

Τους τελευταίους μήνες, το Snapchat ενημερώνει συνεχώς τις δυνατότητες του και αποκτά νέες. Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που ανακαλύψαμε πρόσφατα στην εφαρμογή είναι ένα χρονόμετρο Snapchat.

Πώς να κρύψετε το σκορ Snapchat [2023]

Τι είναι το Snapchat Timer;

Το χρονόμετρο Snapchat είναι βασικά η ίδια λειτουργία που βλέπετε στην εγγενή εφαρμογή κάμερας του τηλεφώνου σας. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να καταγράφετε λήψεις χωρίς χέρια. Κανονικά, θα πρέπει να ανοίξετε την κάμερα Snapchat και να πατήσετε το κουμπί στο σκόπευτρο για να τραβήξετε ή να εγγράψετε ένα στιγμιότυπο. αυτή η μέθοδος απαιτεί τη χρήση χεριών.

Ωστόσο, στη λειτουργία χρονοδιακόπτη Snapchat, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο πριν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο και να πατήσετε το κουμπί λήψης/εγγραφής. Πατώντας το κουμπί κλείστρου θα ενεργοποιηθεί το χρονόμετρο και θα έχετε λίγα δευτερόλεπτα για να επιλέξετε τη πόζα σας.

Μόλις το χρονόμετρο φτάσει στο τέλος του, το Snap θα καταγραφεί αυτόματα. Αυτή είναι μια από τις πολύ χρήσιμες λειτουργίες που παρέχει στους χρήστες το Snapchat και έλαβε πολλή εκτίμηση.

Πώς να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο στο Snapchat;

Η ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη στο Snapchat είναι εξαιρετικά εύκολη και διαθέσιμη για Android και iPhone. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Snapchat στο Android ή το iPhone σας. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο στο Snapchat με απλά βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, μεταβείτε στην οθόνη της κάμερας. Η σελίδα της κάμερας θα πρέπει να ανοίξει αμέσως.

μεταβείτε στην οθόνη της κάμερας

3. Πριν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο, πατήστε το (+) κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.

(+)

4. Στο μήνυμα Η κάμερα μου, πατήστε στο Μετρών την ώραν.

Μετρών την ώραν

5. Τώρα, απλώς πατήστε στο Κουμπί κλείστρου (Κύκλος) στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως το χρονόμετρο. μετά από αντίστροφη μέτρηση 3 δευτερολέπτων, η εφαρμογή θα καταγράψει αυτόματα το στιγμιότυπο.

Κουμπί κλείστρου (Κύκλος)

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο Snapchat.

Πώς να ορίσετε το χρονικό όριο για την προβολή του Snap;

Το Snapchat παρέχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να ορίσετε ένα χρονικό όριο για να δείτε το στιγμιότυπο σας. Αυτό βασικά σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ορατότητα των φωτογραφιών σας στο Snapchat ορίζοντας ένα χρονικό όριο. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε ένα χρονικό όριο για την προβολή του Snap σας στο Snapchat.

1. Απλώς καταγράψτε ένα Snap που θέλετε να στείλετε. Στη συνέχεια, για να ορίσετε το χρονικό όριο για την προβολή του στιγμιότυπου, πατήστε το χρονόμετρο κουμπί στη δεξιά πλευρά.

χρονόμετρο

2. Τώρα, θα δείτε ένα χρονόμετρο, που σας το επιτρέπει ορίστε το προτιμώμενο χρονικό όριο.

ορίστε το προτιμώμενο χρονικό όριο

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ορίσετε ένα χρονικό όριο για την προβολή του Snap στο Snapchat. Μπορείτε να επιλέξετε το άπειρο για να επιτρέψετε στους φίλους σας να βλέπουν στιγμιότυπα για όσο διάστημα θέλουν.

Πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο για στιγμιότυπα βίντεο

Στο Snapchat, μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα χρονόμετρο για τα στιγμιότυπα βίντεο. Ωστόσο, τα βήματα για τη ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη για λήψη βίντεο διαφέρουν ελαφρώς από τα στιγμιότυπα φωτογραφιών. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο για στιγμιότυπα βίντεο στο Snapchat.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας.

2. Στο σκόπευτρο της κάμερας, πατήστε το (+) κουμπί στα δεξιά.

(+)

3. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, πατήστε το Μετρών την ώραν.

Μετρών την ώραν

4. Στην οθόνη της κάμερας, πατήστε ξανά το χρονόμετρο και ορίστε το χρονικό όριο για το στιγμιότυπο βίντεο.

πατήστε ξανά το χρονόμετρο

5. Αφού ρυθμίσετε το χρονόμετρο βίντεο, πατήστε το Κουμπί εγγραφής για να ξεκινήσει η εγγραφή. Θα έχετε τρία δευτερόλεπτα για να προσαρμόσετε τη πόζα σας και θα ξεκινήσει η εγγραφή βίντεο.

Κουμπί εγγραφής

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στα στιγμιότυπα βίντεο Snapchat επίσης.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στην εφαρμογή Snapchat. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη ρύθμιση του χρονοδιακόπτη Snapchat. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Snapchat Magic Eraser το 2023 (Πλήρης οδηγός)

Πώς να αλλάξετε το όνομα Snapchat AI

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *