Πώς να στείλετε ένα Snap

Πώς να στείλετε ένα Snap σε όλους ταυτόχρονα στο Snapchat;

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες ή βίντεο (Snaps) με φίλους και ακόλουθους. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Snapchat και διατηρείτε το Streak με πολλά άτομα, μπορείτε να αναζητήσετε τρόπους για να στείλετε snaps σε όλους ταυτόχρονα.

Αν αναρωτιέστε αν είναι δυνατό να στείλετε ένα Snap σε όλους στο Snapchat, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε συζητήσει πώς να το κάνουμε.

Μπορώ να στείλω όλες τις σειρές ταυτόχρονα στο Snapchat;

Αν αναρωτιέστε αν είναι δυνατή η αποστολή όλων των σειρών ταυτόχρονα στο Snapchat, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι δυνατό να στείλετε στιγμιότυπα σε όλους τους χρήστες με τους οποίους διατηρείτε ένα σερί.

Η διατήρηση Snapchat Streaks θα μπορούσε να είναι δύσκολη, ειδικά αν έχετε πολλά. Και η αποστολή φωτογραφιών σε όλους τους φίλους του Snapchat μπορεί να είναι μια εύκολη επιλογή.

Λοιπόν, ναι, είναι δυνατό να στείλετε σερί σε όλους ταυτόχρονα, και υπάρχουν όχι ένας αλλά δύο διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : 5 Δημιουργικές δυνατότητες AI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Snapchat

Πώς να στείλετε Snap σε πολλούς φίλους ταυτόχρονα;

Είναι πολύ εύκολο να στείλετε ένα στιγμιότυπο σε πολλούς φίλους ταυτόχρονα στο Snapchat. Ακολουθήστε τις μεθόδους που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Αποστολή Snap σε όλους ταυτόχρονα – Η δυνατότητα ομάδας

Η δημιουργία μιας ομάδας Snapchat είναι η καλύτερη και ευκολότερη επιλογή για την αποστολή ενός snap σε πολλούς φίλους ταυτόχρονα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Snapchat, πατήστε το Κουβέντα εικονίδιο στο κάτω μέρος.

Κουβέντα

3. Στην οθόνη συνομιλίας, πατήστε το Νέα συνομιλία εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία.

Νέα συνομιλία

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Νέα ομάδα.

Διαβάστε επίσης : Πώς να αφαιρέσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat

Νέα ομάδα

5. Τώρα, πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα. Επιλέγω τα μελη θέλετε να προσθέσετε στην ομάδα, προσθέστε το όνομα της ομάδας και πατήστε στο Συνομιλία με ομάδα επιλογή.

επιλέξτε τα μέλη

6. Τώρα εγγράψτε ένα νέο στιγμιότυπο και πατήστε στο Επόμενο .

Επόμενο

7. Στο μενού Αποστολή, πατήστε στο Νέα ομάδα που έχετε δημιουργήσει.

Νέα ομάδα

Πώς να στείλετε Snaps σε όλους ταυτόχρονα – Συντόμευση Snapchat

Διαβάστε επίσης : Πώς να δείτε τα γενέθλια των ανθρώπων στο Snapchat

Μια άλλη επιλογή στο Snapchat σάς επιτρέπει να στέλνετε σειρές σε όλους ταυτόχρονα. Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε ένα στιγμιότυπο σε πολλούς φίλους χωρίς να δημιουργήσετε ομάδα.

 Η δυνατότητα δημιουργίας συντόμευσης λείπει στην πιο πρόσφατη έκδοση του Snapchat. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι η συντόμευση Snapchat δεν εμφανίζει προβλήματα. Εάν η συντόμευση δεν εμφανίζεται, πρέπει να αναφέρετε ένα σφάλμα στο Snapchat εντός της εφαρμογής.

Συντόμευση Snapchat

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και καταγράψτε ένα στιγμιότυπο που θέλετε να στείλετε.
  • Τώρα πατήστε στο κουμπί Αποστολή σε. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Δημιουργία συντόμευσης επιλογή.
  • Η επιλογή Δημιουργία συντόμευσης θα εμφανιστεί ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης.
  • Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τις επαφές. Επιλέξτε όλες τις επαφές και πατήστε Δημιουργία συντόμευσης

Σημείωση: Η συντόμευση Snapchat σάς επιτρέπει μόνο να επιλέξετε έως και 200 ​​επαφές. Εάν έχετε περισσότερες από 200 επαφές, πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα για να στείλετε ένα στιγμιότυπο στα υπόλοιπα άτομα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή να δημιουργήσετε μια συντόμευση Snapchat, πρέπει να κάνετε λήψη μιας παλαιότερης έκδοσης του Snapchat ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης.

Τώρα, όποτε θέλετε να στείλετε ένα στιγμιότυπο σε όλους ταυτόχρονα, επιλέξτε τη Συντόμευση που έχετε δημιουργήσει.

Διαβάστε επίσης : Τι σημαίνει «DSB» στο Snapchat;

Αποστολή Snaps σε όλους ταυτόχρονα – Εφαρμογές τρίτων

Διάφορες εφαρμογές Snapchat τρίτων στο Play Store σάς επιτρέπουν να στέλνετε snaps σε όλους ταυτόχρονα. Τα περισσότερα λέγονται Snapchat Mods αλλά έχουν μερικούς κινδύνους.

Το Snapchat δεν επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν mods για να τροποποιήσουν τη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Ως εκ τούτου, εάν η εταιρεία ανακαλύψει ότι ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος με ένα Snapchat Mod, ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί.

Εφαρμογές όπως το SnapAll, το Snapchat++, κ.λπ., σας επιτρέπουν να στέλνετε σειρές σε όλους ταυτόχρονα στο Snapchat. Ωστόσο, συνιστούμε να αποφεύγετε τέτοιες εφαρμογές, επειδή μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμη απαγόρευση λογαριασμού.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε το φύλο του Snapchat AI

Αυτοί είναι απλοί τρόποι για να στείλετε snaps σε όλους στο Snapchat. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αποστολή σειρών σε πολλούς φίλους ταυτόχρονα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *