Πώς να συνδέσετε το Spotify με τις συνεδρίες εστίασης στα Windows 11

Όταν η Microsoft παρουσίασε τα Windows 11, εισήγαγε μια νέα λειτουργία Focus Session που φέρνει λειτουργίες για τη βελτίωση της εστίασης και την ενίσχυση της παραγωγικότητάς σας.

Το Focus Session στα Windows 11 δεν είναι διαθέσιμο ως αυτόνομη εφαρμογή. Αντίθετα, βρίσκεται στην εφαρμογή Ρολόι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη εφαρμογή Ρολόι των Windows 11 για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Συνεδρία εστίασης.

Το Focus Session στα Windows 11 σάς παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών, όπως τη ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη εστίασης, την ενοποίηση της λίστας εργασιών της Microsoft και το Focus with Spotify. Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια συνήθεια και να αποφύγετε την αναβλητικότητα.

Ενσωματωμένη λειτουργία Spotify on Focus Session

Εάν θέλετε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε, η αναζήτησή σας θα πρέπει να τελειώσει εδώ με την ενσωμάτωση του Spotify. Η ενσωμάτωση του Spotify στο Focus Session μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι, ειδικά αν είστε κάποιος που εστιάζει καλύτερα όταν ακούτε μουσική.

Όταν συνδέετε τον λογαριασμό σας Spotify με το Focus Session στα Windows 11 , φορτώνει αυτόματα μερικές λίστες αναπαραγωγής εστίασης Spotify. Ναι, έχετε την επιλογή να παίξετε τη δική σας μουσική που σας ταιριάζει καλύτερα ενώ εργάζεστε.

Αν αναρωτιέστε αν χρειάζεστε το Spotify premium για να συνδέσετε το Spotify με το Focus Session , ΟΧΙ, δεν το κάνετε. Μπορείτε να συνδέσετε το Focus Session με οποιονδήποτε λογαριασμό Spotify, ανεξάρτητα από το αν είναι δωρεάν ή premium.

Βήματα για τη σύνδεση του Spotify με τις συνεδρίες εστίασης στα Windows 11

Αν και η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στις περιόδους εστίασης, πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν πώς να τη χρησιμοποιήσουν. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης του λογαριασμού Spotify με το Focus Sessions στα Windows 11. Ας το ελέγξουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Στην εφαρμογή Clock, θα βρείτε τη λειτουργία Focus Sessions.

3. Κάτω από το Spotify, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση Spotify  .

4. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο κουμπί Συνδέστε το Spotify σας  , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

5. Πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Spotify .

6. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να αναπαράγετε μουσική Spotify απευθείας από τις Συνεδρίες εστίασης.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Το Spotify on Focus Sessions θα σας δείξει διαφορετικές ενότητες για αναπαραγωγή μουσικής όπως Instrumental Study, Deep Focus, Intense Studying, Peaceful Piano κ.λπ.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Spotify με τις συνεδρίες εστίασης. Τώρα μπορείτε να αναπαράγετε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής μουσικής για να εστιάσετε και να κάνετε τη δουλειά πιο παραγωγικά.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης στο Android

Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Focus Assist στα Windows; 6 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Πώς να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις στο iPhone (8 καλύτερες μέθοδοι)

Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε; 8 Διορθώσεις για δοκιμή

Πώς να έχετε καλύτερα αποτελέσματα με το Online Coaching(

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *