Πώς να βρείτε και να ακολουθήσετε κανάλια WhatsApp

Πώς να βρείτε και να ακολουθήσετε κανάλια WhatsApp

 

Γρήγορη απάντηση

  • Μπορείτε να βρείτε και να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας κανάλια WhatsApp από την ενότητα Ενημερώσεις.
  • Πώς να ακολουθήσετε: Μεταβείτε στο Ενημερώσεις → Κάντε κλικ στο Εύρεση καναλιών επιλογή → Αναζήτηση για το κανάλι → Κάντε κλικ στο κουμπί +.

Πρόσφατα, το WhatsApp παρουσίασε μια νέα λειτουργία, Κανάλια, για να μοιράζεστε γρήγορες ενημερώσεις και νέα. Με αυτήν τη δυνατότητα Καναλιών, μπορείτε βρείτε και ακολουθήστε την αγαπημένη σας μάρκα Κανάλια WhatsApp για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Τα κανάλια WhatsApp είναι παρόμοια με τη ροή RSS, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας ιστότοπους και να ενημερώνεστε κάθε φορά που δημοσιεύεται μια νέα ανάρτηση. Στην καρτέλα Ενημερώσεις (προηγουμένως Κατάσταση), μπορείτε ακολουθήστε οποιοδήποτε αριθμό καναλιών WhatsApp και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κοινοποιείται μια νέα ανάρτηση.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να βρίσκετε και να ακολουθείτε τα κανάλια WhatsApp για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Πώς να ακολουθήσετε κανάλια στο WhatsApp

Μπορείτε να ακολουθήσετε κανάλια στο WhatsApp χρησιμοποιώντας το smartphone ή τον υπολογιστή σας. Τα βήματα που απαιτούνται για την παρακολούθηση ενός συγκεκριμένου καναλιού είναι τα ίδια για όλες τις συσκευές.

1. Ενημερώστε το WhatsApp Messenger στο smartphone ή τον υπολογιστή σας.

2. Τώρα, πηγαίνετε στο Ενημερώσεις Ενότητα. Είναι το ίδιο τμήμα που βλέπετε Κατάσταση WhatsApp.

3. Πατήστε το + εικονίδιο στο μενού.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εύρεση καναλιών κουμπί.

5. Θα λάβετε μια λίστα καναλιών. Κάντε κλικ στο Ακολουθηστε κουμπί (κουμπί +) για να ακολουθήσετε το κανάλι. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο Προβολή όλων κουμπί στο κάτω μέρος για να λάβετε την πλήρη λίστα των καναλιών.

6. Όταν προστεθεί το κανάλι, θα λάβετε ένα Σημάδι τικ αντί του κουμπί +.

Τρόποι εύρεσης καναλιών στο WhatsApp

Αν και τα κανάλια είναι μια νέα δυνατότητα, υπάρχουν πολλά νέα κανάλια που δημιουργούνται στο WhatsApp. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε το αγαπημένο σας κανάλι στο WhatsApp.

Στο Εύρεση καναλιών μενού, θα λάβετε προτάσεις καναλιών με βάση τη χώρα σας. ο Πράσινο τσιμπούρι Το σημάδι δίπλα στο όνομα του καναλιού υποδεικνύει ότι το κανάλι έχει επαληθευτεί από το WhatsApp. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη χώρα, κάντε κλικ στο Χώρα και επιλέξτε τη χώρα που προτιμάτε. Τώρα, θα λάβετε κανάλια που είναι διαθέσιμα σε μια συγκεκριμένη χώρα. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα κανάλια κατά Πιο ενεργός, Νέοςκαι Δημοφιλής χρησιμοποιώντας το κουμπί που αναφέρεται στην κορυφή.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα κανάλι χρησιμοποιώντας το Αναζήτηση εικονίδιο και ακολουθήστε το.

Σημείωση: Ολα τα Κανάλια Οι ειδοποιήσεις είναι σε σίγαση από προεπιλογή. Πρέπει να καταργήσετε τη σίγαση με μη αυτόματο τρόπο με βάση τις προτιμήσεις σας.

Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση καναλιών στο WhatsApp

1. Πηγαίνετε στο Κανάλια μενού.

2. Όλα σου Κανάλια που ακολουθούνται θα εμφανιστει. Επιλέξτε το Κανάλι που θέλετε να κάνετε unfollow.

3. Πατήστε το Όνομα καναλιού στην κορυφή.

4. Κάντε κλικ στο Κατάργηση παρακολούθησης κουμπί για να αφαιρέσετε το κανάλι από το προφίλ σας στο WhatsApp. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ εικόνισμα.

5. Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης για να καταργήσετε την παρακολούθηση του καναλιού. Πατήστε το Κατάργηση παρακολούθησης κουμπί.

Εάν ακολουθήσατε κατά λάθος το κανάλι, πατήστε το Τσιμπούρι κουμπί και επιλέξτε το Κατάργηση παρακολούθησης κουμπί. Εάν βρείτε τυχόν προσβλητικές ή παράνομες ενημερώσεις, μπορείτε να αναφέρετε το κανάλι WhatsApp.

FAQ

1. Υπάρχει κάποιο όριο στην παρακολούθηση καναλιών στο WhatsApp;

Όχι, μπορείτε να ακολουθήσετε οποιοδήποτε αριθμό καναλιών WhatsApp χωρίς περιορισμούς.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *