Πώς να βρείτε μια εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης κινουμένων σχεδίων παιχνιδιών;

Στην ανάπτυξη του προγραμματισμού και του σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών, πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες. Μια δουλειά που συχνά αναλαμβάνουν οι άνθρωποι του κλάδου είναι το animation, το οποίο σχεδιάζει 2D και 3D εικόνες για να δημιουργήσει μια κινούμενη εικόνα χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές κίνησης. Οι εταιρείες κινουμένων σχεδίων προσφέρουν συνήθως υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης για προγραμματιστές παιχνιδιών, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που να πληροί τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και να παρέχει χαμηλότερες τιμές από ό,τι θα αναμενόταν συνήθως. Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψουμε πώς να βρείτε μια εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης κινούμενων εικόνων παιχνιδιών στο Διαδίκτυο που πληροί τα πρότυπα ποιότητας μας.

1. Αναζητήστε εταιρείες κινουμένων σχεδίων στο Διαδίκτυο

Για να βρούμε μια εταιρεία animation, πρέπει πρώτα να ψάξουμε στο Διαδίκτυο. Πολλοί ιστότοποι εμφανίζουν λίστες εταιρειών κινουμένων σχεδίων, αλλά για να επιλέξουμε μια κατάλληλη, πρέπει να περιηγηθούμε στο Διαδίκτυο και να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες. Για παράδειγμα, μερικές δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν το Baidu, το Google και το Yahoo! Μπορούμε να αναζητήσουμε “εξωτερική ανάθεση κινούμενων εικόνων παιχνιδιών” σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης. Όταν κάνουμε αναζήτηση σε αυτούς τους ιστότοπους, θα υπάρχει μια λίστα με εταιρείες εξωτερικής ανάθεσης κινούμενων σχεδίων παιχνιδιών που αναφέρονται στην κορυφή.

2. Συγκρίνετε τις εταιρείες εξωτερικής ανάθεσης με βάση τα αποτελέσματα

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις μηχανές αναζήτησης για να συγκρίνουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες εξωτερικής ανάθεσης κινούμενων εικόνων παιχνιδιών, όπως τον τύπο επιχείρησης, την τοποθεσία, άλλα προϊόντα και τις τιμές. Για να γίνει αυτό, πρέπει απλώς να κάνουμε κλικ στο κουμπί «Σύγκριση» σε κάθε μηχανή αναζήτησης. Στη συνέχεια, μπορούμε να συγκρίνουμε τους τύπους της επιχείρησής τους (όπως η εξωτερική ανάθεση), τις πληροφορίες τοποθεσίας τους (όπως η τοποθεσία στην Κίνα) και άλλα προϊόντα που προσφέρουν με τυπικές μεθόδους αναζήτησης παρόμοιων προϊόντων. Αυτές οι μηχανές αναζήτησης είναι συνήθως δωρεάν.

3. Διαβούλευση με προγραμματιστές παιχνιδιών

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε προσωπικά έναν προγραμματιστή παιχνιδιών (όπως ένας Κινέζος προγραμματιστής παιχνιδιών). Για να βρούμε μια εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης κινούμενων σχεδίων παιχνιδιών, μπορούμε να ζητήσουμε συμβουλές από τους προγραμματιστές παιχνιδιών σχετικά με το ποιες εταιρείες είναι καλές και ποιες εταιρείες θα συνεργαστούν καλά. Μπορούμε επίσης να συμβουλευτούμε τις εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών απευθείας στον ιστότοπό τους ή μέσω τηλεφώνου. Ένα παράδειγμα εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών είναι η Netease.

4. Σύγκριση τιμών εταιρειών outsourcing

Οι τιμές για τη δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού είναι συχνά υψηλές, και γι’ αυτό, πρέπει να συγκρίνουμε προσεκτικά τις τιμές πριν συμφωνήσουμε με μια εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης. Το σημαντικό σημείο είναι να συγκρίνετε τις τιμές με άλλες εταιρείες outsourcing που παρέχουν τον ίδιο τύπο υπηρεσίας. Για παράδειγμα, μπορούμε να συγκρίνουμε διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών κινουμένων σχεδίων και στη συνέχεια να επιλέξουμε αυτή με τη χαμηλότερη τιμή.

ΣΕΤ BOSCH B1ZAI1251W/B1ZAO1251W(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Εταιρείες εξωτερικής ανάθεσης κινουμένων σχεδίων προβολής

Για να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες εξωτερικής ανάθεσης κινούμενων σχεδίων παιχνιδιών, μπορούμε επίσης να ζητήσουμε από τους προγραμματιστές παιχνιδιών μας να προτείνουν μερικά καλά και να συζητήσουν τις τιμές μαζί τους τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Ως έσχατη λύση, μπορούμε επίσης να πάμε στο γραφείο τους και να πραγματοποιήσουμε μια δοκιμή άλλων προϊόντων και υπηρεσιών εκεί. Αυτός μπορεί επίσης να είναι ένας καλός τρόπος σύγκρισης διαφορετικών προϊόντων με την ίδια υπηρεσία. Ρωτήστε για την εμπειρία τους με τις υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης και μάθετε εάν είναι καλοί σε αυτό.

6. Συμφωνία με εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης κινουμένων σχεδίων παιχνιδιών

Μετά τη σύγκριση των πληροφοριών και τη διεξαγωγή δοκιμών, μπορούμε να συμφωνήσουμε με μια εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης κινούμενων σχεδίων παιχνιδιών. Για να γίνει αυτό, πρέπει να διαβάσουμε όλες τις πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία, να αποφασίσουμε αν αξίζει να υπογράψουμε μια συμφωνία και τελικά να συνάψουμε συμφωνία. Μερικά παραδείγματα χρήσιμων πληροφοριών περιγράφονται σε αυτήν την ενότητα.

7. Συμβάσεις αγοράς με εταιρείες outsourcing κινουμένων σχεδίων

Αφού συγκρίνουμε τις τιμές και συμβουλευτούμε τον προγραμματιστή του παιχνιδιού, μπορούμε στη συνέχεια να συνάψουμε μια συμφωνία αγοράς απευθείας με μια εταιρεία κινούμενων σχεδίων. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα συμβόλαιο που καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες για να επιτύχετε μια καλή συμφωνία και να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα, όπως ο ανεπαρκής χρόνος ή οι παρεξηγήσεις σχετικά με τις συμφωνίες.

8. Υπογραφή συμφωνίας με εταιρεία outsourcing κινουμένων σχεδίων παιχνιδιών

Αφού περάσουμε από όλα αυτά τα βήματα, μπορούμε επιτέλους να υπογράψουμε μια συμφωνία με μια εταιρεία outsourcing κινουμένων σχεδίων παιχνιδιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς και ότι η υπηρεσία είναι αυτή που περιμέναμε. Αυτό μπορεί να γίνει με αναφορά στον ιστότοπό τους και καλώντας την εταιρεία για να συζητήσουν τυχόν διαφορές μεταξύ των πληροφοριών στον ιστότοπό τους και αυτών που παρέχουν αυτοπροσώπως.

Γιατί πρέπει να προσλάβετε μια εταιρεία outsourcing;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να αναθέσουμε σε εξωτερικούς συνεργάτες κινούμενα σχέδια για το βιντεοπαιχνίδι μας.

1. Προσιτό

Πρώτον, η τιμή είναι φθηνότερη σε σύγκριση με τη χρήση εσωτερικών πόρων κινουμένων σχεδίων. Πολλές εταιρείες θεωρούν ότι είναι απαγορευτικό από πλευράς κόστους να απασχολούν μεγάλο προσωπικό 2D και 3D animators, επομένως αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες αυτή την εργασία για να εξοικονομήσουν χρήματα. Δεύτερον, η ποιότητα των κλιπ κινουμένων σχεδίων που διατίθενται μέσω μιας εταιρείας εξωτερικής ανάθεσης είναι συνήθως ίση ή καλύτερη από αυτή που μπορούν να παράγουν οι εσωτερικοί εμψυχωτές.

“The Sea Beast”Ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας : Πού να το παρακολουθήσετε στο Διαδίκτυο;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Προσβασιμότητα

Ένας άλλος λόγος για την εξωτερική ανάθεση κινούμενων σχεδίων για το βιντεοπαιχνίδι σας είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς τύπους ταλέντων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

3. Ευελιξία

Τέλος, μπορείτε να αγοράσετε κινούμενα σχέδια από μια ευέλικτη εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης. Τα περισσότερα στούντιο κινουμένων σχεδίων ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τύπους εργασίας, όπως 2D ή 3D, ή σε διαφορετικές μορφές τέχνης, όπως Flash ή Macromedia Flash. Αγοράζοντας εργασία από διάφορους προμηθευτές, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το παιχνίδι σας έχει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση κινούμενων σχεδίων.

Παρά τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής ανάθεσης των κινούμενων σχεδίων σας, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με μια εταιρεία που μπορεί να παρέχει το είδος των υπηρεσιών που χρειάζεστε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πολλές εταιρείες παρέχουν πολλούς διαφορετικούς τύπους κινούμενων εικόνων, όπως 2D χαρακτήρες και 3D περιβάλλοντα. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης που παρέχει τον τύπο κινουμένων σχεδίων που αναζητάτε.

συμπέρασμα

Η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και έχουν κυκλοφορήσει πολλά βιντεοπαιχνίδια κινουμένων σχεδίων. Τα κινούμενα σχέδια σε αυτά τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να δημιουργηθούν από μια εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης. Οι εταιρείες εξωτερικής ανάθεσης γίνονται όλο και πιο κοινές και υπάρχει ένα ευρύ φάσμα εταιρειών εξωτερικής ανάθεσης που παράγουν μια ποικιλία υπηρεσιών. Επειδή γίνονται ολοένα και πιο κοινά, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες κατά την επιλογή μιας εταιρείας εξωτερικής ανάθεσης για τη δημιουργία κινούμενων έργων για το βιντεοπαιχνίδι σας. Τέτοιοι παράγοντες περιλαμβάνουν την τιμή, την ποιότητα, την τοποθεσία και την εμπειρία.

10 καλύτερες εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: