Πώς να ξεκινήσετε το Chrome χωρίς επεκτάσεις στα Windows 11

Πώς να ξεκινήσετε το Chrome χωρίς επεκτάσεις στα Windows 11

Επί του παρόντος, το Chrome είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές, το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε επεκτάσεις για να επεκτείνετε τις δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης ιστού. Οι επεκτάσεις είναι λειτουργικές μονάδες λογισμικού που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Στο Chrome Web Store, θα βρείτε χιλιάδες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για διαφορετικούς σκοπούς. Αν και το Chrome δεν περιορίζει τους χρήστες από την εγκατάσταση επεκτάσεων, η εγκατάστασή τους από πηγές τρίτων ενδέχεται να προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Μερικές επεκτάσεις Chrome ενδέχεται να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις του Chrome και να εμποδίσουν την εκκίνησή του. Ορισμένες κακόβουλες επεκτάσεις μπορούν ακόμη και να διακόψουν τις καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Επομένως, εάν ψάχνετε τρόπους για να αντιμετωπίσετε το ζήτημα των επεκτάσεων του Chrome, είναι καλύτερο ξεκινήστε το Chrome χωρίς επεκτάσεις.

Διαβάστε επίσης:13 καλύτερες επεκτάσεις λήψης εικόνων για το Google Chrome

10 καλύτερες επεκτάσεις του Download Manager για το Google Chrome

Βήματα για την εκκίνηση του Chrome χωρίς επεκτάσεις στα Windows 11

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα εκκίνηση του Google Chrome χωρίς επεκτάσεις στα Windows. Η εκκίνηση του Chrome χωρίς επέκταση μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο λιτή και ταχύτερη εμπειρία περιήγησης στον ιστό. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα, κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στην οθόνη σας και επιλέξτε Νέο > Συντόμευση.

Νέο > Συντόμευση

3. Τώρα, πρέπει να πλοηγηθείτε στη θέση όπου είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο Chrome.exe και κάντε κλικ στο Εντάξει κουμπί.

Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ

4. Τώρα κάντε κλικ στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου ακριβώς μετά το τελευταίο εισαγωγικό, πατήστε το διάστημα μία φορά και προσθέστε το ακόλουθο κείμενο: –απενεργοποίηση-επεκτάσεις

5. Το τελικό αποτέλεσμα θα μοιάζει κάπως έτσι:

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disable-extensions

6. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

7. Στην επόμενη οθόνη, πρέπει να εισαγάγετε το όνομα της νέας συντόμευσης. Ονομάστε το όπως Google Chrome (Χωρίς επεκτάσεις)και κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

εκκίνηση του Google Chrome χωρίς επεκτάσεις
εκκίνηση του Google Chrome χωρίς επεκτάσεις

8. Τώρα, θα βρείτε μια νέα συντόμευση «Google Chrome (Χωρίς επεκτάσεις)» στην επιφάνεια εργασίας. Κάντε διπλό κλικ σε αυτήν τη συντόμευση για να εκκινήσετε το Chrome χωρίς επέκταση.

Εκτελέστε το Chrome σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης

Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησης Google Chrome απενεργοποιεί όλες τις επεκτάσεις. Ενώ οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν μεμονωμένα επεκτάσεις σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, οι χρήστες το κάνουν σπάνια. Επομένως, εάν θέλετε να ξεκινήσετε το Chrome χωρίς επεκτάσεις στα Windows, μπορείτε να δοκιμάσετε να το εκτελέσετε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Δείτε πώς μπορείτε να αναγκάσετε το Chrome να ξεκινήσει σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

1. Κάντε δεξί κλικ σε ένα κενό χώρο στην επιφάνεια εργασίας σας και επιλέξτε Νέο > Συντόμευση.

Νέο > Συντόμευση

3. Τώρα περιηγηθείτε στην τοποθεσία όπου είναι εγκατεστημένο το Chrome και επιλέξτε το Chrome.exe αρχείο. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Εντάξει κουμπί.

Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ

4. Στον τύπο τη θέση του πεδίου στοιχείου, αμέσως μετά το τελευταίο εισαγωγικό, πατήστε το διάστημα μία φορά και προσθέστε το ακόλουθο κείμενο: -ινκόγκνιτο

ινκόγκνιτο

5. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. Στη συνέχεια στο Δημιουργία συντόμευσης προτροπή, πληκτρολογήστε το όνομα για τη συντόμευση και κάντε κλικ Φινίρισμα.

εκκίνηση του Google Chrome χωρίς επεκτάσεις

6. Όταν θέλετε να εκτελέσετε το Chrome χωρίς επεκτάσεις, κάντε διπλό κλικ στη συντόμευση που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Αυτό θα ανοίξει την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησης χωρίς να είναι ενεργοποιημένες οι επεκτάσεις.

Ινκόγκνιτο

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε το Chrome σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης δεν θα ενεργοποιήσει τις επεκτάσεις εκτός εάν τους έχετε επιτρέψει να εκτελεστούν.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome δεν ανοίγει λόγω κακόβουλης επέκτασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συντόμευση για να εκκινήσετε το Google Chrome. Μετά την εκκίνηση του Chrome, ανοίξτε τη σελίδα Επέκταση και αφαιρέστε την επέκταση που εμποδίζει την σωστή εκκίνηση του προγράμματος περιήγησης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να ανοίξετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox

Πώς να ενεργοποιήσω τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο Chrome

Πώς να δημιουργήσετε μια συντόμευση στο Google Chrome

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *