Πού μπορώ να αγοράσω ένα πρόγραμμα συνδρομής Blink;

Δεν υπάρχει έλλειψη συσκευών ασφαλείας σήμερα. δημοφιλείς μάρκες όπως η Mi, η Realme, η Blink και άλλες έχουν ήδη τις συσκευές ασφαλείας τους διαθέσιμες σε προσιτές τιμές στην αγορά. Σήμερα, θα συζητήσουμε τις έξυπνες συσκευές ασφαλείας που κατασκευάζει η Blink.

Η Blink είναι μια εταιρεία που προσφέρει έξυπνες συσκευές οικιακής ασφάλειας για να φέρουν την ηρεμία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Οι συσκευές που κατασκευάζει η Blink είναι προσιτές, καινοτόμες και εύχρηστες.

Με τις συσκευές οικιακής ασφάλειας που διαθέτει, μπορείτε να προστατεύσετε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Επιπλέον, εάν έχετε ήδη μια συσκευή Blink, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε δωρεάν χωρίς να αγοράσετε κάποιο πρόγραμμα.

Ωστόσο, υπάρχει μια επιλογή να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα premium για να ξεκλειδώσετε επιπλέον λειτουργίες και προνόμια για συσκευές Blink. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει Blink συνδρομητικά προγράμματα και πώς να τα αγοράσετε. Ας αρχίσουμε.

Σχέδια συνδρομής Blink: Πώς να αγοράσετε και να ενεργοποιήσετε

Όπως γνωρίζουμε, η Blink διαθέτει προγράμματα premium που παρέχουν επιπλέον δυνατότητες και προνόμια για τις συσκευές Blink. Για παράδειγμα, με το Πρόγραμμα συνδρομής Blink, θα λάβετε λειτουργίες όπως Εκτεταμένη Ζωντανή Προβολή, Απεριόριστες εγγραφές βίντεο, Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τοπικού χώρου αποθήκευσης, Γρήγορη πρόσβαση βίντεο, Λήψη φωτογραφιών, Ανίχνευση προσώπων και άλλα.

Επίσης, εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα Blink Plus, θα λάβετε έκπτωση 10% στις συσκευές Blink της Amazon και εκτεταμένη κάλυψη εγγύησης.

Ποια προγράμματα συνδρομής Blink είναι διαθέσιμα;

Δύο προγράμματα συνδρομής premium είναι διαθέσιμα – Αναβοσβήνει το βασικό σχέδιο και Blink Plus. Και τα δύο προγράμματα ξεκινούν σε διαφορετικές τιμές και προσφέρουν διαφορετικά σύνολα λειτουργιών.

Blink Basic Plan: Το Blink Basic Plan ξεκινά από 3 $/μήνα ανά συσκευή ή εξοικονομήστε και εγγραφείτε για 30 $/έτος. Ο αριθμός των υποστηριζόμενων συσκευών έχει οριστεί μόνο σε 1. Το σχέδιο παρέχει επίσης 90 λεπτά συνεχούς ροής ζωντανής προβολής.

Πρόγραμμα Blink Plus: Το πρόγραμμα Blink Plus ξεκινά από 10 $/μήνα για απεριόριστες συσκευές ή εξοικονομήστε χρήματα και εγγραφείτε για 100 $/έτος. Υποστηρίζει απεριόριστες συσκευές ανά λογαριασμό και παρέχει 90 λεπτά συνεχούς ροής ζωντανής προβολής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο Xbox σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πού μπορώ να αγοράσω ένα πρόγραμμα συνδρομής Blink;

Δεν μπορείτε να αγοράσετε το πρόγραμμα συνδρομής Blink από τον επίσημο ιστότοπο. Αντίθετα, πρέπει να το αγοράσετε από το Amazon.com και να συνδέσετε τους λογαριασμούς Amazon και Blink μαζί.

Ποια προγράμματα συνδρομής Blink είναι διαθέσιμα;

Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό Ιστοσελίδα του Amazon προς την συγκρίνετε τα προγράμματα συνδρομής Blink. Η σελίδα παραθέτει την τιμολόγηση κάθε προγράμματος μαζί με τις δυνατότητες και τα οφέλη που θα λάβετε.

Πώς να συνδέσετε τον λογαριασμό Blink και Amazon;

Πριν αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής Blink, πρέπει πρώτα συνδέστε τον λογαριασμό Blink με τον λογαριασμό Amazon. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής. Δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Blink με τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Συνδέστε το Blink και τον λογαριασμό Amazon

  • Ανοιξε το Εφαρμογή Blink Home Monitor στο smartphone σας.
  • Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το Λογαριασμός & Απόρρητο Ρυθμίσεις.
  • Στις ρυθμίσεις λογαριασμού και απορρήτου, πατήστε το Σύνδεση με λογαριασμό Amazon.
  • Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Σύνδεση λογαριασμών κουμπί.
  • Τώρα συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας στο Amazon.
  • Μόλις συνδεθείτε, πατήστε στο Εγινε κουμπί για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύνδεσης.

Αυτό είναι! Το παραπάνω βήμα θα συνδέσει τους λογαριασμούς σας Blink και Amazon. Είναι σημαντικό να συνδέσετε και τους δύο λογαριασμούς πριν αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής.

Αφού συνδεθούν οι λογαριασμοί σας, πρέπει να επισυνάψετε τα Βασικά σχέδια στις συσκευές σας Blink για να τα κάνετε ενεργά. Το Plus Plan δεν απαιτεί μη αυτόματη ενεργοποίηση, καθώς ενεργοποιεί αυτόματα όλες τις συσκευές Blink.

Πώς να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας με Windows σε ένα hotspot για φορητές συσκευές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αγοράσετε πρόγραμμα συνδρομής Blink;

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να συνδέσετε τις κάμερες ή τα κουδούνια βίντεο και αγοράστε ένα πρόγραμμα συνδρομής Blink.

1. Επισκεφτείτε αυτό Αναβοσβήνει η σελίδα του προγράμματος συνδρομής στο Amazon.com και επιλέξτε ένα σχέδιο.

επιλέξτε ένα σχέδιο

2. Επιλέξτε τη Συσκευή που θέλετε να συνδέσετε στη συνδρομή σας (Βασικό σχέδιο) και κάντε κλικ στο ‘Να συνεχίσει την ολοκλήρωση της παραγγελίαςκουμπί ‘.

3. Τώρα κάντε μια παραγγελία για τη συνδρομή και κάντε κλικ στο ‘Κάντε την παραγγελία σας

Κάντε την παραγγελία σας

4. Οι συσκευές σας Blink θα καλυφθούν με το Πρόγραμμα συνδρομής Blink. Εάν έχετε αγοράσει το Blink Basic Plan, κάντε κλικ στο Συνδέστε τη συσκευή και στη συνέχεια προσθέστε τη συσκευή σας.

Να συνεχίσει την ολοκλήρωση της παραγγελίαςΝα συνεχίσει την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Αυτό είναι! Αυτό είναι πόσο εύκολο είναι να αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής Blink.

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή στο πρόγραμμα συνδρομής Blink

Λάβετε δωρεάν δοκιμή για το πρόγραμμα συνδρομής Blink

Εάν ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε μετά τις 15 Απριλίου 2020, θα λάβετε ένα 30 ημέρες δωρεάν Blink Subscription Plus Σχέδιο δίκη.

Η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών θα ξεκινήσει όταν ρυθμίσετε τον νέο σας ενσύρματο προβολέα Blink, το βιντεοκουδούνι, το Blink Mini ή την Κάμερα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Θα δείτε ένα banner στην αρχική οθόνη της εφαρμογής όταν ενεργοποιηθεί η δωρεάν δοκιμή. Το banner θα δείχνει πόσες ημέρες απομένουν για τη δωρεάν δοκιμή.

Πώς να συνδέσετε το iPhone με τη Samsung Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το πρόγραμμα συνδρομής Blink δεν λειτουργεί

Εάν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα συνδρομής Blink, αλλά τα προγράμματα δεν εμφανίζονται, πρέπει να ελέγξετε μερικά πράγματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

  • Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο Blink Free Trial είναι ενεργό.
  • Ελέγξτε εάν έχετε ενεργό πρόγραμμα συνδρομής Blink.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τον σωστό λογαριασμό Amazon με το Blink.
  • Συνδέστε τις συσκευές σας στο Σχέδιο.

Εάν τίποτα δεν βοηθά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών της Blink και να τους ζητήσετε να επιλύσουν το πρόβλημα. Ακολουθούν οι αριθμοί υποστήριξης πελατών που αναβοσβήνουν:

Πώς να συνδέσετε το iPhone με την LG Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

ΗΠΑ/Καναδάς: 781-332-5465* ή χωρίς χρέωση στο 1 833-392-5465

Ευρωπαϊκές χώρες και Ηνωμένο Βασίλειο: +44 1158 384189*

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τα προγράμματα συνδρομής Blink και πώς μπορείτε να τα αποκτήσετε. Προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις οικιακές συσκευές ασφαλείας Blink και τον τρόπο σύνδεσης με τον λογαριασμό Amazon. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα στα σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *