Προγραμματιστής GTA 6, Rockstar Games Κοινόχρηστο μήνυμα μετά από διαρροές

Η Rockstar Games έχει τώρα διευκρινίσει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το hack που αντιμετώπισαν και ποιο είναι το μέλλον του GTA 6 μετά από αυτό το σημαντικό περιστατικό διαρροής περιεχομένου.

Όλοι είδαμε μόνο σε μια μέρα το GTA 6 να γίνεται trend σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις πλατφόρμες βίντεο λόγω ορισμένων από τα πλάνα που διέρρευσαν από την πρώιμη ανάπτυξή του. Αλλά ήταν στενάχωρο για την εταιρεία.

 

Η Rockstar Games διευκρινίζει σχετικά με το Hack & Future του GTA 6

 

Η Rockstar Games αναπτύσσει παιχνίδια τα τελευταία 24 χρόνια και σε ολόκληρη την ιστορία της, δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ περιστατικό διαρροής για κανένα από τα παιχνίδια της όπως αντιμετώπισε χθες.

Και τώρα, μοιράστηκε ένα μήνυμα σχετικά με όλα αυτά στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, στο οποίο αναφέρονται πολλά πράγματα που αντιμετώπισε η εταιρεία και η τρέχουσα παραγωγή του GTA 6, οπότε ας το συζητήσουμε.

Ένα μήνυμα από την Rockstar Games pic.twitter.com/T4Wztu8RW8

— Rockstar Games (@RockstarGames) 19 Σεπτεμβρίου 2022

Όπως όλοι έχουμε ήδη ανακαλύψει, το υλικό που διέρρευσε κοινοποιήθηκε από τον χάκερ στο φόρουμ του GTA, και επίσης αυτός ο χάκερ λέγεται ότι είναι ένας από αυτούς που ήταν πίσω από το πρόσφατο hack στο Uber .

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι υπέστη μια εισβολή στο δίκτυο κατά την οποία κάποιος μπήκε ανώνυμα στη βάση δεδομένων του και έκλεψε όλα τα πρώιμα πλάνα ανάπτυξης του GTA 6 (ανέφεραν το παιχνίδι ως “το επόμενο Grand Theft Auto”).

Εξέφρασε επίσης το αίσθημα της απογοήτευσής του καθώς η δουλειά και οι προσπάθειες της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι παρουσιάστηκαν έτσι επειδή η εταιρεία είχε κάποια άλλα σχέδια να σας το ανακοινώσει.

Και για το μέλλον του GTA 6, είπε ότι εξακολουθεί να δεσμεύεται να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία και θα εργαστεί για να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και θα αποκαλύψει το GTA 6 όταν είναι έτοιμο.

Με όλα αυτά, είπε επίσης ευχαριστώ σε όλους όσους τους στηρίζουν σε αυτή την κατάσταση.

Και η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν πρόκειται να διακόψει κανένα από τα μακροπρόθεσμα έργα της ή οποιαδήποτε υπηρεσία ζωντανού παιχνιδιού .

Ξεχωριστά, αυτός ο χάκερ έχει επίσης απειλήσει την εταιρεία ότι πρόκειται να κλέψει περισσότερους πηγαίους κώδικες και περιουσιακά στοιχεία του GTA 5 και του GTA 6 με τη δοκιμαστική έκδοση.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5043

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d