Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Fox News στο Kodi

Το Fox News είναι ένα πρόσθετο Kodi που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά και κατ’ απαίτηση περιεχόμενο ειδήσεων. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να βρείτε όλα τα τελευταία νέα που σχετίζονται με Αθλητισμό, Τρόπο Ζωής, Πολιτική, Επιστήμη, Ψυχαγωγία, Τεχνολογία, Ταξίδια και πολλά άλλα. Παρόλο που είναι ένα πρόσθετο με έδρα τις ΗΠΑ, καλύπτει όλα τα τμήματα των ειδήσεων από το τοπικό επίπεδο έως τη διεθνή κλίμακα. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε αποθετήρια Kodi τρίτων για να αποκτήσετε το πρόσθετο Fox News. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Fox News από το επίσημο αποθετήριο Kodi.

Αποθετήριο: Αποθετήριο πρόσθετου Kodi.

Πώς να κατεβάσετε το Sky News Kodi Addon [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κατεβάσετε το Fox News Kodi Addon

#1 : Εκκινήστε το Kodi Media Player και επιλέξτε Πρόσθετα .

#2 : Πατήστε το εικονίδιο του πακέτου εγκατάστασης .

#3 : Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση από το χώρο αποθήκευσης .

#4 : Επιλέξτε το Kodi Addon Repository . Παραλείψτε το εάν δεν έχετε κατεβάσει αποθετήρια τρίτων.

#5 : Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο .

#6 : Και πάλι, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Fox News Addon.

#7 : Επιλέξτε Εγκατάσταση για λήψη του πρόσθετου Fox News.

#8 : Μέσα σε λίγα λεπτά, το πρόσθετο Fox News θα εγκατασταθεί στο Kodi.

#9 : Εκκινήστε το πρόσθετο και μεταδώστε τα βίντεο ειδήσεων στο Kodi.

Αν και αυτό το πρόσθετο είναι νόμιμο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε premium υπηρεσίες VPN, όπως το ExpressVPN στο Kodi πριν από τη ροή του περιεχομένου στο πρόσθετο Fox News Kodi. Το VPN προστατεύει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο και σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε εύκολα τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Πώς να μεταφέρετε το περιεχόμενο της εφαρμογής Chromecast Fox Sports στην τηλεόραση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Fox News Addon

Ακολουθούν οι τέσσερις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για το πρόσθετο του Fox News που σας κρατά ενήμερους για τα τελευταία νέα.

Πρόσθετο BBC iPlayer

Το BBC είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο της ζωντανής μετάδοσης ειδήσεων. Με το BBC iPlayer Kodi Addon , μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα τελευταία νέα. Αυτό το πρόσθετο είναι προσβάσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας VPN . Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο από το αποθετήριο Kodi.

Pluto TV Addon

Το Pluto TV Kodi Addon είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση για το Fox News Addon. Το πρόσθετο διαθέτει σχεδόν 100+ κανάλια ειδήσεων που μπορείτε να μεταδώσετε σε ροή χωρίς συνδρομή. Η ποιότητα βίντεο αυτών των καναλιών σε ποιότητα HD βελτιώνει την εμπειρία χρήστη. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο από το Kodi Addon Repo.

Sky News Addon

Εάν μένετε κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε το Sky News Kodi Addon είναι το τέλειο πρόσθετο για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες υποθέσεις στην περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου. Μεταδίδει όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον αθλητισμό, την πολιτική, το έγκλημα, την ψυχαγωγία, την τεχνολογία, την επιστήμη και πολλά άλλα. Μπορείτε να λάβετε το πρόσθετο Sky News από το επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi.

Πώς να παρακολουθήσετε Fox Sports στην Hisense Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

CNN News Addon

Το CNN Addon είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση για το πρόσθετο Fox News. Φέρνει όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον αθλητισμό, την πολιτική, την υγεία, τις τρέχουσες υποθέσεις, την ψυχαγωγία κ.λπ. Το πρόσθετο CNN είναι επίσης διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο. Μπορείτε να κάνετε ροή αυτού του πρόσθετου δωρεάν με ποιότητα ροής HD. Το πρόσθετο CNN Kodi είναι απολύτως νόμιμο και ασφαλές στη χρήση.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποια είναι τα εναλλακτικά πρόσθετα για τη ροή του Fox News στο Kodi;

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο cCloud TV ή το πρόσθετο SportsDevil για να κάνετε ροή του πρόσθετου του Fox News δωρεάν.

2. Είναι νόμιμη η χρήση του πρόσθετου του Fox News;

Ναι, το πρόσθετο του Fox News είναι απολύτως νόμιμο και ασφαλές στη χρήση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: