"Σφάλμα NTDLL. DLL: Η Εξερεύνηση αρχείων των Windows"

“Σφάλμα NTDLL. DLL: Η Εξερεύνηση αρχείων των Windows”

Η Εξερεύνηση αρχείων είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του λειτουργικού συστήματος των Windows. Όχι μόνο στα Windows, αλλά η Εξερεύνηση αρχείων ή ο Διαχειριστής είναι κάτι που χρειάζεστε πρόσβαση στα αρχεία σας.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία τους ανοίγοντας την Εξερεύνηση αρχείων στα Windows. Ωστόσο, πολλοί χρήστες των Windows αντιμετώπισαν πρόσφατα προβλήματα με την Εξερεύνηση αρχείων.

Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι η εξερεύνηση αρχείων των Windows κολλάει και εμφανίζει το μήνυμα σφάλματος «NTDLL.DLL». Η κατάρρευση της Εξερεύνησης αρχείων συνοδεύεται από το μήνυμα NTDLL.DLL, εμποδίζοντας τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την εξερεύνηση αρχείων.

Πώς να διορθώσετε την Εξερεύνηση αρχείων που δεν ανταποκρίνεται στα Windows 11 (8 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν είστε χρήστης των Windows και αντιμετωπίζετε πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. ο Η Εξερεύνηση αρχείων NTDLL.dll διακόπτεται Το πρόβλημα στα Windows εμφανίζεται για διάφορους λόγους. Οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν από ζητήματα συμβατότητας έως σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα.

Διορθώστε τη συντριβή του File Explorer NTDLL.dll στα Windows

Το καλό είναι ότι το μήνυμα σφάλματος σφάλματος του File Explorer NTDLL.dll μπορεί να διορθωθεί εύκολα ακολουθώντας ορισμένες μεθόδους που έχουμε κοινοποιήσει παρακάτω. Δείτε πώς να διορθώστε το πρόβλημα συντριβής του Windows File Explorer.

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν η Εξερεύνηση αρχείων σας κολλάει από το πουθενά είναι επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας θα τερματίσει όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου, τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες, οι οποίες ενδέχεται να διορθώσουν το πρόβλημα της εξερεύνησης αρχείων.

Για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και κάντε κλικ στις Επιλογές λειτουργίας. Στις Επιλογές λειτουργίας, επιλέξτε «Επανεκκίνηση». Μετά την επανεκκίνηση, ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας κανονικά. δεν θα αντιμετωπίσετε το σφάλμα File Explorer NTDLL.dll εάν εμφανίζεται λόγω εφαρμογών ή διεργασιών στο παρασκήνιο.

Πώς να γράψετε CD, DVD και δίσκους Blu-ray στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Επανεκκινήστε την Εξερεύνηση των Windows

Εάν η επανεκκίνηση του υπολογιστή δεν βοήθησε, πρέπει να επανεκκινήσετε την Εξερεύνηση των Windows. Πολλοί χρήστες των Windows στο φόρουμ της Microsoft ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το μήνυμα σφάλματος File Explorer NTDLL.dll επανεκκινώντας την Εξερεύνηση των Windows από τη διαχείριση εργασιών. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Task Manager. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Task Manager από τη λίστα.

 

2. Στη Διαχείριση εργασιών, μεταβείτε στο Διαδικασίες αυτί.

3. Τώρα αρχειοθετήστε την Εξερεύνηση των Windows. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε ‘Επανεκκίνηση‘. Διαφορετικά, επιλέξτε την Εξερεύνηση των Windows και επιλέξτε ‘Επανεκκινήστε το Task‘ στην επάνω δεξιά γωνία.

Η Microsoft επανασχεδιάζει κρυφά τον Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Η οθόνη σας θα μαυρίσει για ένα δευτερόλεπτο. Αυτό επιβεβαιώνει ότι η Εξερεύνηση αρχείων έχει επανεκκινηθεί στα Windows.

3. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης γραφικών

Το ntdll.dll είναι ένα πολύ σημαντικό αρχείο και είναι υπεύθυνο για το χρονισμό, τη δημιουργία νημάτων, τα μηνύματα και τον συγχρονισμό του λειτουργικού συστήματος. Τα παλιά προγράμματα οδήγησης γραφικών αποτελούν συχνά αιτία για σφάλματα σφάλματος του File Explorer ntdll.dll. Επομένως, πρέπει να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Διαχειριστή της συσκευής. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Διαχείριση Συσκευών από τη λίστα.

 

2. Όταν ανοίξει η διαχείριση συσκευών, αναπτύξτε το Προσαρμογείς οθόνης.

 

3. Τώρα κάντε δεξί κλικ στον προσαρμογέα γραφικών σας και επιλέξτε ‘Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης‘.

 

4. Στη γραμμή εντολών Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης, επιλέξτε ‘Αναζητήστε αυτόματα τα προγράμματα οδήγησης‘.

 

Αυτό είναι! Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης.

4. Εκτελέστε το System Maintenance Troubleshooter

Ένα εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων συντήρησης συστήματος είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που μπορεί να διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα των Windows. Είναι μέρος του λειτουργικού συστήματος Windows, αλλά μόνο ορισμένοι χρήστες το γνωρίζουν. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων Συντήρηση συστήματος στα Windows.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε System Maintenance. Από τη λίστα εφαρμογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Εκτελέστε αυτόματα τη συνιστώμενη συντήρηση‘.

 

2. Αυτό θα ανοίξει το Εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων συντήρησης συστήματος. Κάνε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

 

3. Τώρα θα εκτελεστεί το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων Συντήρησης συστήματος και θα εντοπίσει το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να εκτελέσετε αυτό το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ως διαχειριστής.

Πώς να ενημερώσετε το Kodi στο Amazon Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων συντήρησης συστήματος. Μόλις ολοκληρωθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows.

5. Εκκαθαρίστε το Ιστορικό της Εξερεύνησης αρχείων

Το κατεστραμμένο ιστορικό εξερεύνησης αρχείων είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος για το μήνυμα σφάλματος του file explorer ntdll.dll. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό της εξερεύνησης αρχείων για να διορθώσετε το πρόβλημα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Επιλογές Εξερεύνηση αρχείων.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Επιλογή Εξερεύνηση αρχείωνs από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

 

3. Στις επιλογές Εξερεύνηση αρχείων, μεταβείτε στο Γενικός αυτί.

4. Στην ενότητα Απόρρητο, πατήστε στο Σαφή κουμπί. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Εντάξει κουμπί για να κλείσετε τις επιλογές της Εξερεύνησης αρχείων.

 

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να διαγράψετε τις επιλογές εξερεύνησης αρχείων στο λειτουργικό σύστημα Windows.

6. Εκτελέστε μια καθαρή εκκίνηση

Ας υποθέσουμε ότι έχετε περίπου 40-50 προγράμματα εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να εκτελούνται στο παρασκήνιο ακόμα και όταν δεν τις χρησιμοποιείτε ενεργά. Σε μια τέτοια περίπτωση, συνιστάται να κάνετε καθαρή μπότα.

Καθαρή εκκίνηση σημαίνει απενεργοποίηση όλου του λογισμικού τρίτων κατά την εκκίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, θα εκτελούνται μόνο οι υπηρεσίες της Microsoft που είναι σημαντικές για τη σωστή λειτουργία ενός υπολογιστή. Δείτε πώς να εκτελέσετε μια καθαρή μπότα.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε msconfig. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή διαμόρφωσης συστήματος από τη λίστα.

2. Στη ρύθμιση παραμέτρων συστήματος, μεταβείτε στο Υπηρεσίες αυτί.

 

3. Στη συνέχεια, ελέγξτε το Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft επιλογή στην κάτω αριστερή γωνία.

 

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση όλων κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία. Αφού εφαρμόσετε τις αλλαγές, κλείστε το παράθυρο System Configuration.

Αυτό είναι! Τώρα επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα σύγκρουσης του File Explorer NTDll.dll στα Windows.

7. Εκτελέστε την εντολή SFC

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος, είναι καλύτερο να εκτελέσετε την εντολή SFC. Το SFC ή ο Έλεγχος αρχείων συστήματος είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο των Windows που σαρώνει και διορθώνει κατεστραμμένα αρχεία των Windows. Δείτε πώς να το εκτελέσετε.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε ‘Εκτελέστε ως διαχειριστής‘.

 

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, εκτελέστε τη δεδομένη εντολή:

sfc /scannow

 

3. Τώρα, περιμένετε υπομονετικά να ολοκληρωθεί η σάρωση. Μόλις ολοκληρωθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να εκτελέσετε το εργαλείο System File Checker στα Windows. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα της συντριβής του File Explorer στα Windows.

8. Ενημερώστε το λειτουργικό σας σύστημα Windows

Η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος είναι ένας αειθαλής τρόπος για να διορθώσετε διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με το σύστημα. Οι πιθανότητες είναι ότι το ζήτημα συντριβής του File Explorer NTDll.dll οφείλεται σε σφάλμα ή σφάλμα που υπάρχει μόνο στην έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε.

Αν και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά εδώ για να επιβεβαιώσετε εάν πρόκειται για σφάλμα, σφάλμα ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, το πράγμα που έχετε στη διάθεσή σας είναι να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα.

Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11 (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ύπαρξη ενός ενημερωμένου λειτουργικού συστήματος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νέες δυνατότητες, να αποκλείσετε το πρόβλημα ασυμβατότητας κ.λπ. Προχωρήστε Ρυθμίσεις > Windows Update > Έλεγχος για ενημερώσεις για να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα Windows. Αυτό θα ελέγξει και θα εγκαταστήσει αυτόματα την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows στον υπολογιστή σας.

Επομένως, αυτές είναι οι μέθοδοι εργασίας για τη διόρθωση του ζητήματος σύγκρουσης του File Explorer NTDLL.dll. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση αυτού του προβλήματος, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top