Rapid IPTV :10000+ τηλεοπτικών καναλιών στα 19€

Η Rapid IPTV είναι μια premium υπηρεσία IPTV που προσφέρει περισσότερα από 10.000+ κανάλια σε υψηλή ποιότητα. Αυτή η IPTV δεν παρέχει περιεχόμενο κατ’ απαίτηση. Αφού εγγραφείτε σε αυτόν τον πάροχο IPTV, θα λάβετε ένα Σύνδεσμος λίστες αναπαραγωγής M3U.

Μπορείτε να προσθέσετε αυτήν τη διεύθυνση URL M3U σε οποιαδήποτε IPTV Player για να μεταδώσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στη συσκευή ροής σας. Το Rapid IPTV είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους IPTV που προσφέρουν υπερβολικά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε προσιτή τιμή.

Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει την κριτική και τον οδηγό ροής του Rapid IPTV Provider.

Χαρακτηριστικά του Rapid IPTV

Ροή καναλιών σε ποιότητα Full HD/SD/3D Γρήγοροι και σταθεροί διακομιστές Εύκολη εγκατάσταση
Συμβατό με όλες τις συσκευές Υποστήριξη οδηγού EPG Υποστηρίζει εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής M3U
Φιλική προς το VPN IPTV Προσφέρει έναν σύνδεσμο M3U Playlists Υποστήριξη πελατών 24/7

Δημοφιλή κανάλια Rapid IPTV

HBO CNN αλφάβητο
BT Sports CBS CBS Sports
Discovery Channel beIN Sports Fox Sports
Fox News Sky Sports Κανάλι ιστορίας
ITV 1 PBS National Geographic

Το Rapid IPTV προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Ναί. Αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει α 24ωρη δωρεάν δοκιμή για όλους τους νέους χρήστες. Μπορείτε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή Rapid επιλέγοντας το Δωρεάν δοκιμή κουμπί στον επίσημο ιστότοπο. Μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμής, εγγραφείτε στο μηνιαίο πρόγραμμα για να συνεχίσετε τη ροή της υπηρεσίας.

Σχέδια συνδρομής Rapid IPTV

Τα προγράμματα συνδρομής του Rapid IPTV αναφέρονται παρακάτω.

Διάρκεια Τιμή
1 μήνα 19 €
3 μήνες 39 €
6 μήνες 59 €
12 μήνες 99€

Πώς να εγγραφείτε για Rapid IPTV

#1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή/έξυπνο τηλέφωνο και μεταβείτε στο Ταχεία IPTV δικτυακός τόπος.

#2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μετακινηθείτε στο Τιμολόγηση Ενότητα.

#3. Επιλέξτε οποιοδήποτε σχέδιο και πατήστε το Παράγγειλε τώρα κουμπί.

#4. Χτύπα το Ολοκλήρωση αγοράς κουμπί στην επόμενη ιστοσελίδα.

#5. Εισάγετε προσωπικα ΣΤΟΙΧΕΙΑ και Οι λεπτομέρειες πληρωμής στα απαιτούμενα πεδία και κάντε κλικ στην Ολοκλήρωση παραγγελίας.

#6. Ολοκληρώστε την πληρωμή ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Μόλις τελειώσετε, θα λάβετε τον σύνδεσμο M3U Playlist αυτής της IPTV στο email σας.

Πώς να κάνετε streaming Rapid IPTV σε τηλέφωνο Android

Για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο Rapid IPTV στη συσκευή σας Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το XCIPTV Player. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής από το Play Store. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, εκκινήστε την και συμπληρώστε το Σύνδεσμος M3U της Rapid Service για να μεταδώσετε το περιεχόμενό της στη φορητή συσκευή σας.

Πώς να αποκτήσετε γρήγορη IPTV σε iPhone / iPad

Να πάρει το Smarters Player Lite στο iPhone ή το iPad σας από το App Store. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε τη συσκευή αναπαραγωγής και προσθέστε το Σύνδεσμος URL M3U προσφέρεται από τον πάροχο Rapid για ροή περισσότερων από 10.000 τηλεοπτικών καναλιών στη συσκευή σας iOS.

Smarters IPTV

Πώς να παρακολουθήσετε Rapid IPTV στο Firestick

#1. Εγκαταστήστε το Downloader στο Firestick από το Amazon App Store. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό μιας γραμμής για να ενεργοποιήσετε την Εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών για Downloader.

Παω σε Ρυθμίσεις My Fire TVΕπιλογές ανάπτυξηςΕγκαταστήστε άγνωστες εφαρμογές → Στροφή ΕΠΙ Πρόγραμμα λήψης.

#2. Ανοιξε το Πρόγραμμα λήψης εφαρμογή και εισάγετε το Σύνδεσμος GSE Smart IPTV APK στο κουτί. Στη συνέχεια, πατήστε Πηγαίνω.

GSE Smart IPTV

#3. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ στο αναδυόμενο μενού για λήψη της εφαρμογής IPTV Player.

#4. Τέλος, εκκινήστε την εφαρμογή μετά την εγκατάσταση και προσθέστε τη σύνδεση M3U αυτής της IPTV για ροή των καναλιών σε μια μεγάλη οθόνη.

Πώς να κάνετε streaming Rapid IPTV σε Smart TV

Οι χρήστες LG TV και Samsung TV μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια της υπηρεσίας Rapid χρησιμοποιώντας το Δωμάτιο IPTV Player. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής Room IPTV από το App Store της τηλεόρασης. Μετά την εγκατάσταση, εκκινήστε την εφαρμογή και συμπληρώστε το Σύνδεσμος M3U αυτής της IPTV για να παρακολουθήσετε 10000+ κανάλια στην Smart TV σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV M3U για τη ροή του περιεχομένου αυτού του παρόχου IPTV. Ανατρέξτε στον παρακάτω οδηγό για να μάθετε για τις καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής IPTV.

Πώς να παρακολουθήσετε Rapid IPTV σε υπολογιστή [Windows / Mac]

Windows PC ή Mac μπορεί να εγκαταστήσει το VLC Media Player για να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια που προσφέρει η υπηρεσία Rapid. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής VLC, ανατρέξτε στα παρακάτω βήματα.

Εκτόξευση VLC Media Player → Πατήστε Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ → Επιλέξτε Ανοίξτε τη ροή δικτύου → Κάντε κλικ Δίκτυο → Εισαγάγετε το Γρήγορη διεύθυνση URL M3U → Πατήστε Παίζω → Ροή ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

Είναι νόμιμο το Rapid IPTV;

Σχεδόν όλοι οι πάροχοι IPTV που διατίθενται στο διαδίκτυο δεν είναι νόμιμοι. Σε αυτήν την περίπτωση, το Rapid service από μόνο του δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή η IPTV είναι παράνομη καθώς η βιβλιοθήκη καναλιών είναι γεμάτη με περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Η ροή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα είναι αντίθετη με το νόμο σε ορισμένες χώρες. Παρά τους κινδύνους, εάν σκοπεύετε να μεταδώσετε το περιεχόμενο που προσφέρεται από αυτήν την IPTV με ασφάλεια, χρησιμοποιήστε α VPN στη συσκευή σας. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN καθώς είναι ένα από τα premium VPN που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

NordVPN

Η βαθμολογία μας για την ταχεία IPTV

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Rapid για περισσότερο από 3 μήνες. Αυτή η IPTV είναι η καλύτερη για ροή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών. Μπορείτε να μεταδώσετε πολλά δημοφιλή κανάλια από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ποιότητα των καναλιών είναι εξαιρετική και ορισμένα κανάλια είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση, ακόμη και σε ποιότητα 3D. Το κύριο μειονέκτημα αυτού του παρόχου IPTV είναι ότι δεν προσφέρει περιεχόμενο VOD και δεν προσφέρει τη δική του συσκευή αναπαραγωγής IPTV. Με βάση παράγοντες όπως η απόδοση, τα χαρακτηριστικά και η τιμολόγηση, έχουμε αξιολογήσει 3,2/5 για αυτόν τον πάροχο IPTV.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: