Ρομπότ Teendow G20 με ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα

Ρομπότ Teendow G20 με ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα

Ψάχνετε για μια λύση αυτόματου καθαρισμού για το σπίτι σας που δεν θα σπάσει τα χρήματα; Με τη μεγάλη ποικιλία οικονομικών σκουπών ρομπότ στην αγορά, η επιλογή ενός που ταιριάζει στις ανάγκες σας μπορεί να είναι δύσκολη.

Εάν έχετε προϋπολογισμό και θέλετε να δοκιμάσετε ένα robovac, μια επιλογή που μπορείτε να δείτε είναι η Teendow G20 συνδυασμός ρομπότ με ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο ρομπότ καθαρισμού εκεί έξω, αλλά είναι μια εξαιρετική λύση όλα-σε-ένα για κάποιον που αναζητά ένα συνδυασμό λειτουργικότητας και φιλικότητας προς τον προϋπολογισμό.

Ακολουθήστε την κριτική μας για τη σκούπα και σφουγγαρίστρα ρομπότ Teendow G20 για να δείτε αν αυτή είναι η κατάλληλη έξυπνη οικιακή συσκευή για εσάς.

Teendow G20 Robot Vacuum and Mop: First Impressions & Specs

Το Teendow G20 robovac είναι ένα gadget καθαρισμού που φαινομενικά τα έχει όλα: τον συνδυασμό ηλεκτρικής σκούπας και σφουγγαρίστρας, ισχυρή ισχύ αναρρόφησης 1400Pa, τηλεχειριστήριο, έλεγχο εφαρμογής και έξυπνο φωνητικό έλεγχο (ικανότητα εργασίας με το Amazon Alexa και το Google Assistant).

Σε σύγκριση με τις ηλεκτρικές σκούπες υψηλής τεχνολογίας, η ισχύς αναρρόφησης 1400Pa δεν φαίνεται να είναι μεγάλη (έχουμε δοκιμάσει προηγουμένως ρομπότ με Μέγιστη ισχύς αναρρόφησης 4000Pa). Ωστόσο, αρκεί να διατηρείτε τα σκληρά δάπεδα και τα λεπτά χαλιά σας καθαρά εάν σκουπίζετε τακτικά. Το G20 μπορεί να δυσκολευτεί εάν έχετε πολλές τρίχες κατοικίδιων. Σε αυτήν την περίπτωση, προτείνω να αγοράσετε ένα πιο συγκεκριμένο μοντέλο όπως το Trifo Ollie Pet edition robovac.

Πολλές ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ κορυφαίας ποιότητας διαθέτουν συχνά ξεχωριστή βάση και σύστημα αυτόματης εκκένωσης, επιτρέποντας τον πλήρη καθαρισμό χωρίς χέρια. Ωστόσο, η τεράστια βάση κενού ρομπότ μπορεί να είναι πρόβλημα εάν ζείτε σε μικρότερο χώρο. Έτσι, εκτός και αν περιφρονείτε απολύτως να αδειάζετε τον κάδο απορριμμάτων μόνοι σας, θα σας συμβούλευα να μην αδειάζετε αυτόματα τις σκούπες ρομπότ.

Συνολικά, αν ψάχνετε για μια σταθερή ηλεκτρική σκούπα ρομπότ που δεν θα πιάνει πολύ χώρο στο σπίτι σας και θα εξακολουθεί να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, το Teendow G20 είναι μια καλή επιλογή.

Πριν ξεκινήσουμε την ανασκόπηση αυτής της ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ, ακολουθεί η πλήρης λίστα των προδιαγραφών του Teendow G20:

 • Διάμετρος: 11,8 ίντσες (300 mm)
 • Ύψος: 2,9 ίντσες (74 χλστ.)
 • Βάρος: 5,5 λίβρες (2,5 κιλά)
 • Ισχύς αναρρόφησης: 1400Pa
 • Ονομαστική ισχύς: 28W
 • Τάση λειτουργίας: 14,4 V
 • Χωρητικότητα κάδου απορριμμάτων: 200 ml
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού: 230 ml
 • Λειτουργίες καθαρισμού: επιτόπιος καθαρισμός, αυτόματος καθαρισμός, καθαρισμός άκρων, ζιγκ-ζαγκ καθαρισμός σχεδιασμού
 • Μπαταρία: 2500mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου
 • Τιμή: 229 $ στο Ιστοσελίδα Teendow.

Σχεδιασμός και αποσυσκευασία

Η ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα ρομπότ Teendow G20 έχει προσεγμένη και πρακτική σχεδίαση. Αν και δεν είναι κάτι καινούργιο αν έχετε δει ή χρησιμοποιήσει ένα ρομπότ με ηλεκτρική σκούπα στο παρελθόν. Το G20 έχει το ίδιο σχήμα και συνολική εμφάνιση με τις Roborock, Roomba, Ecovacs και άλλες διάσημες μάρκες ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ. Ωστόσο, δεν έχει τον ανυψωμένο κύκλο με ένα σύστημα LiDAR όπως πολλές ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ, που επιτρέπει στο G20 να είναι πιο αδύνατο από τους αντίστοιχους και να έχει περισσότερο χώρο για να χωράει σε στενούς χώρους και κάτω από τα έπιπλα κατά τον καθαρισμό.

Μετά την αποσυσκευασία, θα βρείτε τη συσκευή συσκευασμένη με ασφάλεια σε ένα προστατευτικό κουτί από χαρτόνι και όλα τα αξεσουάρ της.

Τι υπάρχει στο κουτί

Εδώ είναι όλα όσα θα βρείτε στο κουτί κατά την αποσυσκευασία του G20:

 • Κενό ρομπότ Teendow G20
 • Βάση φόρτισης
 • Αντάπτορας φόρτισης
 • Τηλεχειριστήριο με 2 μπαταρίες ΑΑΑ
 • Δεξαμενή νερού & αξεσουάρ σφουγγαρίστρας
 • Δύο πλαϊνές βούρτσες
 • Τέσσερα βαμβακερά φίλτρα δεξαμενής νερού
 • Βούρτσα καθαρισμού
 • Εγχειρίδιο χρήσης & κάρτα εγγύησης

Μου άρεσε να αποσυσκευάζω το G20 και να βρίσκω μερικά πρόσθετα στο κουτί, όπως τη βούρτσα καθαρισμού και τα βαμβακερά φίλτρου για τη δεξαμενή νερού. Η προσθήκη των μπαταριών για το τηλεχειριστήριο είναι επίσης μια ωραία πινελιά. Αυτές τις μέρες, παίρνετε συχνά ένα προϊόν χωρίς μπαταρίες, κάρτα SD ή κάτι άλλο που σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε το προϊόν απευθείας από το κουτί. Αυτό δεν συμβαίνει με το G20.

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ είναι απλή και συμπαγής. Οι διαστάσεις είναι 11,8″ x 11,8″ x 2,87″. Χάρη στο συμπαγές του μέγεθος, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί να χωρέσει σε στενούς χώρους και να περιηγηθεί σε διάφορους χώρους του σπιτιού σας.

Στο επάνω πλαίσιο της ηλεκτρικής σκούπας, θα βρείτε έξυπνα κουμπιά για τροφοδοσία και επαναφόρτιση. Όταν ανοίξετε το επάνω καπάκι, θα δείτε τον μικρό κάδο απορριμμάτων και το φίλτρο μέσα στο κενό. Το κουτί σκόνης έχει χωρητικότητα μόνο 200 ml, που είναι λίγο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το αδειάζετε συχνά, ειδικά όταν χρειάζεστε το G20 για να σηκώσει μεγάλα προβλήματα.

Το δοχείο νερού είναι λίγο μεγαλύτερο – 230 ml – και είναι εύκολο στην εγκατάσταση.

Στο κάτω μέρος του robovac, δύο κινητήριοι τροχοί βρίσκονται σε κάθε πλευρά και ένας τροχός γενικής χρήσης είναι μπροστά. Πριν από την πρώτη χρήση, πρέπει να εγκαταστήσετε τις δύο πλευρικές βούρτσες στην ηλεκτρική σκούπα ρομπότ G20. Από κάτω, θα βρείτε τη σφουγγαρίστρα, η οποία μπορεί εύκολα να αποσπαστεί από τη σφουγγαρίστρα.

Γύρω από τη συσκευή, θα βρείτε τους αισθητήρες κατά της σύγκρουσης τοποθετημένους στρατηγικά γύρω από το σώμα της. Αυτοί οι αισθητήρες εντοπίζουν έξυπνα τα εμπόδια, ελαχιστοποιώντας τις συγκρούσεις και εξασφαλίζοντας μια πιο ομαλή εμπειρία καθαρισμού. Επιπλέον, τρεις αισθητήρες κατά της πτώσης είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος για την αποφυγή τυχαίων πτώσεων, ενισχύοντας την ασφάλεια κατά τη λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη χρήση του G20 κοντά σε σκάλες ή υπερυψωμένες επιφάνειες.

Συνολικά, το Teendow G20 Robot Vacuum and Mop είναι γεμάτο με φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά στη σχεδίασή του. Το επάνω καπάκι παρέχει πρόσβαση στο κουτί σκόνης και στο φίλτρο, κάνοντας τη συντήρηση και τον καθαρισμό χωρίς προβλήματα. Η δεξαμενή νερού στο πίσω μέρος αποσπάται εύκολα, επιτρέποντας άνετο ξαναγέμισμα και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα. Η συσκευή συνοδεύεται από ένα μαξιλάρι σφουγγαρίστρας που μπορεί να αποσπαστεί από τη σφουγγαρίστρα, διευκολύνοντας τον καθαρισμό και την επανεγκατάσταση της.

Απόδοση & Χαρακτηριστικά

Το Teendow G20 είναι μια αξιοπρεπής λύση καθαρισμού για να διατηρείτε το σπίτι σας χωρίς σκόνη και με ελαφριά συντήρηση. Ταυτόχρονα, μπορεί να μην είναι κατάλληλο για σκληρό καθαρισμό και καθαρισμό μεγάλων ακαταστασιών, όπως πολλές τρίχες κατοικίδιων ζώων ή για τον καθαρισμό διαφορετικών επιφανειών.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το robovac τα κατάφερε καλά με τον καθαρισμό σκληρών δαπέδων, αλλά δυσκολεύτηκε να καθαρίσει ένα χοντρό χαλί και να μαζέψει μεγαλύτερα υπολείμματα από το πάτωμα.

Ο συνδυασμός ηλεκτρικής σκούπας και σφουγγαρίστρας λειτουργεί καλά και μπορεί ακόμη και να καθαρίσει κάποιες διαρροές και φρέσκους λεκέδες. Ωστόσο, εάν είναι ένας λεκές στο πάτωμα για λίγο, το G20 πιθανότατα θα δυσκολευτεί να το καθαρίσει επίσης.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Teendow G20 είναι η αθόρυβη λειτουργία του σε σύγκριση με άλλες σκούπες. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με ελάχιστα επίπεδα θορύβου, κάτι που είναι εξαιρετικό εάν έχετε ένα μωρό στο σπίτι ή δεν θέλετε να τρομάξετε ή να ενοχλήσετε τα κατοικίδιά σας. Η αθόρυβη λειτουργία εξασφαλίζει μια διακριτική διαδικασία καθαρισμού, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση αργά το βράδυ ή όταν εστιάζετε στην εργασία ή τη χαλάρωση.

Ο χρόνος καθαρισμού είναι περίπου 1,5 ώρα με μία μόνο φόρτιση. Ωστόσο, όταν η μπαταρία πέσει στο 20%, το robovac θα πάει αυτόματα στο σταθμό βάσης και θα ξεκινήσει να επαναφορτίζεται.

Επειδή ο κάδος απορριμμάτων είναι σχετικά μικρός, μπορεί να χρειαστεί να τον αδειάσετε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας καθαρισμού βαρέως τύπου.

Παρά το αποτελεσματικό σύστημα ανίχνευσης εμποδίων του G20 που αποτρέπει τις συγκρούσεις με τοίχους, περιστασιακά θα χτυπήσει ένα πόδι της καρέκλας ή θα περάσει πάνω από ένα καλώδιο που έχει μείνει στο πάτωμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι αισθητήρες αγωνίζονται να εντοπίσουν μικρότερα εμπόδια γύρω από το σπίτι. Μένω σε ένα διώροφο διαμέρισμα και δοκιμάζω πάντα τους αισθητήρες στο κάτω μέρος του κενού, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την αποφυγή πτώσεων. Αυτοί οι αισθητήρες στο G20 λειτουργούν καλύτερα, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως καταστρέψετε το robovac σας.

Λογισμικό και τηλεχειριστήριο

Το Teendow Robot Vacuum G20 προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές ελέγχου: μέσω της εφαρμογής για κινητά για όσους προτιμούν να ελέγχουν το robovac από το smartphone τους, τηλεχειριστήριο για τους λάτρεις των φυσικών κουμπιών και βοηθούς φωνής για όσους προτιμούν την εμπειρία hands-free.

Το G20 διαθέτει έξυπνη συνδεσιμότητα Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε και να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως την ηλεκτρική σκούπα του ρομπότ. Απλώς συνδέστε την ηλεκτρική σκούπα στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Teendow. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή Teendow για κινητά για να ξεκινήσετε, να κάνετε παύση, να προγραμματίσετε και να προσαρμόσετε τις συνεδρίες καθαρισμού από το smartphone ή το tablet σας.

Η συνοδευτική εφαρμογή για κινητά είναι απλή και διαισθητική στη χρήση. Προσφέρει μια σειρά λειτουργιών, όπως ορισμός προγραμμάτων καθαρισμού, επιλογή διαφόρων τρόπων καθαρισμού και έλεγχος της κατάστασης της μπαταρίας. Ο διαισθητικός σχεδιασμός της εφαρμογής διασφαλίζει ότι ακόμη και εκείνοι που είναι νέοι στην τεχνολογία έξυπνων σπιτιών μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν και να τη χρησιμοποιήσουν.

Εκτός από τον έλεγχο που βασίζεται σε εφαρμογές, το Teendow G20 διαθέτει τηλεχειριστήριο. Αυτό το τηλεχειριστήριο, που τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες AAA, προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο να κατευθύνετε το κενό του ρομπότ. Είναι μια βολική επιλογή για όσους προτιμούν ένα φυσικό τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της συσκευής.

Αυτός ο συνδυασμός δυνατοτήτων σύνδεσης Wi-Fi και ένα αποκλειστικό τηλεχειριστήριο κάνει τη διαχείριση του Teendow Robot Vacuum G20 μια απλή και προσαρμόσιμη εμπειρία, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το καθαριστικό ρομπότ G20 είναι εξοπλισμένο με μια συμπαγή επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2500 mAh. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι αρκετή για να κρατήσει το σπίτι σας πεντακάθαρο ακόμα και με την καθημερινή χρήση.

Ο φορτιστής και η βάση φόρτισης διασφαλίζουν ότι το robovac σας επαναφορτίζεται αυτόματα κάθε φορά που το επίπεδο της μπαταρίας του είναι χαμηλότερο από 20%. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών μας, το G20 μπορεί να λειτουργήσει έως και 1,5 ώρα με μία μόνο φόρτιση, κάτι που είναι αρκετό για να καθαρίσει η ηλεκτρική σκούπα, αν όχι ολόκληρο το σπίτι σας από το μεγαλύτερο μέρος του.

Πρέπει να αγοράσετε το ρομπότ Teendow G20 με ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα;

Αν αναζητάτε μια αξιόπιστη, οικονομική λύση καθαρισμού που είναι αποτελεσματική και ευέλικτη, η ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα ρομπότ Teendow G20 είναι μια αξιοπρεπής επιλογή. Η λειτουργία σκούπας και σφουγγαρίσματος 2 σε 1, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι απλές επιλογές ελέγχου θα σας δώσουν μια γεύση από τον έξυπνο οικιακό αυτοματισμό και θα διατηρήσουν το σπίτι σας χωρίς σκόνη.

Τούτου λεχθέντος, εάν ψάχνετε για μια λύση βαθύ καθαρισμού ή για μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ επαγγελματικού επιπέδου, το G20 δεν θα είναι αρκετό. Δεν διαθέτει πολλά premium χαρακτηριστικά που θα βρείτε σε πιο ακριβές επιλογές robovac υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να καθαρίσετε τις θύρες USB του υπολογιστή σας

καλύτερες εφαρμογές Android Cleaner

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *