Salesforce και Outlook: Κορυφαίος συνδυασμός επιχειρήσεων

Η αγορά εξελίσσεται συνεχώς και οι πλεονεκτικοί επιχειρηματίες πρέπει να διατηρούν επαφή με τις σύγχρονες επιχειρηματικές τάσεις για να λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα και να παραμένουν συνδεδεμένοι με τους πελάτες τους. Πολλές έξυπνες λύσεις όπως το Salesforce για το Outlook μπορούν να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας προς την επιτυχία. Ωστόσο, η αντιγραφή των συμβάντων, των επαφών και των εργασιών σας σε δύο ξεχωριστά συστήματα, το Salesforce και το Outlook, μπορεί να οδηγήσει στο να ξοδεύετε μεγάλο μέρος του χρόνου εργασίας σας σε εργασίες διαχείρισης μέσου όρου δεδομένων. Ας βουτήξουμε στο θέμα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε αυτές τις χρήσιμες υπηρεσίες να λειτουργούν για εσάς χωρίς κανένα εμπόδιο.

How to Add Zoom to Microsoft Outlook Via the Add-In(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το δυναμικό των δύο λύσεων

Ελπίζουμε ότι με την αναγνώριση των βασικών λειτουργιών, θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρησιμοποιώντας το Salesforce και το Outlook.

1. Salesforce

Αν δεν έχετε ήδη αναπτύξει το λογισμικό CRM στη ροή εργασιών της επιχείρησής σας, μπορεί να μην έχετε ιδέα τι μπορεί να κάνει το Salesforce για τον οργανισμό σας. Αυτή είναι μια εταιρεία Platform as a Service (PaaS) που παρέχει στους αντιπροσώπους πωλήσεων μια καλά ανεπτυγμένη υποδομή υπηρεσιών λογισμικού για να τους βοηθήσει να συνδεθούν με τους πελάτες τους. Με περισσότερους από 150.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο, το Salesforce είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα βοήθειας για ομάδες μάρκετινγκ, εμπορίου, πωλήσεων, πληροφορικής και υπηρεσιών. Επί του παρόντος κυριαρχεί στην αγορά CRM, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πιθανούς πελάτες και να κατανοείτε νέα τμήματα πελατών που θέλετε να στοχεύσετε.

2. Microsoft Outlook

Το Outlook είναι ένας εύχρηστος διαχειριστής προσωπικών δεδομένων που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Αν και σχεδιάστηκε αρχικά ως λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook περιλαμβάνει λειτουργίες όπως διαχείριση εργασιών, ημερολογίων και επαφών, καταγραφή περιοδικών, λήψη σημειώσεων και περιήγηση στο Διαδίκτυο. Επιτρέπει στους επιχειρησιακούς χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν email από τους πελάτες τους, να κανονίζουν ραντεβού, να παρακολουθούν τα τρέχοντα έργα, να χειρίζονται εκδηλώσεις και να αποθηκεύουν επαφές.

Η λειτουργικότητα αυτών των συστημάτων και τα οφέλη που παρέχουν καθιστούν τόσο το Salesforce όσο και το Outlook σχεδόν απαραίτητα στην επιχείρηση. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι εργοδότες πωλήσεων αντιμετώπισαν την ανάγκη να πηδήξουν πέρα ​​δώθε μεταξύ Salesforce και Outlook, περνώντας σχεδόν το 20% της εργάσιμης εβδομάδας αναζητώντας απαραίτητα δεδομένα και σχεδόν το 28% στην επεξεργασία email. Προηγουμένως, δεν μπορούσαν να δουν, να προσθέσουν και να επεξεργαστούν δεδομένα στα αρχεία Salesforce απευθείας από τα email τους.

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε συγχρονισμένα δεδομένα;

Αν και οι προγραμματιστές έχουν βρει μια λύση για να διευκολύνουν τους χρήστες και να τους βοηθήσουν να συγχρονίσουν τα δεδομένα τους μεταξύ του Outlook και του Salesforce, το εγγενές εργαλείο Salesforce για το Outlook διακόπηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Είχε επίσης ορισμένα περιοριστικά μειονεκτήματα, όπως αντιστοίχιση και συγχρονισμό μόνο email διευθύνσεις, ονόματα εταιρειών και ονόματα και επώνυμα.

Τώρα υπάρχουν πολλές διαφορετικές λύσεις για τον συγχρονισμό δεδομένων επαφών, εργασιών, συμβάντων, πληροφοριών CRM και άλλων πόρων μεταξύ του Outlook και του Salesforce. Η ενοποίηση επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να διαχειρίζονται τις πωλήσεις πιο αποτελεσματικά. Το έξυπνο λογισμικό όπως το Revenue Grid σάς δίνει τη δυνατότητα να έχετε πάντα στη διάθεσή σας τις πιο πρόσφατες δυνατότητες της ενσωμάτωσης, ενώ οι εργασίες, οι επαφές και τα συμβάντα σας συγχρονίζονται εύκολα μεταξύ της έκδοσης υπολογιστή του Outlook και του συστήματος Salesforce CRM.

10 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες email(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ξεκινήστε τον συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ Salesforce και Outlook

Ελπίζουμε ότι καταφέραμε να αποκαλύψουμε μερικές αναπάντητα ερωτήματά σας σχετικά με το συνδυασμό των εγγραφών του Outlook και του Salesforce σε ένα καλά διαχειριζόμενο σύστημα. Τόσο οι έμποροι όσο και οι αντιπρόσωποι πωλήσεων μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση έξυπνων πλατφορμών στους επιτραπέζιους υπολογιστές ή τις κινητές συσκευές τους. Χρησιμοποιήστε μία από τις αξιόπιστες επιλογές της αγοράς για να μεταφέρετε και να ενσωματώσετε το Salesforce με το Outlook, να αποφύγετε την αναποτελεσματική χρήση του χρόνου, να αποτρέψετε σφάλματα και να ωφελήσετε την επιχείρησή σας.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4988

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: