Η τελευταία ενημέρωση του Samsung Galaxy Watch 4 δεν περιελάμβανε το Google Assistant

Η παραλλαγή της Verizon των Samsung Galaxy Watch4 και Watch4 Classic έλαβε μια ενημέρωση που περιλαμβάνει ορισμένες νέες δυνατότητες, αλλά δεν υποστηρίζει το Google Assistant όπως φημολογείται νωρίτερα.

Ο Βοηθός Google είναι μια εξαιρετικά απαιτούμενη λειτουργία για φορητές συσκευές και πρόσφατα, το Samsung Galaxy Watch4 προστέθηκε στο Google Assistant, το οποίο εντοπίστηκε από το 9to5Google , στα αρχεία καταγραφής ενημερώσεων της Verizon. 

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε επιτέλους ότι το Google Assistant δεν κυκλοφορεί ακόμα στα φορητά συσκευές της Samsung με Wear OS, αλλά ενδέχεται να το αποκτήσουμε στο μέλλον.

Το προσαρμοσμένο μοντέλο του M2 MacBook Pro 13 ιντσών καθυστέρησε για τον Αύγουστο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Verizon καθυστέρησε την ενημέρωση του Google Assistant για το Samsung Galaxy Watch4

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως μια αναφορά από το Droid-Life  , μια ενημέρωση έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στις παραλλαγές της Verizon της σειράς Galaxy Watch 4 με έκδοση QU1FVC8 (R885USQU1FVC8) που διαθέτει το αρχείο καταγραφής αλλαγών, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Google Assistant .

Και όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης, το μενού ρυθμίσεων των Λογαριασμών Google έχει μια νέα επιλογή του Βοηθού που καταγράφεται ως Ρυθμίσεις > Google > Βοηθός Google με τη δυνατότητα πρόσβασης στον όρο αφύπνισης και την έξοδο ομιλίας « Hey Google ».

Αλλά τώρα φαίνεται ότι η Verizon δοκίμασε αυτήν τη δυνατότητα για άλλη ενημέρωση, επειδή η τελευταία ενημέρωση δεν έχει ιδέα για το Google Assistant.

Μετά από αυτό, το The Verge  ανέφερε ότι επικοινώνησαν με την Google και ο εκπρόσωπος της Google είπε: “Για να επιβεβαιώσουμε, το Assistant δεν κυκλοφορεί στο Galaxy Watch 4 και δεν έχουμε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα”.

Ωστόσο, η ενημέρωση περιλαμβάνει δύο άλλες λειτουργίες πρώτα, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά μέσω Smart Switch που θα σας διευκολύνουν να αντιστοιχίσετε το ρολόι σας με ένα νέο τηλέφωνο. Δεύτερον, η νέα λειτουργία Body σύνθεση Health με το κουμπί “Measure” για ειδοποιήσεις σήμανσης.

Ο Βοηθός Google δεν λειτουργεί; 13 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συμπερασματικά, το Google Assistant δεν είναι νεκρό για το Galaxy Watch4 και ενδέχεται να δούμε την άφιξή του σε άλλη ενημέρωση ή μπορεί μετά την ανακοίνωση ενημέρωσης wearOS στη διάσκεψη Google I/O. Επιπλέον, το επερχόμενο Pixel Watch της Google μπορεί να χρησιμοποιεί το wearOS 3.1 .

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *