ServersGround κριτική

Σήμερα, το Διαδίκτυο είναι το εμπορικό κέντρο για τους περισσότερους ανθρώπους. Είτε θέλουν να αγοράσουν ένα πουκάμισο, υλικό ή λογισμικό, το αναζητούν πρώτα στο διαδίκτυο. Αυτό αποδεικνύει λοιπόν ότι η σύνδεση στο διαδίκτυο θα μπορούσε να είναι το καλύτερο βήμα που μπορείτε να κάνετε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με τον ταχύτερο ρυθμό.

Αλλά για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο με την επιχείρησή σας, πρέπει να λάβετε υπόψη διάφορους παράγοντες. Ένας από τους οποίους είναι ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας. Ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του ιστότοπού σας, επομένως φροντίστε να επιλέξετε τον καλύτερο.

Θα μπορούσαμε να σας δώσουμε μια πρόταση για τη φιλοξενία που θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη για τον ιστότοπό σας σε αυτήν την Αναθεώρηση ServersGround.

Σχετικά με το ServersGround

Η ServersGround είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και παροχής συμβουλών πληροφορικής που παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο μέσω των έξι κέντρων δεδομένων που διαθέτει σε όλο τον κόσμο. Απευθύνεται σε περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες χρήστες και έχει χιλιάδες διακομιστές που εργάζονται για αυτούς.

Σχετικά με το ServersGround

Στόχος του είναι να παρέχει στους χρήστες του ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως Dedicated servers με υψηλής ποιότητας αποθήκευση NVMe SSD και τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel/AMD, Virtual Servers, Web Hosting, Windows Hosting και άλλα.

Ας τα δούμε αναλυτικά σε αυτήν την Ανασκόπηση του ServersGround.

Δοκιμή και ανάλυση για ServersGround

Το ServersGround στοχεύει και ισχυρίζεται ότι παρέχει στους χρήστες την καλύτερη υπηρεσία στην κατηγορία του. Ας δούμε λοιπόν αν τηρεί τον λόγο του στις επόμενες ενότητες.

Διεπαφή χρήστη ServersGround

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φιλοξενία σας, πρέπει να έχετε καλό χέρι σε αυτό. Αυτή η πλατφόρμα στοχεύει να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και θέλει να το κάνει σε κάθε κατηγορία. Ως εκ τούτου, σας βοηθά να επιτύχετε μια ομαλή και ευεργετική εμπειρία παρέχοντας μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Θα εμφανιστεί ο πίνακας ελέγχου σας μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ServersGround. Αυτός ο πίνακας εργαλείων αποτελείται από τα σχέδια, τους λογαριασμούς και τις επιλογές ρυθμίσεων που μπορεί να χρειαστείτε. Έτσι είναι αρκετά βολικό ακόμα και σε αρχάριους.

Ανάλυση Ασφαλείας

Μαζί με πολλές άλλες δυνατότητες που παρέχει η φιλοξενία, πρέπει επίσης να φροντίζει για την ασφάλεια των δεδομένων σας, επειδή τα δεδομένα σας είναι αυτά που τρέχουν τον ιστότοπό σας και παρέχουν στους πελάτες σας τις πληροφορίες που θέλουν.

Το ServersGround σάς προσφέρει διαχειριζόμενη ασφάλεια για τον ιστότοπό σας. Αυτό το σύστημα ασφαλείας λειτουργεί σε διαφορετικά επίπεδα. παρέχει ένα τείχος προστασίας που προστατεύει τα δεδομένα σας. Μετά προσφέρει σάρωση. αν σαρώσει οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό, το εντοπίζει και το ξεφορτώνεται.

Εάν όλα τα δεδομένα σας καταστραφούν ή χαθούν, προσφέρει επίσης αντίγραφα ασφαλείας ώστε να μπορείτε να τα ανακτήσετε όποτε το επιθυμείτε.

Υποστήριξη πελατών ServersGround

Ένα άλλο πράγμα για το οποίο μπορείτε να βασιστείτε στο ServersGround είναι η υποστήριξη πελατών του. Η ομάδα υποστήριξης πελατών αυτής της πλατφόρμας παραμένει συνεχώς στη γραμμή για να σας παρέχει την καλύτερη υποστήριξη που χρειάζεστε άμεσα.

Υποστήριξη πελατών ServersGround

Διατηρούν ένα πλήρως λειτουργικό κέντρο υποστήριξης για τεχνική βοήθεια. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή, 24/7/365και θα σας βοηθήσουν.

Τοποθεσία Κέντρων Δεδομένων ServersGround

Το ServersGround προσφέρει την αξιόπιστη υποστήριξή του στον κόσμο μέσω 6 κέντρων δεδομένων που βρίσκονται σε:

Τοποθεσία Κέντρων Δεδομένων ServersGround
 • Ηνωμένες Πολιτείες
 • Καναδάς
 • Αυστραλία
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ολλανδία
 • Σιγκαπούρη

Βασικά χαρακτηριστικά του ServersGround

Ας ρίξουμε τώρα μια γρήγορη ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας φιλοξενίας Ιστού και ας προχωρήσουμε περαιτέρω σε αυτήν την Ανασκόπηση ServersGround.

Τεχνολογία LiteSpeed

Υποθέτουμε ότι γνωρίζετε καλά τον κόσμο του Διαδικτύου και κατανοείτε την ανάγκη ταχύτητας για ιστότοπους. Οι πελάτες σας αναζητούν επίσης ταχύτητα όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας.

Ως εκ τούτου, το ServersGround σάς βοηθά να το παρέχετε στους πελάτες σας εισάγοντας την τεχνολογία LiteSpeed ​​στις φιλοξενίες σας. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε την ταχύτητα μιας ιστοσελίδας και σύντομα θα δείτε το αποτέλεσμα της χρήσης της.

Δωρεάν Μεταφορά Ιστοσελίδων

Ας υποθέσουμε ότι ο τρέχων πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας δεν σας προσφέρει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες. Τι θα κάνατε σε μια τέτοια κατάσταση; Αλλάξτε τη φιλοξενία για τον ιστότοπό σας, αλλά μπορεί να σας κοστίσει η μετεγκατάσταση του σε διαφορετικό διακομιστή.

Αλλά με το ServersGround, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιπλέον χρεώσεις μετεγκατάστασης, καθώς κατανοεί τις ανησυχίες σας και προσφέρει αυτήν την υπηρεσία δωρεάν.

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL

Πρέπει να φροντίζετε τα δεδομένα σας σε όλα τα επίπεδα και τα στάδια, όπως και το ServersGround. Διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας πραγματοποιεί ασφαλείς και εσωτερικές συνδέσεις με άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο.

Αυτό σας βοηθά επίσης να συνδεθείτε με διαφορετικούς ιστότοπους, καθώς τα προγράμματα περιήγησης εγκρίνουν τον ιστότοπό σας ως ασφαλή χάρη στα δωρεάν πιστοποιητικά SSL που παρέχονται από το ServersGround.

Αποθήκευση SSD

Η ταχύτητα είναι απαραίτητη για τον ιστότοπό σας και υπάρχουν πολλοί τρόποι να την παρέχετε. όσο περισσότερα εργαλεία, τόσο καλύτερος ρυθμός. Ως εκ τούτου, το ServersGround σας προσφέρει επίσης αποθήκευση SSD, χωρίς όριο.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, ο οποίος διασφαλίζει ότι οι πελάτες σας παρέχονται με τις πληροφορίες που αναζητούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τύπος φιλοξενίας Προσφέρει το ServersGround

Η φιλοξενία ServersGround προσφέρει κυρίως τρεις τύπους φιλοξενίας.

Πολιτική επιστροφών χρημάτων ServersGround

Το ServersGround δεν ανακοινώνει ανοιχτά την πολιτική επιστροφής χρημάτων του, ούτε αναφέρει μια δοκιμαστική περίοδο. Επιπλέον, προσφέρει μερικές πολύ χρήσιμες υπηρεσίες όπως δωρεάν μετεγκατάσταση, μεταφορά, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, προσωρινή αποθήκευση κ.λπ.

ServersGround Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ServersGround.

 

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης SSD
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7
 • Επιστροφή χρημάτων 30 ημερών
 • Υλικό υψηλής ποιότητας
 • Καθημερινά δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

 

Μειονεκτήματα

 • Μην πείτε για πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Συχνές ερωτήσεις- Αναθεώρηση ServersGround

Είναι το serversGround Legit ή απάτη;

Το SerersGround είναι απολύτως νόμιμο και δεν είναι απάτη. Σας ενημερώνει για όλες τις δυνατότητες που παρέχει και δηλώνει τους όρους του ξεκάθαρα για να κατανοήσετε.

Είναι το ServersGround η καλύτερη επιλογή;

Το ServersGround είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα που αναζητούν αξιοπιστία, ταχύτητα, ασφάλεια και προσιτές τιμές στα σχέδιά τους.

Ο κεντρικός υπολογιστής ServersGround προσφέρει καλύτερο χρόνο λειτουργίας και ταχύτερη φόρτωση;

Το ServersGround προσφέρει χώρο αποθήκευσης SSD και διακομιστή LiteSpeed, ο οποίος όχι μόνο εξασφαλίζει εκπληκτική ταχύτητα αλλά και ταχύτερο χρόνο φόρτωσης για τον ιστότοπό σας, οπότε ναι, είναι αρκετά καλό.

Το ServersGround προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Όχι, το ServersGround δεν προσφέρει επί του παρόντος καμία δωρεάν δοκιμή ή επιστροφή χρημάτων στις υπηρεσίες φιλοξενίας του.

Το ServersGround προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα με φιλοξενία;

Όχι, δεν προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα με τα σχέδιά του, αλλά προσφέρει δωρεάν μεταφορά και μετεγκατάσταση ιστοσελίδων.

Συμπέρασμα – Αναθεώρηση ServersGround

Το ServersGround, όπως είδαμε, είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας του οποίου το γραφείο βρίσκεται στις ΗΠΑ και παρέχει τις υπηρεσίες του στον κόσμο μέσω των κέντρων δεδομένων του που λειτουργούν 24/7/365, έτσι ώστε οι ιστότοποί σας να μην αντιμετωπίζουν διακοπές λειτουργίας.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την αναθεώρηση ServersGround. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτός ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας είναι αξιόπιστος με πολλούς τρόπους που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε και να μετεγκαταστήσετε εύκολα τους τομείς σας χωρίς επιπλέον κόστος.

Ωστόσο, δεν λαμβάνετε δωρεάν τομείς με το πακέτο φιλοξενίας, όπως έχει ήδη συζητηθεί σε αυτήν την κριτική φιλοξενίας. Επιπλέον, η πολιτική επιστροφής χρημάτων και το σύστημα υποστήριξης μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα, αλλά η συνολική απόδοση είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Stromonic

Apex Hosting

GetSpace

Timeweb

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4606

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: