Σημαντικοί πόροι κολεγίου για πρωτοετείς φοιτητές

Οι μαθητές δυσκολεύονται με το πρώτο τους έτος στο κολέγιο κυρίως λόγω οικονομικής απειθαρχίας και νοσταλγίας. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, περισσότερο από το 30% των πρωτοετών φοιτητών κολεγίου εγκαταλείπουν τις σπουδές τους πριν από το πρώτο τους έτος στην πανεπιστημιούπολη. Τα υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης του κολεγίου ποικίλλουν, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών δυσκολιών, πίεσης από αναθέσεις, ζητημάτων σχέσεων, νοσταλγίας και εξάντλησης. Η αναζήτηση βοήθειας δεν σας κάνει να φαίνεστε αδύναμοι. Τα εξαιρετικά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να σταματήσετε το σχολείο εξαιτίας αυτών των προκλήσεων. Ακολουθούν μερικοί πόροι για μαθητές που τους βοηθούν να περάσουν από το κολέγιο όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

7 Συμβουλές συγγραφής χαρτιού για να κάνετε τις εργασίες του κολεγίου σας να ξεχωρίζουν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κέντρα Συγγραφής και Φροντιστηρίου

Οι περισσότεροι φοιτητές μπαίνουν στο πανεπιστήμιο όταν οι δεξιότητες συγγραφής και έρευνας τους είναι χαμηλότερες από αυτό που απαιτείται σε αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης. Μπορεί να έχετε γράψει μερικές εργασίες στο γυμνάσιο, αλλά οι ακαδημαϊκές απαιτήσεις του κολεγίου είναι πιο αυστηρές και απαιτητικές. Τα φροντιστήρια κολεγίων βοηθούν τους μαθητές σε μια ποικιλία θεμάτων. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να λάβουν καθοδήγηση σχετικά με τα προβλεπόμενα επαγγέλματά τους και υποστήριξη με την αλλαγή των κανονισμών ακαδημαϊκής γραφής.

Στα φροντιστήρια, οι μαθητές μπορούν να χρηματοδοτήσουν συνομηλίκους καθηγητές που έχουν εξαιρετική απόδοση σε συγκεκριμένα μαθήματα. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις, οι μαθητές μπορούν επίσης να λάβουν υποστήριξη σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης των γραπτών τους. Υπάρχει επίσης βοήθεια με την επιμέλεια και τη διόρθωση. Δουλεύοντας με καθηγητές, οι μαθητές βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητές τους στη μελέτη. Επιπλέον, όσοι έχουν επείγοντα έργα μπορούν εύκολα να αγοράσουν υποστήριξη θητείας από επαγγελματίες στο διαδίκτυο.

Διακοπή Internet! Σημαντικοί ιστότοποι κατέρρευσαν λόγω διακοπής λειτουργίας του Cloudflare(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καθηγητές και ΔΕΠ

Οι φοιτητές δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούν ότι η σχολή και το προσωπικό τους θέλουν να πετύχουν. Όποιος αντιμετωπίζει δυσκολίες ή έχει σχετικές ερωτήσεις μπορεί να βρει βοήθεια στην πανεπιστημιούπολη. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη σχολή αν αντιμετωπίζετε προσωπικά και ακαδημαϊκά προβλήματα. Μπορείτε να ζήσετε την επιτυχία μόνο αν καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Ανεξάρτητα από το στάδιο σας στο εκπαιδευτικό ταξίδι, η καλλιέργεια μιας σταθερής σχέσης με τους καθηγητές και τους δασκάλους σας διαμορφώνει δυναμικά το μέλλον σας. Υπάρχουν πολλά προνόμια για την ενασχόληση με τους καθηγητές τους. Για παράδειγμα, τα στοιχεία δείχνουν ότι όσοι είναι κοντά σε εκπαιδευτές τείνουν να αναφέρουν καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις. Επίσης, οι καθηγητές που συναντάτε στο κολέγιο θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μακροχρόνιους μέντορες και υποστηρικτές.

Το πιο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα της επικοινωνίας με τους καθηγητές σας είναι ότι απολαμβάνετε βελτιωμένες ακαδημαϊκές επιδόσεις. Οι μαθητές που αλληλεπιδρούν με τους καθηγητές συμμετέχουν στα μαθήματα και είναι πιο προσεκτικοί. Μπορούν να επικοινωνήσουν με ερωτήσεις σχετικά με έννοιες και να λάβουν άμεση ανατροφοδότηση. Η αίσθηση αποδοχής από τη σχολή καλλιεργεί επίσης συναισθήματα καθοδήγησης. Η σχέση με τον καθηγητή σας μπορεί επίσης να αποδειχθεί χρήσιμη εάν χρειάζεστε μια εξαιρετική συστατική επιστολή ή να δικτυωθείτε για μελλοντικές θέσεις εργασίας.

Κατανοήστε ότι η αποτελεσματική επικοινωνία με καθηγητές και καθηγητές ξεκινά με την αλλαγή της στάσης σας. Εκτιμήστε τη συνεργατική φύση της κολεγιακής εκπαίδευσης, που σημαίνει ότι πρέπει να μοιράζεστε πληροφορίες και ιδέες ελεύθερα με τον εκπαιδευτή και τους συνομηλίκους σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμαστεί καλά πριν προσεγγίσετε τον καθηγητή σας. Μην επιχειρήσετε να ξεγελάσετε ή να ξεγελάσετε τους εκπαιδευτές σας. Το πιο σημαντικό, διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας. Διατηρήστε τις αλληλεπιδράσεις σας με τον επαγγελματία ακαδημαϊκό και με σεβασμό και χρησιμοποιήστε τις καλύτερες επικοινωνιακές σας δεξιότητες .

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι

Μία από τις πιο συνηθισμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές είναι η επιλογή του σωστού ειδικού. Οι περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν το κολέγιο επειδή προτιμούν ένα ακατάλληλο πρόγραμμα ή δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τα έργα τους. Ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος βοηθά τους μαθητές καθοδηγώντας τους στα πτυχία τους. Κατανοήστε ότι κάθε πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις που αναμένεται να ικανοποιήσουν οι εκπαιδευόμενοι προτού είναι επιλέξιμοι για αποφοίτηση. Οι σύμβουλοι βοηθούν τους μαθητές να επιλέξουν τις σωστές ειδικότητες και τάξεις. Καθοδηγούν επίσης τους μαθητές για να διασφαλίσουν ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις πριν από την αποφοίτηση.

Ως φοιτητής κολεγίου, ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει να ευδοκιμήσετε στις σπουδές σας. Πρώτα, ωστόσο, πρέπει να απευθυνθείτε στον σύμβουλο και να εξηγήσετε τι χρειάζεστε. Η συνεργασία με τον σύμβουλο διασφαλίζει ότι παίρνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και επιλογές. Μην βασίζεστε μόνο στις πληροφορίες που παρέχει ο σύμβουλός σας. Αντίθετα, βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών σας και διατηρείτε καθαρά αρχεία των ακαδημαϊκών σας δεσμεύσεων.

Υγιεινές συνήθειες που βοηθούν τους μαθητές να ξεχωρίζουν στις σπουδές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υπηρεσίες Οικονομικής Βοήθειας

Πολλοί φοιτητές δυσκολεύονται με το κολέγιο λόγω οικονομικών προβλημάτων. Σύμφωνα με έρευνα, πάνω από το 80% των μαθητών από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος διακόπτουν τις σπουδές τους λόγω χρηματικών προβλημάτων. Επιπλέον, το κόστος που σχετίζεται με την απόκτηση πτυχίου πανεπιστημίου έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία δέκα χρόνια. Η εύρεση των χρημάτων ή των φοιτητικών δανείων που απαιτούνται για να συμβαδίσει με την δαπανηρή ζωή στην πανεπιστημιούπολη μπορεί να είναι πρόβλημα.

Οι μαθητές που χρειάζονται βοήθεια για τη διαχείριση των οικονομικών τους ή την πρόσβαση σε βοήθεια θα πρέπει να μιλήσουν με το γραφείο οικονομικής βοήθειας. Το γραφείο μπορεί να προσφέρει συμβουλές για το πώς να λάβετε οικονομικά δάνεια και να υποβάλετε αίτηση για υποτροφίες και επιχορηγήσεις. Οι μαθητές μπορούν επίσης να συνδεθούν με το πρόγραμμα εργασίας-σπουδών του κολεγίου. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε οδηγίες για το πώς να δικαιούστε υποστήριξη από το γραφείο οικονομικής βοήθειας. Αυτό το άρθρο εξετάζει μερικούς πόρους που είναι διαθέσιμοι για φοιτητές. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υπηρεσίες έρευνας βιβλιοθήκης, το βιβλιοπωλείο του κολεγίου και υπηρεσίες υγείας. Η ζωή στο κολέγιο μπορεί να φαίνεται απογοητευτική από καιρό σε καιρό. Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν επαγγελματίες έτοιμοι να σας βοηθήσουν, θα κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα.

Τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία για εξ αποστάσεως εκπαίδευση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: