SimpliServers Κριτική

SimpliServers Κριτική

Οι SimpliServers είναι ένας αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων με προστασία DDoS. Έχουν μερικά από τα καλύτερα σχέδια τιμολόγησης εκεί έξω και όλα τα διαφορετικά είδη φιλοξενίας ιστού διαθέτουν μια ποικιλία χρήσιμων χαρακτηριστικών.

Εξυπηρετούν πελάτες σε όλο τον κόσμο και επίσης καταφέρνουν να εγγυηθούν χαμηλό λανθάνοντα χρόνο διακομιστή.

Διαβάστε επίσης:GetSpace κριτική

Σχετικά με τους SimpliServers

Οι SimpliServers ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2018 και έκτοτε έχουν καταφέρει να παρέχουν υψηλής ποιότητας και διαφανείς εγκαταστάσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το SimpliServers είναι μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας με την υψηλότερη βαθμολογία από πελάτες σε όλο τον κόσμο 4,7 στα 5 στο Trustpilot.

Σχετικά με τους SimpliServers

Έχουν ήδη 2 χρόνια προηγούμενη γνώση στο web hosting και αυξάνονται συνεχώς. Η αναλογία τιμής και απόδοσης είναι απλά εκπληκτική και δεν θα βρείτε καμία δυνατότητα που να έχετε από άλλους ιστότοπους φιλοξενίας σε χαμηλότερες τιμές.

Βασικά χαρακτηριστικά του SimpliServers Review

Πρώτα παρέχουν υλικό υψηλής απόδοσης. Αυτά είναι επίσης πιστοποιημένα και προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, γεγονός που εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία. Το DDoS Protection περιλαμβάνεται στα σχέδιά τους και διαθέτει ένα εταιρικό τείχος προστασίας μαζί με μια υπηρεσία μετριασμού και προστασίας.

Βασικά χαρακτηριστικά του SimpliServers Review

Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο ιστότοπος θα παραμείνει συνδεδεμένος. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, ο ιστότοπος θα φροντίσει να ρυθμίσει τον διακομιστή μέσα σε λίγα λεπτά.

Τιμή και σχέδια:

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. ο τιμή εκκίνησης είναι 7,02 $ ανά μήνα και λαμβάνετε 5 φιλοξενούμενους τομείς μαζί με 25 ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ MYSQL και επίσης 10 Gb χώρου στο δίσκο SSD.

Τιμολόγηση και προγράμματα SimpliServers

Τα πιο μετριοπαθή αεροπλάνα περιλαμβάνουν 13,04 $ το μήνα και 25,09 $ το μήνα αντίστοιχα που σας δίνουν απεριόριστο αριθμό domains και επίσης 30 GB και 55 GB χώρου στο δίσκο SSD. Θα λαμβάνετε επίσης αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά με το δεύτερο πρόγραμμα επίσης.

Το πιο premium σχέδιό τους περιλαμβάνει 35,13 $ το μήνα που σας παρέχει premium εύρος ζώνης 1000Mbit/1 και αντίγραφα ασφαλείας κάθε 6 ώρες.

Τύποι φιλοξενίας και υπηρεσιών που προσφέρονται από τους SimpliServers;

Οι διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας Ιστού είναι οι εξής:

  • Καταπληκτική γρήγορη φιλοξενία το οποίο υποστηρίζεται από το Litespeed και επίσης το CloudLinux. Παίρνετε επεξεργαστές Intel Xeon και επίσης Μνήμη DDR4 ECC REG @ 2133MHz μαζί με 1000 MBit uplink και 100% SSD Storage. Αυτό ελέγχεται από τον Πίνακα Ελέγχου του cPanel και συνοδεύεται από δωρεάν πιστοποιητικά SSL.
  • Φιλοξενία VPS είναι της KVM και διαθέτει επεξεργαστές Intel Xeon, μνήμη DDR4 ECC REG @ 2666MHz 100% αποθήκευση SSD NVMe και Uplink έως 10.000 Mbit. Επίσης, λαμβάνετε προστασία DDoS 480 Gbps+ και αποκλειστικές διευθύνσεις IPv4 & IPv6. Αυτό ωστόσο τροφοδοτείται από τον Πίνακα Ελέγχου SolusVM.
  • Φιλοξενία Discord Bot μέσω του οποίου θα μπορείτε να φιλοξενείτε το discord bot σας 24/7 και τροφοδοτείται από τον πίνακα ελέγχου τους. Έρχεται με επεξεργαστές Intel Xeon, DDR4 Μνήμη ECC REG, αποθήκευση NVMe και Uplink 500 Mbit.

Αυτό υποστηρίζεται από Java, NodeJS και Python με Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και τη βάση δεδομένων MySQL. Μπορείτε να επιλέξετε να φιλοξενήσετε το προσαρμοσμένο ρομπότ σας ή ακόμα και να επιλέξετε από τη γκάμα των προεγκατεστημένα.

Γιατί να επιλέξετε SimpliServers;

Πρώτον, δεν υπάρχει λόγος να μην επιλέξετε SimpliServers, παρέχουν μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες φιλοξενίας από το αρχές του 2019. Η ομάδα υποστήριξης που παρέχεται από τους SimpliServers είναι απλά εξαιρετική.

Τα κέντρα δεδομένων τους έχουν αντίγραφα ασφαλείας και θα βρείτε συνεχή υποστήριξη από αυτά 24/7. Έχουν εμπειρία στη συνεργασία με κέντρα δεδομένων Tier III που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και παρέχουν επίσης 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Και αυτό δεν είναι καν το καλύτερο μέρος. Έχετε επίσης δίκτυα 22 Tbps+ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συμπέρασμα – Ανασκόπηση SimpliServers

Ένας από τους καλύτερους διαθέσιμους ιστότοπους φιλοξενίας ιστοσελίδων, ο Simple Servers είναι απλώς ο πιο προτιμότερος. Έχουν καταφέρει να προσφέρουν φιλοξενία σε 3 διαφορετικές ηπείρους ήδη και έχουν τεράστια πελατεία. Θα σας αρέσει πολύ το πόσο εύχρηστες είναι οι εγκαταστάσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων που διαθέτουν, και επίσης θα σας αρέσει το πόσο υποστηρικτική είναι η εξυπηρέτηση πελατών τους.

Δεν θα έρθει ποτέ ένα σημείο στο οποίο μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα και να μην είναι σε θέση να το λύσουν. Φροντίστε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα φιλοξενίας SimpliServers και να κάνετε τον ιστότοπό σας να φτάσει σε νέα ύψη.

Διαβάστε επίσης:

Timeweb Κριτική

Κριτική του GreenGeeks

BestHost Κριτική

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *