Snap IPTV: 22.000 κανάλια και 110.000 VOD

Το Snap IPTV είναι ενα φιλικό προς τον προϋπολογισμό IPTV που είναι διαθέσιμος στην αγορά για περισσότερο από 5 χρόνια. Καλύπτει περισσότερα από 22.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο. Επίσης, αυτή η IPTV διαθέτει μια πλούσια βιβλιοθήκη βίντεο κατ’ απαίτηση που περιέχει 110.000+ ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Υποστηρίζει την καλύτερη ποιότητα ροής, συμπεριλαμβανομένων Full HD και . Επιπλέον, αυτή η IPTV σάς επιτρέπει να απολαύσετε ζωντανή ροή 24/7.

Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε ροή Snap TV σε Smartphone, Smart TV και άλλες συσκευές ροής χρησιμοποιώντας εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής, καθώς παρέχει μια διεύθυνση URL λίστας αναπαραγωγής M3U.

Αποποίηση ευθυνών του directvortex,gr

Ψάχνεις VPN;;Πρόταση μας είναι το ATLASVPN

Πώς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το IPTV σε PS3 και PS4;

Χαρακτηριστικά του Snap IPTV

Catch-up υπηρεσία Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος Χρόνος λειτουργίας 99%.
24ωρη δωρεάν δοκιμή Δεν έχει κλειδώσει IP 24/7 υποστήριξη πελατών
εκδηλώσεις PPV Προσιτά σχέδια τιμολόγησης κανάλια HD

 

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή στο Snap IPTV;

Το Snap TV προσφέρει α δωρεάν δοκιμή μιας ημέρας για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν από την αγορά για τους νέους συνδρομητές. Μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους για να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή του.

Προγράμματα συνδρομής

Το Snap IPTV προσφέρει επί του παρόντος τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής.

Σχέδια Τιμή
1 μήνα $19
3 μήνες $39
6 μήνες $59

Πώς να αγοράσετε ένα πρόγραμμα Snap IPTV

1. Επισκεφτείτε το επίσημο τμήμα του Snap TV δικτυακός τόπος στη συσκευή σας.

2. Περάστε από το Προγράμματα συνδρομής δίνεται στην ιστοσελίδα.

 σχέδια συνδρομής του Snap IPTV

3. Επιλέξτε ένα σχέδιο της επιθυμίας σας και πατήστε το Ξεκίνα κουμπί.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

5. Τέλος, θα λάβετε το Στοιχεία σύνδεσης Snap TV στη διεύθυνση email σας.

Πώς να κάνετε ροή Snap IPTV σε τηλέφωνο Android

OttPlayer

Για να κάνετε ροή Snap TV στο τηλέφωνό σας Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OttPlayer. μεταβείτε στο Play Store και εγκαταστήστε το OttPlayer. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, εκκινήστε τη συσκευή αναπαραγωγής και Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό IPTV σας. Τώρα, ενσωματώστε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής IPTV και περιμένετε μέχρι να φορτώσει. Τώρα, παρακολουθείτε 22.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στο τηλέφωνό σας Android.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Snap IPTV στο iPhone

 Snap IPTV στο iPhone

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το IPTV Smart Purple Player για να ρυθμίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Snap TV σε iPhone. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store, και μπορείτε να το εγκαταστήσετε απευθείας στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, εκκινήστε την εφαρμογή και μεταφορτώστε τη διεύθυνση URL M3U του Snap TV. Μόλις φορτωθεί η λίστα αναπαραγωγής, κάντε ροή που θέλετε τηλεοπτικές εκπομπές στο iPhone σας.

Πώς να παρακολουθήσετε Snap IPTV στο Firestick

Snap IPTV στο Firestick

Για να παρακολουθήσετε Snap TV στη συσκευή σας Firestick, πρέπει να εγκαταστήσετε το Όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV από το Amazon App Store. Περιμένετε έως ότου εγκατασταθεί το All IPTV Player και εκκινήστε το. Τώρα, προσθέστε το Λίστα αναπαραγωγής M3U λάβατε από το Snap TV στη συσκευή αναπαραγωγής. Τέλος, επιλέξτε και παρακολουθήστε τηλεοπτικά κανάλια στη συσκευή σας Firestick.

Πώς να κάνετε ροή Snap IPTV σε υπολογιστή

 Web IPTV Player

Για πρόσβαση στο Snap TV σε υπολογιστή με Windows και Mac, μπορείτε να προτιμήσετε το Web IPTV Player καθώς σας επιτρέπει να προσθέσετε τη λίστα αναπαραγωγής και να αποκτήσετε πρόσβαση απευθείας στη συσκευή σας δωρεάν. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας και επισκεφτείτε το επίσημη ιστοσελίδα του Web IPTV Player. Εισάγετε το URL λίστας αναπαραγωγής Snap TV στο πεδίο και πατήστε το κουμπί Watch. Τώρα, ξεκινήστε τη ροή 110.000 τίτλοι VOD στον υπολογιστή σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Snap IPTV σε Smart TV

Το Smart IPTV είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για έξυπνες τηλεοράσεις LG και Samsung. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή από το LG Content Store ή Smart Hub και ανοίξτε το στη συσκευή σας. Επόμενο, ενεργοποιήστε το Smart IPTV Player και προσθέστε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε την εφαρμογή και απολαύστε τη ροή του περιεχομένου της επιθυμίας σας στην Smart TV σας.

Snap IPTV σε Smart TV

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους οδηγούς μας που αναφέρονται παρακάτω για να εγκαταστήσετε το Smart IPTV Player στην τηλεόραση LG και στις τηλεοράσεις Samsung.

Είναι νόμιμο το Snap IPTV;

Όχι. Το Snap IPTV δεν είναι νόμιμο και ασφαλές για ροή στη συσκευή σας. Επειδή όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών IPTV, συμπεριλαμβανομένης αυτής της υπηρεσίας, ενδέχεται να παρέχουν κάποιο περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που θα δημιουργούσε νομικά ζητήματα για τους χρήστες. Ως εκ τούτου, συνιστάται να συνδέσετε ένα VPN στη συσκευή σας για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο ανώνυμα και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να παρακολουθεί τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Επομένως, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το NordVPN ενώ παρακολουθείτε αυτήν την IPTV στη συσκευή σας.

Η βαθμολογία μας για το Snap IPTV

Το Snap TV διαθέτει σταθερούς διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες και σας επιτρέπει απρόσκοπτα να μεταδώσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο βίντεο. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παρακολουθείτε ζωντανά αθλητικά γεγονότα και νέες ταινίες σε προσιτή τιμή. Επίσης, το Snap TV προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 24 ωρών για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν από την αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά της, αξιολογούμε αυτήν την υπηρεσία 3,9/5.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το MH IPTV και το Vizyon IPTV ως εναλλακτικές σε αυτήν την υπηρεσία IPTV.

Viewsible IPTV: 18.000 καναλιών και 62.000 VOD

Snap IPTV: 22.000 κανάλια και 110.000 VOD

UGEEN IPTV: 33.000 τηλεοπτικά κανάλια και 58.000 VOD

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *