Sonic IPTV: 400+τηλεοπτικά κανάλια και 1500+ VOD

Το Sonic IPTV είναι ένας Premium πάροχος IPTV που προσφέρει 400 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 1500+ VOD. Ο πάροχος προσφέρει κανάλια IPTV από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά κ.λπ. Θα λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης ως Κωδικοί Xtreme και συνδέσμους M3U μετά τη λήψη της συνδρομής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εξωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο στη συσκευή σας για τη ροή του περιεχομένου του. Εάν είστε λάτρης των σπορ και αναζητάτε μια υπηρεσία με πολλά αθλητικά κανάλια HD, τότε η Sonic IPTV είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Δείτε και αυτό:Πώς να εγκαταστήσω IPTV σε Samsung Smart TV

Χαρακτηριστικά του Sonic IPTV

Διατίθενται ζωντανά αθλητικά κανάλια HD Ενεργοποιήθηκε εντός 1 ημέρας 1500+ ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές
Συμβατό με όλα τα μεγάλα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV Υποστήριξη πελατών 24/7 Συνδέστε έως και 5 συσκευές

 

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή στο Sonic IPTV;

Οχιαυτήν την υπηρεσία IPTV επί του παρόντος δεν προσφέρει καμία δωρεάν δοκιμή. Πρέπει να αποκτήσετε συνδρομή για να εξερευνήσετε το περιεχόμενό του.

Σχέδια συνδρομής του Sonic IPTV

Διάρκεια σχεδίου Τιμολόγηση
1 μήνα 34,99 $
3 μήνες 90,00 $
6 μήνες 150,00 $
12 μήνες 255,00 $
24 Μήνες 500,00 $

Πώς να εγγραφείτε στο Sonic IPTV

1. Επίσκεψη Επίσημος του SonicView IPTV δικτυακός τόπος από το πρόγραμμα περιήγησης Smartphone/PC σας.

2. Κάντε κλικ στο Εγγραφείτε τώρα κουμπί.

3. Όλα τα σχέδια και οι τιμές θα εμφανιστούν στο παράθυρο ανοίγματος.

4. Επιλέξτε το σχέδιο που προτιμάτε και χτυπήστε Εγγραφείτε.

Πατήστε Εγγραφή

5. Παρέχετε το δικό σας Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε α μέθοδος πληρωμής.

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή σας και θα λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του παρόχου ως Xtreme Codes ή σύνδεσμος M3U στα πλαίσια 1 εργάσιμη ημέρα.

Πώς να κάνετε ροή Sonic Media IPTV σε τηλέφωνο Android

Εγκαταστήστε το Purple IPTV Player στο τηλέφωνο Android

Καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο αρχείο APK για το Sonic IPTV, πρέπει να χρησιμοποιήσετε προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων τρίτων. Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android για τη ροή του περιεχομένου αυτού του παρόχου, εγκαταστήστε το IPTV Smart Purple Player από το Play Store. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή και προσθέστε το Xtreme Codes ή λίστα αναπαραγωγής M3U σύνδεσμος που ελήφθη από αυτόν τον πάροχο IPTV για τη ροή του περιεχομένου του.

Πώς να αποκτήσετε το Sonic IPTV σε iPhone ή iPad

IPTV Smarters Player Lite είναι η πιο προτιμώμενη συσκευή αναπαραγωγής IPTV που μπορείτε να εγκαταστήσετε από το App Store. Ανοίξτε την εφαρμογή και εισαγάγετε το Διαπιστευτήρια σύνδεσης M3U του παρόχου IPTV σας. Μόλις φορτωθεί το περιεχόμενο, μεταδώστε σε ροή όλα τα αθλητικά κανάλια από το Sonic TV.

Πώς να παρακολουθήσετε το Sonic IPTV στο Firestick

Εγκαταστήστε την εφαρμογή All IPTV Player στο Firestick

Όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV είναι η καλύτερη συσκευή αναπαραγωγής IPTV για το Firestick. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή αναπαραγωγής καθώς είναι διαθέσιμη στο Amazon App Store. Εκκινήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας και εισαγάγετε το Σύνδεσμος αρχείων Xtreme Codes ή M3U αυτού του παρόχου IPTV για να παρακολουθήσετε 400+ κανάλια με κορυφαία βαθμολογία.

Πώς να κάνετε streaming Sonic IPTV σε Smart TV

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής IPTV Smarters Pro για τη ροή περιεχομένου του Sonic View IPTV. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει και τα δύο Xtreme Codes και λίστες αναπαραγωγής M3U. Εάν θέλετε, μπορείτε να αποκτήσετε την premium έκδοση αυτού του προγράμματος αναπαραγωγής για 59,99 $. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή από το App Store της Smart TV σας και να ακολουθήσετε αυτούς τους οδηγούς.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, προσθέστε το Σύνδεσμος M3U και παρακολουθήστε τα κανάλια IPTV.

Πώς να αποκτήσετε το Sonic IPTV σε υπολογιστή [Windows PC or Mac]

Αποκτήστε το Net IPTV για να παρακολουθήσετε Sonic IPTV

Χρήση Καθαρή IPTV για να παρακολουθήσετε ζωντανά και κατ’ απαίτηση κανάλια αυτής της IPTV σε υπολογιστή με Windows ή Mac. Προηγουμένως, εγκαταστήστε τον εξομοιωτή BlueStacks στον υπολογιστή σας από αυτόν δικτυακός τόπος. Εκκινήστε τον εξομοιωτή BlueStacks και ανοίξτε το Play Store. Αναζητήστε και εγκαταστήστε το Net IPTV από το Play Store. Ανοίξτε το IPTV Player στο BlueStacks και εισαγάγετε το Σύνδεσμος Xtreme Codes ή playlist M3U. Στη συνέχεια, μεταδώστε όλο το περιεχόμενο IPTV στον υπολογιστή σας.

Είναι το Sonic IPTV νόμιμο;

Αν και η Sonic Media IPTV εξήγησε την πολιτική πνευματικών δικαιωμάτων της στον ιστότοπο, αυτή η IPTV δεν είναι απολύτως νόμιμη. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου αθλητικών, ζωντανής τηλεόρασης και άλλου περιεχομένου VOD υπόκεινται σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε ροή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών, πρέπει να αποκτήσετε ένα VPN στη συσκευή σας. Συνιστούμε το NordVPN, το οποίο είναι ένα από τα ασφαλέστερα VPN που κρυπτογραφεί τα προσωπικά σας στοιχεία και καλύπτει την ηλεκτρονική σας ταυτότητα.

Αποκτήστε το NordVPN

Η βαθμολογία μας για το Sonic IPTV

Έχουμε εγγραφεί στο πρόγραμμα 1 μηνός αυτής της υπηρεσίας. Σε σύγκριση με τις άλλες υπηρεσίες IPTV, το Sonic IPTV προσφέρει έναν ελάχιστο αριθμό καναλιών για αυτήν την τιμολόγηση. Επίσης, ο ιστότοπος δεν διαθέτει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες πληρωμής. Εκτός από αυτό, τα περισσότερα αθλητικά και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια μπορούν να παιχτούν σε HD, κάτι που είναι υπέροχο. Θα ήταν καλύτερα αν προσέφεραν στους χρήστες μια δωρεάν δοκιμή. Αφού εξετάσαμε διάφορους τομείς, αξιολογήσαμε αυτόν τον πάροχο IPTV 3,4/5. Εάν θέλετε προσιτή IPTV με μεγάλη γκάμα καναλιών, μπορείτε να επιλέξετε το Rapid IPTV ή το Shark IPTV ως εναλλακτική λύση.

Διαβάστε επίσης:Xtreme HD IPTV

IPTV για Firestick

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: