Το επόμενο PlayStation's Leak της Sony προτείνει να κυκλοφορήσει το 2027

Το επόμενο PlayStation’s Leak της Sony προτείνει να κυκλοφορήσει το 2027

Μπορεί τελικά να καταλάβουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη κονσόλα PlayStation της Sony από ένα έγγραφο που διέρρευσε που καλύπτει τις πληροφορίες σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft και το πρόγραμμα της Sony για αυτήν.

Με όλες αυτές τις λεπτομέρειες, ανακαλύψαμε το ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αποκτήσουμε αυτό το επόμενο PlayStation που θα είναι πιο ισχυρό από το PlayStation 5, οπότε ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Λόγοι για τους οποίους η μορφή εγγράφου PDF είναι η πιο δημοφιλής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι λεπτομέρειες κυκλοφορίας του PlayStation 6 διέρρευσαν μέσω επίσημου εγγράφου

 

Αυτό το έγγραφο εντοπίστηκε και αποκαλύφθηκε από τον Neowin . Επιπλέον, αποτελεί μέρος της έρευνας της Microsoft για την εξαγορά της Activision Blizzard που υποβλήθηκε στην CMA του Ηνωμένου Βασιλείου , αλλά το σημαντικότερο σημείο που έχουμε είναι η προσφορά της Microsoft στη Sony.

Αυτό το έγγραφο σημειώνει ότι η Microsoft συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τα παιχνίδια της Activision στη Sony μέχρι το 2027, έτσι ώστε οι κάτοχοι PlayStation να μπορούν να λαμβάνουν παιχνίδια Call of Duty μόνο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Και περαιτέρω, συζητά τη δημόσια δήλωση της Microsoft, αλλά στη συνέχεια δηλώνει ότι μέχρι το τέλος της περιόδου, η SIE (Sony Interactive Entertainment) θα κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά της κονσόλας PlayStation.

Πώς να εκτυπώσετε σε φάκελο χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επί του παρόντος, η Sony το κρατά εμπιστευτικό, αλλά η έκθεση έρευνας διευκρίνισε ότι θα κυκλοφορήσει το επόμενο PlayStation μέχρι την ώρα λήξης αυτής της συμφωνίας και φέτος θα είναι το 2027 .

Πολλές αναφορές έχουν έρθει με το 2027 για το επόμενο PlayStation, επειδή υπάρχει ένας ακόμη λόγος για την ακρίβειά του.

Αν ρίξετε μια ματιά στον κύκλο κυκλοφορίας του PlayStation, η Sony κυκλοφόρησε το PS3 το 2006 και στη συνέχεια επτά χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε το PS4 το 2013 και στη συνέχεια το PS5 κυκλοφόρησε επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS4.

Με αυτό, μπορούμε να περιμένουμε να φτάσει το 2027, καθώς το χάσμα μεταξύ 2020 και 2027 είναι το ίδιο επτά χρόνια με νωρίτερα.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα ονομάζεται PlayStation 6 ή με οποιοδήποτε νέο όνομα, αλλά βλέποντας τα ονόματα των προηγούμενων κονσολών, θα υπήρχε μεγαλύτερη πιθανότητα να ονομαστεί PlayStation 6.

Επίσης, θα είναι πιο ενδιαφέρον εάν η Sony αναπτύξει το δικό της αντίπαλο Call of Duty και το κυκλοφορήσει γύρω από την κυκλοφορία αυτού του PlayStation επόμενης γενιάς. Πείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό στην ενότητα σχολίων.

Το επόμενο iPad της Apple θα ήταν το πιο ακριβό με οθόνη 16 ιντσών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: