Τρόπος χρήσης του Spotify Song Psychic Feature

Τρόπος χρήσης του Spotify Song Psychic Feature

Όντας η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής μουσικής, το Spotify χρησιμοποιείται πλέον από όλους όσους αγαπούν να ακούν μουσική για χαλάρωση.

Εάν είστε χρήστης του Spotify, θα γνωρίζετε πόσο καλή είναι η εφαρμογή για να ακούτε μουσική. Πρόσφατα, ενώ χρησιμοποιούσαμε την εφαρμογή Spotify για κινητά, ανακαλύψαμε ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό, το Song Psychic.

Ίσως έχετε ήδη δει πολλούς χρήστες να μοιράζονται το Song Psychic από την εφαρμογή Spotify σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

Τι είναι το Song Psychic στο Spotify;

Το Song Psychic στο Spotify είναι βασικά μια δυνατότητα που υποτίθεται ότι σας προσφέρει μια μυστικιστική μουσική εμπειρία. Είναι απλώς ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό που προσφέρει έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε μικρά μυστήρια της ζωής με κάποια κοσμική καθοδήγηση.

Με αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να κάνετε προεπιλεγμένες ερωτήσεις και η εφαρμογή θα σας απαντήσει με προτάσεις τραγουδιών.

Έτσι, αν βαριέστε και ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό να κάνετε, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία Song Psychic του Spotify. Αυτή είναι μια πολύ νέα δυνατότητα και πολλοί χρήστες του Spotify εξακολουθούν να το αγνοούν.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης :11 Καλύτερες Εφαρμογές Finder & Detector Song

10 Καλύτερες Εφαρμογές εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Android

>> Ελα στο Viper <<  

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Song Psychic στο Spotify;

Ίσως αναρωτιέστε αν χρειάζεστε ένα premium σχέδιο Spotify για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Song Psychic. Τα καλά νέα είναι ότι η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο για δωρεάν όσο και για premium προγράμματα Spotify.

Επίσης, η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλες τις τοποθεσίες. Έτσι, χωρίς να χάσουμε άλλο χρόνο, ας δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε το Song Psychic στο Spotify.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Google Play Store ή το Apple App Store και ενημερώστε την εφαρμογή Spotify για Android/iOS.

2. Αφού ενημερώσετε την εφαρμογή Spotify, εκκινήστε την στο smartphone σας.

3. Πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης στο κάτω μέρος της οθόνης.

εικονίδιο αναζήτησης

3. Στο πεδίο Αναζήτηση, πληκτρολογήστε Τραγούδι Psychic.

4. Στα αποτελέσματα αναζήτησης, πατήστε στο Song Psychic Suggestion. Η πρόταση θα χαρακτηριστεί ως Είδος.

Τραγούδι Psychic

5. Θα δείτε μια οθόνη Song Psychic. πατήστε στο Ξεκίνα κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ξεκίνα

6. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ποιες απαντήσεις αναζητάτε. Επιλέξτε μια κατηγορία να συνεχίσει.

Επιλέξτε μια κατηγορία

7. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Πατήστε για να πληκτρολογήσετε.

Πατήστε για να πληκτρολογήσετε

8. Τώρα, θα δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες ερωτήσεις. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τις δικές σας ερωτήσεις. πρέπει να συμβιβαστείτε με τις προεπιλεγμένες ερωτήσεις. Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε τις λέξεις-κλειδιά. τα αποτελέσματα αναζήτησης θα σας εμφανίσουν σχετικές ερωτήσεις.

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε τις λέξεις-κλειδιά

9. Αφού επιλέξετε την ερώτηση, πατήστε στο υποβάλλουν κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.

υποβάλλουν

10. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η εφαρμογή Spotify θα προτείνει ένα τραγούδι. Παίζετε το τραγούδι πατώντας το Παίξτε στο Spotify κουμπί.

Παίξτε στο Spotify

11. Εάν δεν σας αρέσει η πρόταση, πατήστε το Επανάληψη κουμπί.

Επανάληψη

12. Έχετε επίσης την επιλογή να μοιραστείτε το απόσπασμα του προτεινόμενου τραγουδιού πατώντας το εικονίδιο Κοινή χρήση.

μοιραστείτε το απόκομμα

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Spotify Song Psychic αυτή τη στιγμή.

Το Spotify Song Psychic είναι μια εξαιρετική διασκεδαστική λειτουργία, αλλά δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν τακτικά. Είναι πολύ εύκολο να ξεχάσετε τέτοια χαρακτηριστικά, επειδή δεν ωφελούν παρά μόνο αν είστε πολύ δεισιδαίμονες. Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτή τη νέα δυνατότητα του Spotify. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *